Hegnar.no > Økonomi

Onsdag, 12 August, 02:26

Hegnar.no - 19 aug. 19 kl. 22:50

Siv Jensen avviser mer forhandling om bompenger

Frp-leder Siv Jensen avviser foreløpig at det er aktuelt å gå tilbake til forhandlingsbordet i bompengestriden..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Siv Jensen, Jensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siv, Jensen, avviser, mer, forhandlingom , bompenger
P4 - 14 mai 20 kl. 09:37

Jensen avviser kvoteultimatum

Frp-leder Siv Jensen avviser at hun stilt ultimatum i spørsmålet om kvoteflyktninger. Jensen sa ifølge VG på tirsdag at Norge enten måtte ta imot færre kvoteflyktninger i 2021 eller så mister de Frps støtte til neste års statsbudsjett. Men til NRK presiserer Jensen at hun har stilt krav til regjeringen.

P4 - 17 juli 20 kl. 22:02

Jensen avviser veivalg

Partileder Siv Jensen avviser at et veivalg er på trappene i Frp, slik enkelte representanter har tatt til orde for. Hun sier til TV 2 at Frp er et liberalistisk folkeparti så lenge hun er leder, og sier eventuelle motstanderne internt er i feil parti. Jensen varsler også at Erna Solberg må velge mellom Frp, og Venstre og KrF etter valget neste år..

NRK - 10 mars 20 kl. 03:46

Bakke-Jensen avviser tekniker-krise

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen avviser at det er kritisk mangel på flyteknikere til å vedlikeholde de nye jagerflyene. Personellsjef Marianne Døhl i Luftforsvaret sier til NTB at krisetiltak skal hindre at det blir mangel på teknikere..

P4 - 21 feb. 20 kl. 09:26

Bakke-Jensen avviser kritikk

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen avviser Russlands påstander om at Norge bryter Svalbard-traktaten. Russland mener Norges håndtering av den 100 år gamle avtalen de siste årene har ført til begrensninger i russisk nærvær på Svalbard. Traktaten slår fast at øygruppen er norsk territorium.

NRK - 14 mai 20 kl. 08:41

Jensen avviser kvoteultimatum

Leiar i Framstegspartiet Siv Jensen gjer det torsdag klart at kravet om kutt i talet på kvoteflyktningar ikkje er meint absolutt. – Eg har ikkje brukt ordet ultimatum. Eg har stilt krav, seier Jensen til NRK..

NRK - 18 aug. 19 kl. 19:12

Jensen: – Synd Venstre sier nei

Fremskrittspartileder Siv Jensen avviser at partiet stiller ultimatum om bompenger. Partiets landsstyre godtok i dag en skisse til avlate, som Venstre sier nei til. Jensen sier det er synd at Venstre sier nei, men avviser at de stiller et ultimatum..

NRK - 21 aug. 19 kl. 15:41

Jensen avviser videre forhandlinger

Frp-leder Siv Jensen sier til NRK partiet anser seg ferdig med bompengeforhandlinger. – Det er vanskelig å kommentere et innhold vi ikke kjenner, men Venstre har hatt to måneder på seg til å legge sine ting i bordet, legger hun til..

Aftenposten - 14 mai 20 kl. 08:53

Siv Jensen avviser ultimatum om flyktninger

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen gjør det nå klart at kravet om kutt i antall kvoteflyktninger ikke er ment absolutt..

P4 - 27 juni 20 kl. 17:26

Åpner for å vrake Siv Jensen

Fylkesleder for Frp i Oslo Geir Ugland Jacobsen åpner for å vrake Siv Jensen på førsteplassen til stortingsvalget. Jacobsen sier til TV 2 at Jensen har vært en god partileder, men at de ikke er overlappende når det gjelder politisk retning. Første nestleder Sylvi Listhaug avviser derimot at det pågår en lederdiskusjon i partiet og at hun og resten av partiet tar det for gitt at partilederen står på topp i Oslo..

Aftenposten - 04 mars 20 kl. 14:31

RBK-sjefen om støtten fra Mike Jensen: – Det betyr ekstra mye

Eirik Horneland avviser at det var nødvendig at Mike Jensen forlot Lerkendal for at prosjektet hans skal lykkes..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt