E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 11:30

E24 - 08 Nov 19 kl. 05:42

Sint Trump etter millionforlik med delstaten New York

President Donald Trump raser mot delstaten New York etter at han må betale drøyt 18 millioner kroner i en tvist der han innrømmer å ha misbrukt sin stiftelse..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, New York, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sint, Trump, etter, millionforlikmed , delstaten, New, York
Klartale - 27 May 20 kl. 12:34

Trump er sint på Twitter

Twitter la til en lenke på en melding fra Donald Trump. Det fikk presidenten i USA til å bli sint..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 21:00

Sint Trump etter forlik om erstatning til New York

President Donald Trump raser mot delstaten New York etter at han må betale drøyt 18 millioner kroner i en tvist der han innrømmer å ha misbrukt sin stiftelse..

P4 - 07 Feb 20 kl. 22:26

Nøkkelvitne fikk sparken

Sikkerhetsrådgiver Alex Vindman som vitnet i riksrettssaken mot USAs president Donald Trump har blitt kastet ut av kontorene sine i Det hvite hus. I følge CNN skjer det fordi Trump er sint over vitnemålet i kongresshøringene. Rådgiveren skulle etter planen forlate jobben i juli i år..

P4 - 24 Sep 19 kl. 09:34

Trump hånet Thunberg

Donald Trump har flere ganger vært sarkastisk i sin omtale av klimaaktivister. Og i dag har han twitret svært så sarkastisk også om 16 år gamle Greta Thunberg. I hennes tale i FN i går, var hun tydelig preget og sint - og hadde tårer i øyne da hun refset verdenslederes manglende innsats.

Klartale - I førrgår: 12:16

Trump vil endre lover for sosiale medier

Donald Trump er sint på Twitter og Facebook. Nå har han skrevet under en president-ordre. Det kan bety at lover blir endret.

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 15:35

Artist Philip Emilio: – Jeg var bare sint på verden, sint på alt

R&b-artist Philip Emilio (29) måtte ta et oppgjør med følelsene og raseriet han hadde båret på siden tenårene..

VG - 31 Oct 19 kl. 13:03

Ut mot Radioresepsjonens Tore Sagen: – Rasisme er ikke humor!

Folk har spurt meg om hvorfor jeg er så sint for tiden. Jeg svarer at jeg ikke er sint. Jeg er bare veldig veldig skuffet.

P4 - 03 Dec 19 kl. 18:50

Børsfall etter Trump-utspill

Børser verden over falt umiddelbart etter utspill USAs president Donalt Trump kom med under en pressekonferanse sammen med Nato-sjef Jens Stoltenberg i dag. Trump brukte anledningen til å refse Nato-medlemmene, og særlig Frankrike. Men det var uttalelser om den pågående handelskrigen og forhandlingene med kina som skapte negative reaksjoner på børsene.

NRK - 09 Mar 20 kl. 21:03

Møtte Trump etter koronakontakt

Ein kongressmann som møtte president Donald Trump, var eksponert for det nye koronaviruset før møtet. Det seier personen sjølv, melder AFP. Ein annan kongressmann reiste saman med Trump etter å ha vore eksponert for viruset på CPAC..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:54

Trump raser mot New York

President Donald Trump raser mot New York etter at han må betale drøyt 18 millioner kroner i en tvist der han innrømmer å ha misbrukt sin egen veldedige stiftelse, Trump Foundation. Trump anklager New Yorks statsadvokat for å ha fremstilt forliket på en uriktig måte, av politiske årsaker. Trump sier han kanskje er den eneste personen i historien, som kan gi store beløp til veldedighet, for så å bli angrepet av politiske motstandere.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Svenske småsparere har nær doblet Norwegian-veddemålet

Norwegian-aksjen har lokket over 19.000 privatinvestorer fra Sverige, som har over 200 millioner kroner på spill i aksjen. Mesteparten er kortsiktige veddemål, mener aksjeekspert..

E24 - 2 timer siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 3 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 15 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 16 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 18 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 19 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 19 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt