NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:53

NRK - 25 Mar 20 kl. 22:55

Siste nytt fra Det hvite hus

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Det

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste nyttfra Det , hvite, hus
NRK - 23 Jan 20 kl. 20:32

Netanyahu til Det hvite hus

Israels statsminister Benjamin Netanyahu vil besøke USAs Donald Trump i Det hvite hus i Washington D.C. tirsdag neste uke.

NRK - 29 Jan 20 kl. 19:09

Det hvite hus vil stoppe Bolton

Det hvite hus i USA har sendt et formelt brev til John Bolton for å forsøke å stanse utgivelsen av den kommende boka hans. Det skriver CNN. Det hvite hus mener boka til den tidligere sikkerhetsrådgiveren inneholder hemmelig informasjon..

P4 - 28 Feb 20 kl. 21:41

Det hvite hus mener virusdekningen skader Trump

Det hvite hus mener amerikansk presse overdriver dekningen av koronaviruset, og mener de gjør det for å skade USAs presidet Donald Trump. Det sier fungerende stabssjef i det hvite hus i følge NTB. Stabssjefen tar til orde for at alle skrur av tv i et døgn slik at børsene roer seg ned..

P4 - 07 Jan 20 kl. 05:10

Sikkerheten i Det hvite hus økt

Det hvite hus øker sikkerheten som følge av USAs drap på den iranske generalen Qasem Soleimani. Det innebærer flere agenter fra Secret Service, økt vakthold ved innganger og strengere besøkskontroll, skriver det amerikanske nettstedet Politico. Et medlem av Irans parlament sa i går at sagt at regimet ikke utelukker et angrep på Det hvite hus, ifølge det iranske nyhetsbyrået ILNA..

NRK - 07 Jan 20 kl. 02:34

Økt sikkerhet i Det hvite hus

Sikkerhetsnivået i Det hvite hus er økt etter at USA likviderte den iranske generalen Qasem Soleimani fredag. Det innebærer flere agenter fra Secret Service, økt vakthold ved innganger og strengere besøkskontroll, skriver Politico..

NRK - 22 Dec 19 kl. 20:09

Johnson invitert til Det hvite hus

Storbritannias nye statsminister Boris Johonson har blitt invitert til Det hvite hus av USAs president Donald Trump. Det melder flere britiske medier søndag. Johnson har som mål å få på plass en handelsavtale med USA før brexit..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 20:05

Boris Johnson har blitt invitert til Det hvite hus

Storbritannias nye statsminister Boris Johonson har blitt invitert til Det hvite hus av USAs president Donald Trump..

VG - 29 Jan 20 kl. 19:15

Det hvite hus vil stanse publisering av Boltons bok

Samtidig som flere republikanere vurderer å støtte Demokratenes krav om å føre vitner i riksrettssaken, forsøker Det hvite hus å stoppe publiseringen av tidligere sikkerhetsrådgiver John Boltons kommende bok..

Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 21:20

Det hvite hus anklager pressen for å ville skade Trump med virusdekningen

Amerikansk presse overdriver dekningen av koronaviruset for å skade president Donald Trump, mener fungerende stabssjef i Det hvite hus, Mick Mulvaney..

VG - 29 Jan 20 kl. 19:15

Reuters: Det hvite hus vil stanse publisering av Boltons bok

Samtidig som flere republikanere vurderer å støtte Demokratenes krav om å føre vitner i riksrettssaken, forsøker Det hvite hus å stoppe publiseringen av tidligere sikkerhetsrådgiver John Boltons kommende bok..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skadd etter mulig knivstikking

En mann i 40-årene er sendt til Ullevål med etter en mulig knivstikking i en leilighet i Oslo. To personer avhøres av politiet, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Hardt skadet etter knivstikking

Politiet har natt til fredag rykket ut til en adresse i Oslo etter melding om en voldshendelse. Her har politiet fått kontroll på tre personer. – En person er hardt skadet, etter det som formentlig er en knivstikking, opplyser politiet til VG..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 1 time siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 2 timer siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt