NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:36

NRK - 15 Sep 19 kl. 21:58

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden. Han ble 95 gammel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mugabes, Kutama, AFP, Singapore, Mugabe

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste reis, for, Mugabe
NRK - 08 Sep 19 kl. 14:47

Mugabe begraves neste søndag

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe begraves neste søndag, mer enn en uke etter at han døde i Singapore. Mugabe ble 95 år gammel. Mugabe har vært omstridt i mange år og ble tvunget fra makten, likevel begraves han på National Heroes Acre..

NRK - 06 Sep 19 kl. 07:07

Mugabe er død

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe (95) er død, melder BBC. Han døde etter tre måneders sykehusopphold. Mugabe ledet landet siden selvstendigheten, først som statsminister, deretter som president fra 1987..

P4 - 06 Sep 19 kl. 07:08

Robert Mugabe er død

Robert Mugabe er død. Den tidligere statsministeren og presidenten i Zimbabwe ble 95 år gammel. Da Mugabe ble avsatt av militæret i november 2017, hadde han vært president siden 1988 og statsminister før det fra 1980..

NRK - 28 Sep 19 kl. 19:44

Mugabe gravlagt i familiens landsby

Kista med Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe er omsider senket i jorden i hjembyen etter en flere uker lang dragkamp mellom regjeringen og familien. 95 år gamle Mugabe døde 6. september..

NRK - 23 Sep 19 kl. 11:15

– Mugabe døde av kreft

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe døde av kreft etter at cellegiftbehandlingen var stoppet fordi den ikke lenger ga resultater. Det sier landet nåværende president, Emmerson Mnangagwa. Mugabe døde 6.

NRK - 06 Sep 19 kl. 07:07

Robert Mugabe er død

Zimbabwes eks-president Robert Mugabe (95) er død, melder BBC. Han døde etter en tids sykdom. Mugabe ledet landet siden selvstendigheten, først som statsminister, deretter som president fra 1987.

Klartale - 03 Apr 20 kl. 08:22

– Ikke reis til utlandet

Ikke reis til andre land om det ikke er helt nødvendig. Det sier regjeringen..

Klartale - 11 Mar 20 kl. 09:44

– Ikke reis til utlandet

Ikke reis til utlandet, råder forsikrings-selskap. De mener at folk kan slite med å komme seg hjem igjen. Norske myndigheter sier ting endres svært raskt..

NRK - 26 Sep 19 kl. 18:13

Mugabe gravlegges på hjemstedet

Zimbabwes Robert Mugabe skal begraves i landsbyen han kommer fra og ikke i hovedstaden Harare, opplyser regjeringen..

Dagbladet - 14 Mar 20 kl. 18:43

Solberg: - Alle som er på hytta, reis hjem!

Flere nordmenn har de siste dagene reist på hytta i karantenetida, noe som har ført til sprengt kapasitet. - Reis hjem! oppfordrer statsminister Erna Solberg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Lar de ansatte jobbe der de vil

De siste månedene har ni av ti ansatte i Telenor jobbet hjemmefra. Konsernsjef Sigve Brekke er så fornøyd at han har informert alle om at de nå kan velge selv hvor de vil sitte og jobbe. Telenor har rundt 20.

NRK - 3 minutter siden

Floyds familie til stedet han døde

NRK - nu

Omkom i motorsykkelulykke

Føreren av en motorsykkel er bekreftet død etter en ulykke i Drangedal i Telemark. Politiet sier til Varden at personen ble erklært død på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Fylkesutval ut mot regjeringa

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal ber regjeringa stanse utbygginga av vindkraftanlegget på Haramsøya fram til varsla sak frå Motvind Noreg har vore avklart i rettsapparatet. Fleire peika på at konsesjonen som vart gitt i 2008/2009 ikkje bør gjelde no..

NRK - 30 minutter siden

Dagsnytt 18 direkte!

NRK - 45 minutter siden

PST-sjef får forelegg på 50.000 kr

Spesialenheten har ilagt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold et forelegg på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager fengsel, for brudd på våpenloven. Sjøvold oppbevarte tre skytevåpen uten å ha våpenkort, og uten å bruke godkjent sikkerhetsskap, melder VG..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking i Bærum

En person ble slått ned og fikk stikkskader ved Røde Kors-huset i Sandvika i ettermiddag, og en person med kniv ble senere pågrepet. Offeret er kjørt til sykehus. Politiet kjenner ennå ikke til noe motiv..

NRK - 1 time siden

Hetebølgje i Sibir kan gje brannar

Sommaren i Sibir har starta med ei uvanleg kraftig hetebølgje. Det er målt lufttemperatur på meir enn 25 grader over snødekt tundra, der det vanlegvis er minusgrader i slutten av mai. Dette kan vere med på å auke talet på intense brannar i regionen..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i MC-ulykke

En MC-fører er hardt skadd etter en ulykke på Tørdalsveien i Drangedal. Luftambulanse er bestilt. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 1 time siden

Seks bygninger skylt på sjøen

Flere jordras har gått i Alta. Politiet evakuerer nå en bolig hvor det skal oppholde seg personer. Seks bygninger er skylt på sjøen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt