NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:55

NRK - 11 Jan 19 kl. 10:48

Siste nytt om sakna kvinne

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste nyttom , sakna, kvinne
NRK - 04 Oct 18 kl. 08:44

Stor leiteaksjon i Bærum

Naudetatane og frivillige organisasjonar har leita i heile natt etter ei sakna kvinne på Jar i Bærum. Kvinna har vore sakna sidan onsdag ettermiddag. Ho vart meldt sakna av familien klokka 15.

NRK - 11 Sep 18 kl. 05:16

Kvinne sakna i Jotunheimen

Politiet og frivillige leitemannskap har sidan midnatt leita etter ei amerikansk kvinne i 50-åra. Ho vart meldt sakna av to familiemedlemar, som gjekk i førevegen til Glitterheim i Jotunheimen, då ho aldri kom fram. Helikopter har vore med i søket..

NRK - 22 Nov 18 kl. 09:25

Leitar framleis etter sakna kvinne

Nye leitemannskap blei torsdag morgon sett inn i leitinga etter ei sakna kvinne i Ørsta på Sunnmøre. Kvinna, som er polsk, hadde opplyst at ho skulle gå ein kort tur mot fjellet Saudehornet i 14.30-tida onsdag..

NRK - 17 Dec 18 kl. 22:40

Sakna kvinne er funne

Politiet melder at Røde Kors har funne kvinna som var sakna i Os..

NRK - 04 Nov 18 kl. 13:27

Sakna kvinne funnen

Kvinna i 30-åra som var sakna i Ålesund er funnen og er i god behald. Det opplyser politiet på Twitter. Kvinna er nedkjølt og er sendt til sjukehus for sjekk..

NRK - 25 Nov 18 kl. 14:13

Helikopter skal fotografere fjell

Eit politihelikopter frå Oslo politidistrikt skal hjelpe til i søket etter ei sakna kvinne i Ørsta, skriv politiet på facebook. Deira jobb er å fotografere dei utilgjengelege områda i fjellområda der det kan tenkast at den sakna kvinna har gått tur..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:29

Sakna jente funnen i Lyngen

Den 11 år gamle jenta som var sakna i Lyngen i Troms er funnen i god behald ved skyttarhuset på Lyngseidet, melder politiet på Twitter. Ho hadde vore sakna sidan 12-tida i dag etter å ikkje ha kome heim frå skulen..

NRK - 13 Oct 18 kl. 04:28

Leiter etter kvinne etter båtkrasj

Dykkarar leitar etter ei kvinne etter at ein liten treseilbåt gjekk i moloen ved Tofte i Buskerud. Det var tre personar i båten som svømte mot land, men ein av desse er framleis sakna, melder Sør-Øst politidistrikt. Redningshelikopter er på veg..

NRK - 22 Nov 18 kl. 02:30

Søker framleis etter kvinne i Ørsta

Eit helikopter og bakkemannskap leiter natt til torsdag framleis etter ei polsk kvinne i 20-åra som vart meldt sakna etter ein fjelltur på Sunnmøre, melder NTB. Kvinna har budd kort tid i området. Ho er dårleg kledd og har ikkje med seg mobiltelefon..

NRK - 22 Nov 18 kl. 03:21

Færre sakna i brann i California

Dødstalet har stige til 83, medan talet på sakna personar i storbrannen i California i USA har gått ned til 560, ifølgje internasjonale nyheitsbyrå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 2 timer siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt