P4 > Nyheter

Friday, 19 July, 01:18

P4 - 20 Jun 19 kl. 10:29

Siv Jensen er sykmeldt

Finansminister Siv Jensen er sykmeldt og dermed må statsminister Erna Solberg steppe inn og forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget.
Jensen er rammet av vanlig influensa og er sykmeldt ut uken, sier statssekretær Atle Simonsen til Aftenposten.
Sykmeldingen betyr også at det ikke blir noe gjennombrudd i regjeringens bompengeforhandlinger denne uka..
Les mer på P4


Les mer om:
Siv Jensen, Erna Solberg, Stortinget, Atle Simonsen, Aftenposten, Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siv, Jensener , sykmeldt
Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 11:02

Siv Jensen er sykmeldt

Finansminister Siv Jensen (Frp) er sykmeldt ut uka. Statsminister Erna Solberg (H) må dermed forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget fredag..

NRK - 20 Jun 19 kl. 10:51

Siv Jensen sykmeldt

Finansminister Siv Jensen er sykmeldt med influensa ut uka. Statsminister Erna Solberg må dermed forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget fredag, som normalt ville vært Jensens oppgave, skriver NTB..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 10:07

Siv Jensen sykmeldt. Ingen avklaring i bompengeforhandlingene denne uken.

Finansminister Siv Jensen er sengeliggende og sykmeldt ut uken. Statsminister Erna Solberg må forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget fredag..

VG - 20 Jun 19 kl. 10:57

Siv Jensen er sykmeldt

Finansminister Siv Jensen (Frp) er sykmeldt ut uka. Statsminister Erna Solberg (H) må dermed forsvare revidert nasjonalbudsjett i Stortinget fredag..

NRK - 11 Jun 19 kl. 12:39

Dronningen er sykmeldt

Hennes Majestet Dronningen er sykmeldt ut uken på grunn av en infeksjon i høyre fot. Dronningen kommer derfor ikke til å delta ved statsbesøket fra Republikken Korea, opplyser Slottet i en pressemelding..

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 20:05

Utvalg vil stramme inn sykelønnen. Blankt nei fra LO.

Et offentlig utvalg vil kutte ytelsene for dem som blir 100 prosent sykmeldt. Den som tar gradert sykmelding, skal kunne være sykmeldt lenger enn nå..

VG - 11 Jun 19 kl. 13:25

Dronningen sykmeldt

Dronning Sonja (81) er sykmeldt ut uken, på grunn av en infeksjon i høyre fot, opplyser Slottet i en pressemelding..

Klartale - 11 Jun 19 kl. 13:36

Dronning Sonja er sykmeldt

Dronning Sonja har fått en infeksjon i foten. Hun er sykmeldt ut uken..

VG - 16 May 19 kl. 10:53

Også Flo sykmeldt i Strømsgodset

Dagen etter at det ble kjent at BP må trekke seg som hovedtrener, opplyser Strømsgodset at Jostein Flo er sykmeldt som følge av hjerteflimmer..

VG - 16 May 19 kl. 10:53

Godsets sportssjef Jostein Flo har hjerteflimmer og er sykmeldt

Dagen etter at det ble kjent at Bjørn Petter Ingebretsen må trekke seg som hovedtrener, opplyser Strømsgodset at Jostein Flo er sykmeldt som følge av hjerteflimmer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Varmeste juni noensinne

Årets junimåned var den varmeste målt på kloden noensinne. Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader, som er temperaturrekord, bekrefter NASA og meteorologer i flere land. En hetebølge rammet flere land i Europa i juni.

P4 - 1 time siden

Fortsetter søk i morgen

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane i ettermiddag fortsetter i morgen. Aksjonen er nå gått over til søk etter antatt omkommet. Mannens to barn var også i båten, de ble reddet på land.

P4 - 2 timer siden

- FaceApp bryter norsk lov

Ansiktsappen FaceApp bryter norsk lov. Det mener Forbrukerrådet. Appen som blir utviklet av selskapet Wireless Lab i Russland, lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel.

P4 - 2 timer siden

Hannbjørn skutt i Selbu

En hannbjørn er skutt ved Slindvatnet i Selbu i Trøndelag. Det melder Nea Radio. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uken..

P4 - 2 timer siden

- Forhindret terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et nært forestående terrorangrep. Seks personer er pågrepet som politiet mener er en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet gjennomsøkte flere leiligheter i Köln og i Düren, samt på en byggeplass, i forbindelse med de mulige terrorplanene..

P4 - 3 timer siden

USA har skutt ned iransk drone

Et av USAs krigsfartøy har skutt ned en iransk drone over Hormuzstredet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha kommet nærmere enn én kilometer fra det amerikanske fartøyet.

P4 - 5 timer siden

Tar dommen til etterretning

- Nå kan familien til Maren Ueland konsentrere seg om sorgprossen. Det sier familiens bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen til P4-nyhetene. Alle de 24 tiltalte i dobbeldtrapssaken ble i dag funnet skyldig.

P4 - 4 timer siden

Mot profitt i velferden

Over halvparten av de spurte i en ny undersøkelse mener private selskaper ikke bør få ta ut profitt fra offentlige velferdstjenester. Undersøkelsen er utført av Sentio for Fagforbundet, skriver FriFagbevegelse. Fagforbundet-leder Mette Nord sier det er en uting at kommersielle selskaper tar ut store fortjenester fra norsk velferd..

P4 - 4 timer siden

Equinor vant stor kontrakt

Equinor har vunnet en stor kontrakt som gjør at de får bygge vindmøller utenfor New York. Kontrakten har en verdi på rundt tre millarder dollar. Selskapet skal nå levere strøm til minst en halv million familier i New York med mellom 60 og 80 vindmøller nesten tre ganger så høye som Frihetsgudinnen.

P4 - 4 timer siden

- Forsøkte å stoppe rop

Donald Trump hevder han forsøkte å stoppe tilhengerne sine fra å rope «send henne tilbake» om demokraten Ilhan Omar på et valgkampmøte i går. Omar, som kom til USA som krigsflyktning fra Somalia, er en av de fire kvinnelige demokratene Trump tidligere denne uken sa burde dra tilbake til landene de kommer fra. Trump sier nå at han er uenig med tilhengernes rop, skriver New York Times.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt