P4 > Nyheter

Monday, 14 October, 00:13

P4 - 20 Jun 19 kl. 10:29

Siv Jensen er sykmeldt

Finansminister Siv Jensen er sykmeldt og dermed må statsminister Erna Solberg steppe inn og forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget.
Jensen er rammet av vanlig influensa og er sykmeldt ut uken, sier statssekretær Atle Simonsen til Aftenposten.
Sykmeldingen betyr også at det ikke blir noe gjennombrudd i regjeringens bompengeforhandlinger denne uka..
Les mer på P4


Les mer om:
Siv Jensen, Erna Solberg, Stortinget, Atle Simonsen, Aftenposten, Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siv, Jensener , sykmeldt
Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 11:02

Siv Jensen er sykmeldt

Finansminister Siv Jensen (Frp) er sykmeldt ut uka. Statsminister Erna Solberg (H) må dermed forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget fredag..

NRK - 20 Jun 19 kl. 10:51

Siv Jensen sykmeldt

Finansminister Siv Jensen er sykmeldt med influensa ut uka. Statsminister Erna Solberg må dermed forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget fredag, som normalt ville vært Jensens oppgave, skriver NTB..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 10:07

Siv Jensen sykmeldt. Ingen avklaring i bompengeforhandlingene denne uken.

Finansminister Siv Jensen er sengeliggende og sykmeldt ut uken. Statsminister Erna Solberg må forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget fredag..

VG - 20 Jun 19 kl. 10:57

Siv Jensen er sykmeldt

Finansminister Siv Jensen (Frp) er sykmeldt ut uka. Statsminister Erna Solberg (H) må dermed forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget fredag..

P4 - 30 Aug 19 kl. 16:34

Bedragerisiktede Mazyar Keshvari sykmeldt ut september

Stortingsrepresentant for Frp Mazyar Keshvari er nå sykmeldt ut september. Dagens Næringsliv skriver at det har kommet bekymringsmeldinger om sikkerheten i bygget om Keshvari kommer tilbake. Keshvari har vært sykmeldt siden han ble arrestert i sin egen bolig i Rælingen i Akershus i februar.

NRK - 11 Jun 19 kl. 12:39

Dronningen er sykmeldt

Hennes Majestet Dronningen er sykmeldt ut uken på grunn av en infeksjon i høyre fot. Dronningen kommer derfor ikke til å delta ved statsbesøket fra Republikken Korea, opplyser Slottet i en pressemelding..

NRK - 30 Aug 19 kl. 16:04

Keshvari sykmeldt ut september

Stortinget har mottatt bekymringsmeldinger om sikkerheten i bygget om Mazyar Keshvari (Frp) kommer tilbake. Stortingsrepresentanten er nå sykmeldt ut september..

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 20:05

Utvalg vil stramme inn sykelønnen. Blankt nei fra LO.

Et offentlig utvalg vil kutte ytelsene for dem som blir 100 prosent sykmeldt. Den som tar gradert sykmelding, skal kunne være sykmeldt lenger enn nå..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 20:27

Dansk fiasko uten sykmeldt Åge Hareide

Uten en sykmeldt Åge Hareide på sidelinjen måtte Danmark nøye seg med 0-0 og ett poeng i EM-kvalifiseringskampen i fotball mot Georgia søndag..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 15:55

Åge Hareide sykmeldt - leder ikke Danmark i neste landskamp

Åge Hareide er fortsatt sykmeldt etter å ha blitt operert i kneet. Dermed går Danmarks EM-kvalifiseringskamp mot Gibraltar uten nordmannen på trenerbenken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham. Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går. Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..

P4 - 30 minutter siden

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria. Det skriver New York Times. Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.

P4 - 1 time siden

Rotte stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld. Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde. Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..

P4 - 1 time siden

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 2 timer siden

AP ut mot statstøtte til Jehovas vitner

Arbeiderpartiet mener Jehovas vitner bryter menneskerettighetene og bør miste statsstøtten. NRK har snakket med flere personer som har brutt med trossamfunnet på bakgrunn av det de mener er «svært problematiske holdninger til blant annet homofili og kvinner». Anette Trettebergstuen i Ap mener mange barn og unge vokser opp i dette trossamfunnet, og i mange andre, og blir lært at de ikke kan være den de er..

P4 - 2 timer siden

Mot valgseier for høyrepopulistiser

Det høyrepopulistiske partiet PiS går nå mot valgseier i Polen. Partiet ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

P4 - 2 timer siden

Avtale i Syria

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal han inngått en avtale om utplassering av syriske soldater langs den tyrkiske grensen. Partene skal ha møttes på en russisk flybase i Syria, melder Reuters. Flere eksperter har advart mot at en allianse mellom syriske myndigheter og kurdere kan føre til store forandringer i Syrias maktforhold..

P4 - 3 timer siden

Avviser at IS-tilhengere har rømt

Tyrkias president Recep Erdogan avviser opplysningene om at nesten 800 IS-tilhengere har rømt fra en fangeleir i Nord-Syria. Kurdiske myndigheter meldte i dag at rundt 250 kvinner og flere hundre barn med familiebånd til ekstremistgruppen IS, hadde rømt fra en leir i forbindelse med den tyrkiske offensiven. Erdogan kaller det desinformasjon ment for å provosere Vesten, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 3 timer siden

Passord til journalister blottstilt

Over 2700 mediefolk fra de største mediehusene i Norge har fått sine passord lekket ut på nettet. Adresseavisen avslørte tidligere denne uken at passordene til 600.000 nordmenn er blottstilt på nettet som følge av omfattende datalekkasjer.

P4 - 4 timer siden

Masseslagsmål i Oslo

Det brøt ut et masseslagsmål på Kalbakken T-banestasjonen i Oslo i kveld. Det har også blitt observert et skytevåpen, opplyser politiet. Ingen er pågrepet og det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen skal ha blitt skadet i hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt