Dagbladet > Innenriks

Tuesday, 17 September, 10:13

Dagbladet - 23 Aug 19 kl. 09:27

Siste: Siv Jensen ut fra bom-møte

Partilederne i regjeringspartiene har akkurat avsluttet et krisemøte om bom på statsministerens kontor..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste Siv, Jensenut fra , bom-møte
NRK - 08 Sep 19 kl. 14:40

Siv Jensen har stemt

Frp-leder Siv Jensen stemte i dag kommunevalget i Oslo. – Nå får vi ikke gjort mer enn å be folk gå å stemme, sa Jensen..

P4 - 01 Aug 19 kl. 19:47

Siv Jensen avlyser besøk for å være med familien

Frp-leder Siv Jensen avlyser besøket til Fpus sommerleir i Stavanger lørdag. Grunnen er at søsteren Nina Jensen, som er tidligere leder i WWF, har mistet ektemannen sin i kampen mot kreften. Jensen tar seg fri for å være med familien, skriver Dagbladet..

P4 - 07 May 19 kl. 05:51

Mer kritikk mot Jensen

Frp-leder Siv Jensen får nå mer kritikk etter sin tale på partiets landsmøte-fest i helgen. Jensen sa at de "skal knuse disse jævla sosialistene". Ordførerne i Eid og Selje, fra henholdsvis Venstre og KrF, har sendt brev til Erna Solberg der de ber Solberg gripe inn og si at slike uttalelser ikke er greit, skriver Aftenposten.

NRK - 03 May 19 kl. 13:41

Jensen jubler for Listhaug

Frp-leder Siv Jensen er glad for at Sylvi Listhaug nå er tilbake i regjering. Listhaug ble fredag utnevnt til eldre- og folkehelseminister. Klokka 14.

NRK - 01 Aug 19 kl. 18:53

Siv Jensen avlyser besøk

Finansminister Siv Jensen avlyser turen til FpUs sommerleir i Stavanger lørdag. Årsaken er at søster Nina Jensens samboer, Nicolai Roan (39), tapte kampen mot kreften. Siv Jensen tar seg fri for å være med familien, skriver Dagbladet..

NRK - 09 Sep 19 kl. 22:51

Jensen: – Velgerne forventer mer

Siv Jensen var ikke fornøyd da hun snakket til partiets medlemmer på valgvaken i Oslo. Frp ser ut til å gjøre sitt dårligste kommunevalg siden 1991. – Velgerne forventer mer av oss, sier Jensen..

P4 - 13 Aug 19 kl. 17:42

Jensen hyller mannen som stoppet Manshaus

Frp-leder Siv Jensen hyller 65-åringen som stoppet terrorsiktede Philip Manshaus da han angrep moskeen i Bærum lørdag. I et partilederforedrag på Litteraturhuset i Oslo i ettermiddag sa Jensen at hun er veldig glad for at angrepet ble stoppet takket være heltemodig innsats. Hun kaller Mohamed Rafiq for en ekte helt og sa at Norge er takknemlig for innsatsen.

P4 - 05 May 19 kl. 13:11

Jensen beklager uttalelse

Siv Jensen beklager dersom noen føler seg støtt av hennes uttalelse om sosialister i går. Under en tale på partiets landsmøtemiddag sa Frp-lederen at de skal knuste sitat de jævla sosialistene i høstens kommunevalg. Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide, skrev i et Facebook-innlegg i dag at uttalelsen og ordlyden ødelegger det politiske skiftet, og ba Jensen trekke utsagnet.

P4 - 20 May 19 kl. 14:27

Jensen vil ha krisemøte om bompenger

Finansminister og Frp-leder Siv Jensen innkaller de andre partilederne i regjeringen til møte for å diskutere det hun mener er en økende bompenge-krise. Jensen sier til VG at bompengebelastningen er blitt for høy, og vil at stat og kommunene skal bla opp med mer penger for å skjerme bilistene. FrP har ifølge flere meningsmålinger mistet svært mange velgere til bompengepartier i de store byene..

NRK - 18 Aug 19 kl. 16:42

Jensen: – Et steg i riktig retning

Frps landsstyre har sluttet seg til en avtale som vil bidra til reduksjon av bompengebelastningen, ifølge partileder Siv Jensen. – Avtalen er et steg i riktig retning, selv om vi selvfølgelig skulle gått enda lenger, sier Jensen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Johanne (17) ble skutt fire ganger

Philip Manshaus' stesøster, Johanne Ihle-Hansen (17), ble påført fire dødelige skudd, opplyser politiet..

Dagbladet - 5 timer siden

Geléballmysteriet i havet er løst etter to år

For to år siden så dykkere langs vestlandskysten meterstore geléballer som «svevde» i sjøen, og ingen kunne forklare hva skapningene var. Nå er svaret klart..

Dagbladet - 10 timer siden

Mann stukket ned: Intenst søk

Oslopolitiet melder at de er på Grønlands Torg mandag kveld, etter at en person er stukket flere ganger med en «knivliknende» gjenstand..

Dagbladet - 12 timer siden

100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom i Surnadal

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

Dagbladet - 14 timer siden

Analysesjef tror oljeprishoppet er kortvarig

Rystad Energy spår at oljeprisoppgangen vil begrenses av Saudi-Arabias lagerkapasitet..

Dagbladet - 14 timer siden

- Ikke nok til å stoppe krigsmakten USA

Iran vil være en trussel for landene i regionen som velger å støtte amerikanske baser, men vil ikke kunne hamle opp med USAs militærets ressurser, mener ekspert..

Dagbladet - 18 timer siden

Frykter rente- og boligsjokk

Hvis Norges Bank ikke hever renten denne uka..

Dagbladet - Igår: 05:58

Dramatiske timer

Mandag morgen vil vi få vite svaret på hvor hardt Olden ble rammet av flommen. Til Dagbladet forteller de involverte om dramatikken som utspilte seg da flommen truet bygda..

Dagbladet - Igår: 21:03

- Fristende å si «we'll be back in 2023»

Terje Søviknes blir ikke ordfører i nye Bjørnafjorden kommune. Nå varsler han et tøft Frp i opposisjon..

Dagbladet - Igår: 19:14

Fikk flest stemmer - ekskludert fra Bompengepartiet

Partileder: - Totalt grunnløst i Sandnes..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt