NRK > Nyheter

Friday, 24 January, 05:25

NRK - 01 Aug 19 kl. 18:53

Siv Jensen avlyser besøk

Finansminister Siv Jensen avlyser turen til FpUs sommerleir i Stavanger lørdag. Årsaken er at søster Nina Jensens samboer, Nicolai Roan (39), tapte kampen mot kreften. Siv Jensen tar seg fri for å være med familien, skriver Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siv Jensen, FpUs, Stavanger, Nina Jensens, Roan, Jensen, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siv, Jensen, avlyser, besøk
P4 - 01 Aug 19 kl. 19:47

Siv Jensen avlyser besøk for å være med familien

Frp-leder Siv Jensen avlyser besøket til Fpus sommerleir i Stavanger lørdag. Grunnen er at søsteren Nina Jensen, som er tidligere leder i WWF, har mistet ektemannen sin i kampen mot kreften. Jensen tar seg fri for å være med familien, skriver Dagbladet..

NRK - 20 Jan 20 kl. 12:24

Siv Jensen avlyser besøk

Siv Jensen avlyser besøk i Sandnes og Stavanger tysdag, melder Rogalands Avis. Ho skulle delta på eit møte med Akrim, og så skulle ho vere med på medlemsmøte i Sandnes Frp. Statssekretær Atle Simonsen bekreftar at program for tysdag er kansellert.

NRK - 18 Sep 19 kl. 18:01

Nethanyahu avlyser FN-besøk

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avlyser USA-besøk neste uke i FNs hovedforsamling på bakgrunn av den politiske situasjonen i hjemlandet. Det sier kilder ved statsministeren kontor til AFP onsdag..

NRK - 08 May 19 kl. 18:11

Pompeo avlyser Grønland-besøk

USAs utenriksminister Mike Pompeo avlyser torsdagens besøk til Grønland, uten å oppgi noen begrunnelse, ifølge grønlandske medier. I dag kom det meldinger om at han har dratt på uanmeldt besøk til Irak for å møte landets president og statsminister..

NRK - 30 Nov 19 kl. 12:35

Polanski avlyser besøk i Polen

Roman Polanski avlyser eit besøk på ein filmskule i heimlandet Polen. Studentane protesterte mot besøket fordi regissøren er skulda for fleire valdtekter. Polanski har avvist skuldingane..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 05:37

Fikk kontant nei til Grønlandskjøp. Nå avlyser Donald Trump avlyser besøket i Danmark.

USAs president Donald Trump avlyser sitt planlagte besøk til Danmark fordi statsminister Mette Frederiksen ikke er interessert i å diskutere Grønland-salg..

Klartale - 21 Aug 19 kl. 10:14

Trump avlyser besøk til Danmark

USAs president fikk nei til å kjøpe Grønland fra Danmark. Nå avlyser han besøket til landet..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 22:58

Trump avlyser Polen-besøk

President Donald Trump avlyser sitt planlagte besøk i Polen til helgen på grunn av orkanen Dorian som ventes å treffe Florida med full styrke da..

NRK - 29 Aug 19 kl. 22:48

Trump avlyser Polen-besøk

USAs president Donald Trump avlyser sitt planlagte besøk i Polen til helgen på grunn av orkanen Dorian som ventes å treffe Florida med full styrke da. Det opplyste presidenten selv. Han sender i stedet visepresident Mike Pence til Polen..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 05:37

Fikk kontant nei til Grønlandskjøp. Nå avlyser Donald Trump besøket til Danmark.

USAs president Donald Trump avlyser sitt planlagte besøk til Danmark fordi statsminister Mette Frederiksen ikke er interessert i å diskutere Grønland-salg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nekter å utlevere diplomatfrue

USA avviser Storbritannias begjæring om å utlevere diplomatfruen Anne Sacoolas, som er tiltalt for en dødsulykke. Det opplyser USAs utenriksdepartement i en pressemelding natt til fredag, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 15 minutter siden

India på innvandrertoppen

India er det landet utenfor EØS det kommer flest innvandrere til Norge fra. De siste fem årene har 14.058 personer fra India fått oppholdstillatelse.

NRK - 1 time siden

Skal etterforske flystyrt

Australias havarikommisjon og politiet skal finne årsaken til at hvorfor et brannfly styrtet torsdag. Tre amerikanske brannmenn omkom i ulykken. Tankflyet av typen Hercules C-130 styrtet i Snowy Mountains i delstaten New South Wales..

NRK - 2 timer siden

Viser 100 sekunder på midnatt

Den ikoniske klokka som symboliserer hvor nær menneskeheten er dommedag er nærmere midnatt enn noen gang siden klokka ble laget i 1947, mener forskere. Bulletin of the Atomic Scientist stilte torsdag igjen klokka. Den er nå 100 sekunder på midnatt..

NRK - 3 timer siden

25 døde av coronavirus i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av det svært smittsomme coronaviruset i Kina er oppe i 25, melder nyhetsbyrået AFP. Så langt er det registrert 830 tilfeller Kina, ifølge tall fra landets helsemyndigheter..

NRK - 4 timer siden

Trump vil presentere fredsplan

For tre år siden lovet USAs president Donald Trump en fredsplan for Midtøsten. Nå skal han være klar til å presentere den. – Det er en bra plan.

NRK - 5 timer siden

Går av i protest mot studentkutt

To ansatterepresentanter trekker seg fra styret ved Politihøgskolen fordi de ikke vil være med på å kutte 150 studieplasser i Oslo. Henning Kaiser Klatran og Kristina Kepinska Jakobsen trakk seg under et ekstraordinært møte torsdag, skriver Khrono..

NRK - 5 timer siden

Siktet for forsøk på forgiftning

Tre russere er siktet for forsøk på å forgifte eieren av en våpenfabrikk i Bulgaria, angivelig fordi den solgte våpen til Georgia og Ukraina. Påtalemyndigheten i Bulgaria har ikke offentliggjort navnene på russerne, men det er utstedt arrestordre..

NRK - 6 timer siden

Aurora synger på Oscar-utdelingen

Den norske artisten Aurora Aksnes (23), kjent som Aurora, skal stå på scenen under Oscar-utdelingen 9. februar, melder Hollywood Reporter. Aksnes skal fremføre sangen «Into the Unknown» fra filmen Frozen 2 sammen med artisten Idina Menzel..

NRK - 6 timer siden

Omstridt lovforslag vedtatt i Polen

Underhuset i den polske nasjonalforsamlingen har vedtatt et omstridt lovforslag som ifølge kritikerne er et angrep på domstolenes uavhengighet. EU har reagert sterkt på de juridiske reformene i Polen og krever at de stanses..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt