NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:55

NRK - 11 Jan 19 kl. 10:48

Siste nytt om sakna kvinne

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste nyttom , sakna, kvinne
NRK - 04 Oct 18 kl. 08:44

Stor leiteaksjon i Bærum

Naudetatane og frivillige organisasjonar har leita i heile natt etter ei sakna kvinne på Jar i Bærum. Kvinna har vore sakna sidan onsdag ettermiddag. Ho vart meldt sakna av familien klokka 15.

NRK - 11 Sep 18 kl. 05:16

Kvinne sakna i Jotunheimen

Politiet og frivillige leitemannskap har sidan midnatt leita etter ei amerikansk kvinne i 50-åra. Ho vart meldt sakna av to familiemedlemar, som gjekk i førevegen til Glitterheim i Jotunheimen, då ho aldri kom fram. Helikopter har vore med i søket..

NRK - 22 Nov 18 kl. 09:25

Leitar framleis etter sakna kvinne

Nye leitemannskap blei torsdag morgon sett inn i leitinga etter ei sakna kvinne i Ørsta på Sunnmøre. Kvinna, som er polsk, hadde opplyst at ho skulle gå ein kort tur mot fjellet Saudehornet i 14.30-tida onsdag..

NRK - 18 Feb 19 kl. 00:03

Eit helikopter sakna i Hordaland

Det sakna helikopteret skal vere av typen Robinson 44. Hovudredningssentralen i Sør seier at det var ei kvinne og ein mann om bord i helikopteret, skriv VG..

NRK - 29 Jan 19 kl. 15:23

Sakna kvinne funnen i Spania

Kvinna som vart meldt sakna fredag etter ein helgetur til Madrid, er funnen i god behald på eit sjukehus. Det fortel faren hennar til NRK..

NRK - 17 Dec 18 kl. 22:40

Sakna kvinne er funne

Politiet melder at Røde Kors har funne kvinna som var sakna i Os..

NRK - 18 Feb 19 kl. 11:38

Leitar framleis etter sakna kvinne

Politiet i Oslo leitar framleis etter ei eldre kvinne som vart meldt sakna frå Stabekk søndag ettermiddag. Kvinna har på seg ei mørkeblå dunjakke og mørkeblå bukser, moglegens ein mariusgenser og brune sko. Politiet ber folk halde utkikk..

NRK - 04 Nov 18 kl. 13:27

Sakna kvinne funnen

Kvinna i 30-åra som var sakna i Ålesund er funnen og er i god behald. Det opplyser politiet på Twitter. Kvinna er nedkjølt og er sendt til sjukehus for sjekk..

NRK - 25 Nov 18 kl. 14:13

Helikopter skal fotografere fjell

Eit politihelikopter frå Oslo politidistrikt skal hjelpe til i søket etter ei sakna kvinne i Ørsta, skriv politiet på facebook. Deira jobb er å fotografere dei utilgjengelege områda i fjellområda der det kan tenkast at den sakna kvinna har gått tur..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:29

Sakna jente funnen i Lyngen

Den 11 år gamle jenta som var sakna i Lyngen i Troms er funnen i god behald ved skyttarhuset på Lyngseidet, melder politiet på Twitter. Ho hadde vore sakna sidan 12-tida i dag etter å ikkje ha kome heim frå skulen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 15 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 45 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt