NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:39

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:24

Siste nytt om forsvinningssaken

Følg politiets pressekonferanse om forsvinningssaken på Lørenskog kl.17.30..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lørenskog

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste nyttom , forsvinningssaken
Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 08:13

Orienterer om forsvinningssaken i Lørenskog

Bistandsadvokat Svein Holden og Øst politidistrikt holder tirsdag hver sine pressekonferanser der de skal orientere om forsvinningssaken i Lørenskog..

Dagbladet - 08 Apr 19 kl. 19:12

Ingen trodde historien før de begynte å grave i hagen 20 år senere

Funnet sønnen gjorde satte forsvinningssaken i et helt nytt lys..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 16:48

Innkaller til pressekonferanse om forsvinningssaken i Lørenskog

Bistandsadvokat Svein Holden inviterer tirsdag til pressekonferanse for å orientere om den siste tidens utvikling i forsvinningssaken på Lørenskog..

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:59

Siste nytt i forsvinningssaken

Se Hagen-familiens advokat Svein Holden orientere om den nye kontakten familien har hatt med de antatte kidnapperne..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 16:48

Hagen-familiens advokat innkaller til pressekonferanse om forsvinningssaken i Lørenskog

Bistandsadvokat Svein Holden inviterer tirsdag til pressekonferanse for å orientere om den siste tidens utvikling i forsvinningssaken på Lørenskog..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 09:52

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet i over ni måneder. Dette har skjedd i forsvinningssaken så langt.

Det nærmer seg 300 dager siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog. Millioner av kroner og utallige timer er blitt brukt til å oppklare forsvinningssaken..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 13:56

Politiet med siste nytt i forsvinningssaken på Lørenskog

Politiet holder pressekonferanse etter at Hagen-familiens bistandsadvokat bekrefter ny kontakt med personer som hevder å ha Anne-Elisabeth Hagen..

VG - 09 Jan 19 kl. 17:43

NRK: Språkeksperter koblet inn for å granske ark i forsvinningssaken

En beskjed på flere ark skal undersøkes av språkeksperter i håp om at det kan bidra til å løse forsvinningssaken til Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, kona til en av Norges rikeste menn..

VG - 01 Feb 19 kl. 11:18

Forsvinningssaken i Lørenskog: Her kan budskapet til familien ligge

Onsdag 16. januar mottok familien til Anne-Elisabeth Hagen (68) det siste kjente budskapet fra den antatte motparten i forsvinningssaken. Denne dagen ble det gjennomført 3817 transaksjoner i kryptovalutaen Monero..

P4 - 06 Aug 19 kl. 07:07

Pressekonferanse om forsvinningssaken

Verken politiet eller bistandsadvokaten vil si noe om hva som skal legges fram på pressekonferansene om forsvinningssaken på Lørenskog i dag. Nesten ti måneder etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt, holder både familiens bistandsadvokat Svein Holden og Øst politidistrikt hver sine pressekonferanser. I juni sa politiet at de hadde gått bort fra hovedhypotesen om kidnapping og utpressing, og at det heller er snakk om et drap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 30 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 3 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt