NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:21

NRK - 11 Jan 19 kl. 10:48

Siste nytt om sakna kvinne

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste nyttom , sakna, kvinne
NRK - 04 Oct 18 kl. 08:44

Stor leiteaksjon i Bærum

Naudetatane og frivillige organisasjonar har leita i heile natt etter ei sakna kvinne på Jar i Bærum. Kvinna har vore sakna sidan onsdag ettermiddag. Ho vart meldt sakna av familien klokka 15.

NRK - 11 Sep 18 kl. 05:16

Kvinne sakna i Jotunheimen

Politiet og frivillige leitemannskap har sidan midnatt leita etter ei amerikansk kvinne i 50-åra. Ho vart meldt sakna av to familiemedlemar, som gjekk i førevegen til Glitterheim i Jotunheimen, då ho aldri kom fram. Helikopter har vore med i søket..

NRK - 22 Nov 18 kl. 09:25

Leitar framleis etter sakna kvinne

Nye leitemannskap blei torsdag morgon sett inn i leitinga etter ei sakna kvinne i Ørsta på Sunnmøre. Kvinna, som er polsk, hadde opplyst at ho skulle gå ein kort tur mot fjellet Saudehornet i 14.30-tida onsdag..

NRK - 18 Feb 19 kl. 00:03

Eit helikopter sakna i Hordaland

Det sakna helikopteret skal vere av typen Robinson 44. Hovudredningssentralen i Sør seier at det var ei kvinne og ein mann om bord i helikopteret, skriv VG..

NRK - 29 Jan 19 kl. 15:23

Sakna kvinne funnen i Spania

Kvinna som vart meldt sakna fredag etter ein helgetur til Madrid, er funnen i god behald på eit sjukehus. Det fortel faren hennar til NRK..

NRK - 17 Dec 18 kl. 22:40

Sakna kvinne er funne

Politiet melder at Røde Kors har funne kvinna som var sakna i Os..

NRK - 18 Feb 19 kl. 11:38

Leitar framleis etter sakna kvinne

Politiet i Oslo leitar framleis etter ei eldre kvinne som vart meldt sakna frå Stabekk søndag ettermiddag. Kvinna har på seg ei mørkeblå dunjakke og mørkeblå bukser, moglegens ein mariusgenser og brune sko. Politiet ber folk halde utkikk..

NRK - 04 Nov 18 kl. 13:27

Sakna kvinne funnen

Kvinna i 30-åra som var sakna i Ålesund er funnen og er i god behald. Det opplyser politiet på Twitter. Kvinna er nedkjølt og er sendt til sjukehus for sjekk..

NRK - 25 Nov 18 kl. 14:13

Helikopter skal fotografere fjell

Eit politihelikopter frå Oslo politidistrikt skal hjelpe til i søket etter ei sakna kvinne i Ørsta, skriv politiet på facebook. Deira jobb er å fotografere dei utilgjengelege områda i fjellområda der det kan tenkast at den sakna kvinna har gått tur..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:29

Sakna jente funnen i Lyngen

Den 11 år gamle jenta som var sakna i Lyngen i Troms er funnen i god behald ved skyttarhuset på Lyngseidet, melder politiet på Twitter. Ho hadde vore sakna sidan 12-tida i dag etter å ikkje ha kome heim frå skulen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 30 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt