NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:15

NRK - 15 Sep 19 kl. 21:58

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden. Han ble 95 gammel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mugabes, Kutama, AFP, Singapore, Mugabe

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste reis, for, Mugabe
NRK - 08 Sep 19 kl. 14:47

Mugabe begraves neste søndag

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe begraves neste søndag, mer enn en uke etter at han døde i Singapore. Mugabe ble 95 år gammel. Mugabe har vært omstridt i mange år og ble tvunget fra makten, likevel begraves han på National Heroes Acre..

NRK - 06 Sep 19 kl. 07:07

Mugabe er død

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe (95) er død, melder BBC. Han døde etter tre måneders sykehusopphold. Mugabe ledet landet siden selvstendigheten, først som statsminister, deretter som president fra 1987..

P4 - 06 Sep 19 kl. 07:08

Robert Mugabe er død

Robert Mugabe er død. Den tidligere statsministeren og presidenten i Zimbabwe ble 95 år gammel. Da Mugabe ble avsatt av militæret i november 2017, hadde han vært president siden 1988 og statsminister før det fra 1980..

NRK - 28 Sep 19 kl. 19:44

Mugabe gravlagt i familiens landsby

Kista med Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe er omsider senket i jorden i hjembyen etter en flere uker lang dragkamp mellom regjeringen og familien. 95 år gamle Mugabe døde 6. september..

NRK - 23 Sep 19 kl. 11:15

– Mugabe døde av kreft

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe døde av kreft etter at cellegiftbehandlingen var stoppet fordi den ikke lenger ga resultater. Det sier landet nåværende president, Emmerson Mnangagwa. Mugabe døde 6.

NRK - 06 Sep 19 kl. 07:07

Robert Mugabe er død

Zimbabwes eks-president Robert Mugabe (95) er død, melder BBC. Han døde etter en tids sykdom. Mugabe ledet landet siden selvstendigheten, først som statsminister, deretter som president fra 1987.

NRK - 26 Sep 19 kl. 18:13

Mugabe gravlegges på hjemstedet

Zimbabwes Robert Mugabe skal begraves i landsbyen han kommer fra og ikke i hovedstaden Harare, opplyser regjeringen..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 11:03

Tar farvel med Mugabe

Robert Mugabe styrte Zimbabwe strengt. I dag (torsdag) tar folk farvel med diktatoren..

Aftenposten - 06 Sep 19 kl. 07:20

Robert Mugabe er død

Zimbabwes tidligere leder Robert Mugabe er død, 95 år gammel, melder BBC og medier i landet..

Klartale - 06 Sep 19 kl. 08:53

Robert Mugabe er død

Zimbabwes tidligere leder Robert Mugabe er død. Han ble 95 år gammel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 15 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 45 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 30 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 45 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 1 time siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt