NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 03:17

NRK - 06 Apr 20 kl. 10:34

Siktet for vold mot politiet

En mann i 30-årene er siktet for vold mot offentlig tjenesteperson, etter at han forsøkte å kjøre på politi på Finnøy lørdag. Mannen er avhørt, men politiet vil ikke ut med hva han har forklart. Det er ikke klart om politiet ber om varetektsfengsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnøy

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, voldmot , politiet
P4 - 28 May 20 kl. 16:49

Tre siktet for vold mot 15-åring

Tre personer er nå siktet for vold mot en 15 år gammel gutt på Vaulen badeplass ved Stavanger i starten av mai. Volden ble filmet og delt på sosiale medier og politiet etterlyser nå vitner, skriver Stavanger Aftenblad. 15-åringen ble liggende bevisstløs på bakken etter blant annet å ha blitt sparket i brystet og tråkket på hodet..

NRK - 01 Jan 20 kl. 22:29

Barn døde - mor og stefar siktet

En mor og en stefar er siktet for vold i forbindelse med at et barn døde i 2015. Stefaren er også siktet for vold mot et annet barn. Begge de to siktede nekter straffskyld, opplyser forsvarerne deres overfor Adresseavisen..

NRK - 01 Jan 20 kl. 22:18

Barn døde - mor og stefar siktet

En mor og en stefar er siktet for vold i forbindelse med at et barn døde i Trøndelag i 2015. Stefaren er også siktet for vold mot et annet barn. Begge de to siktede nekter straffskyld, opplyser forsvarerne deres overfor Adresseavisen..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 18:22

Ung kvinne siktet for vold i Arendal

En kvinne i slutten av tenårene er pågrepet og siktet for vold etter at hun skal ha stukket en annen kvinne i Arendal onsdag ettermiddag..

NRK - 10 Jan 20 kl. 15:03

Siktet for drapsforsøk på medfange

En person ble torsdag pågrepet og siktet for vold og drapsforsøk mot en medfange i Hedmark fengsel på Ilseng i Stange sør for Hamar. Den innsatte stakk ifølge politiet en annen innsatt med kniv mot bryst og hode..

Dagbladet - 01 Jan 20 kl. 22:29

Mor og stefar siktet etter at et barn døde i Trøndelag i 2015

En mor og en stefar er siktet for vold i forbindelse med at et barn døde i Trøndelag i 2015. Stefaren er også siktet for vold mot et annet barn..

P4 - 13 Dec 19 kl. 21:38

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

Klartale - 02 Jun 20 kl. 11:20

Vold og opptøyer i USA

Det er kaos i USA. Folk er rasende på politiet, etter at George Floyd døde. Politiet svarer med mer vold..

P4 - 25 May 20 kl. 18:56

Barn utsatt for vold av tenåringer

Politiet undersøker to voldshendelser på Ørlandet i Trøndelag i ettermiddag. Flere barn i barneskolealder skal først ha blitt utsatt for vold av ungdommer utenfor en skole. Kort tid etter fikk politiet melding om en person som ble utsatt for vold av flere ungdommer ved en barnehage.

NRK - 11 May 20 kl. 15:30

To skadet i voldsepisode

En mann er siktet for grov vold i Tønsberg natt til søndag. Politiet fikk vite om hendelsen da en 17-åring og en mann oppsøkte akuttmottaket med kuttskader. Politiet har gjort beslag av de kaller en «våpenlignende gjenstand» på åstedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bolsonaro kaller WHO «politisk»

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 45 minutter siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 45 minutter siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 1 time siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 2 timer siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Hollywood gjenåpner 12. juni

Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Trump-videoer fjernet fra Some

Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

California-guvernør mot nakkegrep

I California sier guvernør Gavin Newsom at han vil stanse opplæring i nakkegrep i politiet, og anbefaler at alle lokale politiavdelinger slutter å bruke nakkegrep. I San Diego fylke er nakkegrep, som stanset blod til hodet, forbudt, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Boligområde evaluert i Os

21 beboere i Os i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen har forlatt husene sine etter varsel om ras. Ifølge politiet har en av huseierne hørt lyd fra steiner som raste bak huset. Politiet har ikke funnet tegn til ras, men har sendt bud på geolog..

NRK - 3 timer siden

57 politifolk trakk seg i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i New York har trukket seg fra byens uroenhet i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 mener kollegaene bare utførte ordre, skriver Washington Post..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt