NRK > Nyheter

Onsdag, 12 August, 02:11

NRK - 01 aug. 19 kl. 18:53

Siv Jensen avlyser besøk

Finansminister Siv Jensen avlyser turen til FpUs sommerleir i Stavanger lørdag. Årsaken er at søster Nina Jensens samboer, Nicolai Roan (39), tapte kampen mot kreften. Siv Jensen tar seg fri for å være med familien, skriver Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siv Jensen, FpUs, Stavanger, Nina Jensens, Roan, Jensen, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siv, Jensen, avlyser, besøk
P4 - 01 aug. 19 kl. 19:47

Siv Jensen avlyser besøk for å være med familien

Frp-leder Siv Jensen avlyser besøket til Fpus sommerleir i Stavanger lørdag. Grunnen er at søsteren Nina Jensen, som er tidligere leder i WWF, har mistet ektemannen sin i kampen mot kreften. Jensen tar seg fri for å være med familien, skriver Dagbladet..

NRK - 20 jan. 20 kl. 12:24

Siv Jensen avlyser besøk

Siv Jensen avlyser besøk i Sandnes og Stavanger tysdag, melder Rogalands Avis. Ho skulle delta på eit møte med Akrim, og så skulle ho vere med på medlemsmøte i Sandnes Frp. Statssekretær Atle Simonsen bekreftar at program for tysdag er kansellert.

NRK - 10 mars 20 kl. 14:15

Forsvarsministeren avlyser besøk

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) avlyser besøk etter mulig koronaeksponering, melder departementet selv i en pressemelding tirsdag. Grunnen er ifølge departementet at de gjør forebyggende tiltak for å forhindre eventuell spredning av smitte..

NRK - 18 sep. 19 kl. 18:01

Nethanyahu avlyser FN-besøk

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avlyser USA-besøk neste uke i FNs hovedforsamling på bakgrunn av den politiske situasjonen i hjemlandet. Det sier kilder ved statsministeren kontor til AFP onsdag..

NRK - 08 mai 19 kl. 18:11

Pompeo avlyser Grønland-besøk

USAs utenriksminister Mike Pompeo avlyser torsdagens besøk til Grønland, uten å oppgi noen begrunnelse, ifølge grønlandske medier. I dag kom det meldinger om at han har dratt på uanmeldt besøk til Irak for å møte landets president og statsminister..

NRK - 17 juli 20 kl. 20:20

Levi Jensen avlyser på Hove

Fredag ettermiddag meldte den omstridte predikanten Levi Jensen at han avlyser møtene på Hove i Arendal for sommeren. Han har ikke forklart hvorfor. I går møtte flere personer opp på Hove for å demonstrere mot Jensen, uten at han dukket opp..

NRK - 30 nov. 19 kl. 12:35

Polanski avlyser besøk i Polen

Roman Polanski avlyser eit besøk på ein filmskule i heimlandet Polen. Studentane protesterte mot besøket fordi regissøren er skulda for fleire valdtekter. Polanski har avvist skuldingane..

Aftenposten - 21 aug. 19 kl. 05:37

Fikk kontant nei til Grønlandskjøp. Nå avlyser Donald Trump avlyser besøket i Danmark.

USAs president Donald Trump avlyser sitt planlagte besøk til Danmark fordi statsminister Mette Frederiksen ikke er interessert i å diskutere Grønland-salg..

Klartale - 21 aug. 19 kl. 10:14

Trump avlyser besøk til Danmark

USAs president fikk nei til å kjøpe Grønland fra Danmark. Nå avlyser han besøket til landet..

NRK - 10 mars 20 kl. 14:15

Forsvarsministeren eksponert

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) avlyser besøk etter mulig koronaeksponering, melder departementet selv i en pressemelding tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Avsluttet fest i Tromsø

Politiet har avsluttet en fest i en studentbolig i nærheten av UiT i Tromsø. De skriver på Twitter at de hadde vært der tidligere, også da for å avslutte festen, men festen fortsatte likevel..

NRK - 15 minutter siden

Brann i bolighus slukket

En brann i et bolighus i Skøelv i Troms er slukket, melder politiet på Twitter. Brannvesenet holder på med utluftning. Ingen skal ha vært inne i huset da det brant..

NRK - 15 minutter siden

67 nye smittetilfeller i Norge

Det er registrert 67 nye tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til onsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Økningen er noe større enn den har vært de siste dagene. Tirsdag økte smittetallet med 49 og mandag med 39..

NRK - 45 minutter siden

Tyrkia må forklare droneangrep

Myndighetene i Irak avlyser et møte med Tyrkias forsvarsdepartement, og ber om et møte med deres ambassadør, etter at et tyrkisk droneangrep drepte to høytstående personer i Iraks forsvar. Irak sier de ikke vil akseptere mer aggresjon fra Tyrkia..

NRK - 1 time siden

BI avlyser fadderuka

BIs studentorganisasjon skriver i en pressemelding at de avslutter hele fadderuken for sine studenter i Oslo. De skriver at de ikke ser det som forsvarlig å fortsette, derfor avlyser de resten av aktivitetene i fadderuka..

NRK - 1 time siden

Politiet stopper fester i Oslo

Politiet avslutter festen i parken på St. Hanshaugen og Stensparken, noen minutter før halv ett i natt. De sørger også for at det blir ryddet opp etter festene.

NRK - 1 time siden

Studenter forstyrrer i Trondheim

Også i natt får politiet mange meldinger om studenter som forstyrrer natteroen i Trondheim. Naboer blir holdt våkne om natten flere netter på rad, skriver politiet på Twitter, og ber studentmiljøene ta ansvar..

NRK - 1 time siden

Obama roser Bidens valg

Tidligere president i USA Barack Obama roser Joe Biden for valget av Kamala Harris som visepresidentkandidat. På Facebook skriver han at Biden har funnet den ideelle samarbeidspartneren som vil kunne hjelpe ham gjennom enhver utfordring som president..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i trafikkulykke

En person er hardt skadd etter en trafikkulykke fire kilometer nord for Rakkestad i Østfold, melder politiet på Twitter. To andre var også i bilen, en har løpt fra stedet..

NRK - 2 timer siden

Ble litt overraska over Bidens valg

Donald Trump sier han ble litt overraska da Joe Biden valgte Kamala Harris som visepresidentkandidat. Han sier at hun viste veldig lite respekt for Biden i presidentdebattene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt