Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 00:47

Klartale - 31 mar 22 kl. 06:00

Siri er frivillig medmenneske for flyktninger

Hver dag kommer mennesker fra Ukraina og andre land til et tidligere kjøpesenter i Råde i Viken. Her ved Nasjonalt ankomstsenter registrerer de seg bak høye gjerder av metall. De får søke om opphold i trygge Norge.
Politi og sikkerhetsvakter er på jobb for å ta imot de som kommer. Flyktningene møter også på kjente uniformer fra organisasjonen Røde Kors.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Ukraina, Råde, Viken, Nasjonalt, Norge, Røde Kors, Siri Johansen, Klar Tale, Politiets, Johansen, Utlendings, UDI, Murat, KyivMange

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sirier , frivillig, medmenneske, for, flyktninger
Klartale - 01 apr 22 kl. 07:00

Klubb har spart millioner på frivillig arbeid

– Jeg ønsker å gjøre dette til en plass som folk vil komme tilbake til. Det sier Jan Tolderud på 73 år. Han kommer til klubbhuset til Skeid fotballklubb.

Klartale - 25 mar 22 kl. 07:00

Ellen vil at unge skal ha noen å snakke med

Ensomhet, kjipe foreldre, venner, hobbyer, sosiale medier og skole. Barn og unge trenger å snakke, og da stiller Ellen Cecilie Evju opp. På egen fritid.

Klartale - 24 mar 22 kl. 06:00

Per kunne levd livet som pensjonist. Isteden jobber han frivillig som lege for papirløse

Per Stensland logger seg inn på en PC på kontoret sitt. Bak ham er en undersøkelses-benk, ved enden av pulten hans en ekstra stol. Det ser ut som et hvilket som helst legekontor.

E24 - 23 sep 21 kl. 20:06

Siri Heggebø har tatt rentegrep: – Musikk i mine ører, sier forbrukerøkonom

Nullrenten er historie og strømprisene stiger. For Siri Heggebø og familien på fire, kan dette føre til store økte utgifter. Men familien har en plan..

VG - 20 okt 21 kl. 17:23

Siri skal lede «The Voice»: – Drømmejobben!

Siri Nilminie Avlesen-Østli skal lede «The Voice» på TV2. Hun gleder seg til å være tett på talentene i talentshowet som går inn i sin tiende sesong..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Siri røk ut av «Skal vi danse» i semifinalen: – Føler vi har gjort vårt beste

Siri Avlesen-Østli og dansepartneren Tarjei Svalastog måtte forlate «Skal vi danse» i semifinalen etter å ha tapt duellen mot Magnus Moan og hans dansepartner Ewa..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Siri Avlesen-Østli røk ut av «Skal vi danse» i semifinalen: – Føler vi har gjort vårt beste

Siri Avlesen-Østli og dansepartneren Tarjei Svalastog måtte forlate «Skal vi danse» i semifinalen etter å ha tapt duellen mot Magnus Moan og hans dansepartner Ewa..

VG - 29 apr 22 kl. 07:00

Kristian Ødegaard slutter som programleder i «Huskestue» – Siri Kristiansen overtar

Siri Kristiansen (43) trodde det var en spøk da hun fikk spørsmål om å overta programlederjobben etter Kristian Ødegaard (48)..

NRK - 03 sep 21 kl. 12:40

Herman Flesvig får ærespris

«Førstegangstjenesten»-profilen Herman Flesvig tildeles Wenche Foss' Ærespris for sin åpenhet rundt ADHD. – Det krever mot og raushet å gi av seg selv når man lever i rampelyset. Juryen mener Herman Flesvig er et helstøpt medmenneske og vil rose hans evne til å holde bakkekontakten selv om publikumsinteressen er stor, skriver juryen..

VG - 26 sep 21 kl. 13:42

Ingar Helge Gimle: – Komedie og tragedie var like naturlig for henne

Kjersti Holmens kolleger tegner et bilde av en skuespiller med et helt spesielt talent – og som også var et fint medmenneske..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 6 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 8 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 10 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 11 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 11 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 13 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 13 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 13 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 14 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com