NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:13

NRK - 13 nov. 20 kl. 14:01

Siktet for grovt bedrageri

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) er siktet for grovt bedrageri. Det bekrefter hennes advokat Erik Lea overfor Aftenposten. Liadal skal ha levert uriktige reiseregninger til Stortinget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hege Haukeland Liadal, Erik Lea, Aftenposten, Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, grovt, bedrageri
Aftenposten - 22 mars 21 kl. 14:10

Tre personer siktet for grovt bedrageri av Nav – fikk 500.000 i koronastøtte

Tre personer i 30-årene er siktet for grovt bedrageri eller medvirkning til grovt bedrageri av Nav. De har fått 500..

NRK - 12 april 21 kl. 11:09

To dømt for grovt bedrageri

Eidsivating lagmansrett har dømt en leder i to truck-utleieselskaper i Nittedal for grovt bedrageri mot flere leasingselskaper og grov økonomisk utroskap. En annen leder som ble frikjent av tingretten, ble av lagmannsretten dømt for grovt bedrageri..

Aftenposten - 13 nov. 20 kl. 13:58

Leverte falske reiseregninger til Stortinget. Nå er Ap-politiker Hege Haukeland Liadal siktet for grovt bedrageri

Saken er nå oversendt statsadvokaten. Politiet foreslår at det tas ut tiltale for grovt bedrageri..

Aftenposten - 13 nov. 20 kl. 13:58

Leverte falske reiseregninger til Stortinget - nå er Ap-politiker Hege Haukeland Liadal siktet for grovt bedrageri

Politiet foreslår at statsadvokaten tar ut tiltale for grovt bedrageri, 19 måneder etter at Aftenposten avslørte Ap-politikerens fiktive reiseregninger..

Aftenposten - 26 des. 20 kl. 22:28

Idrettsprofil tiltalt for grovt bedrageri: – Jeg er ingen skurk

Politiet mener idrettsprofilen fra Vestlandet svindlet til seg over en halv million kroner i løpet av drøyt to år. Nå er han tiltalt for grovt bedrageri..

VG - 26 des. 20 kl. 22:28

Idrettsprofil tiltalt for grovt bedrageri: – Jeg er ingen skurk

Politiet mener idrettsprofilen fra Vestlandet svindlet til seg over en halv million kroner i løpet av drøyt to år. Nå er han tiltalt for grovt bedrageri..

NRK - 25 jan. 21 kl. 15:22

Etterforsker grovt bedrageri

Arrangørene bak Sommerfæstivalen AS i Selbu etterforskes av politiet, mistenkt for grovt bedrageri, skriver Adresseavisen. Selskapet ble tildelt 960 000 kroner i kompensasjon for avlyst festival i 2020..

E24 - 16 feb. 21 kl. 14:31

Bopartner-saken: To tiltalt for grovt bedrageri

To menn er tiltalt av Økokrim for grovt bedrageri av Husbanken, etter å ha fått utbetalt lån og tilskudd på til sammen 32 millioner kroner..

E24 - 26 mars 21 kl. 16:06

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) tiltalt for grovt bedrageri overfor Stortinget

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) er tiltalt for forsettlig grovt bedrageri overfor Stortinget i forbindelse med reiseregninger..

E24 - 26 mars 21 kl. 16:06

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) tiltalt for grovt bedrageri

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) er tiltalt for forsettlig grovt bedrageri overfor Stortinget i forbindelse med reiseregninger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..

NRK - 5 minutter siden

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 30 minutter siden

Mistet førerkort etter kappkjøring

To personer mistet førerkortet etter å ha kjørt kappkjøring med hverandre i Aurvåg, Herøy på Sunnmøre i 80-sona. Den ene hadde fart på 155 km/t og den andre 157 km/t, melder politiet i Møre og Romsdal. Seks personer fikk forenklede forelegg for fart..

NRK - 15 minutter siden

Bekreftar søksmål mot AstraZeneca

Statsminister i Irland, Stephen Donnelly, bekreftar ifylgje Reuters at EU går til søksmål mot AstraZeneca for svikt i leveransane av vaksinedosar. – Ein rettsleg prosess er sett i gang av EU-kommisjonen, og tidlegare denne veka la eg Irland til som ein av partane, sa Donnelly til den irske nasjonalforsamlinga torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Kastar ut russiske diplomatar

Tsjekkia har gitt ordre til fleire russiske diplomatar om å forlate landet, melder nyheitsbyrået AP. Det skjer etter at Tsjekkia onsdag gav Russland eit ultimatum om å la 20 tsjekkiske diplomatar få kome tilbake til jobb, noko som ikkje vart følgt opp av Russland..

NRK - 45 minutter siden

Jobbar med å rulle ut massetesting

Det nasjonale systemet for massetesting på skular og i barnehagar skal no rullast ut i område med høg smitte. – Massetesting er eitt av fleire verktøy for å kome i mål med TISK-arbeidet, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på ei pressekonferanse torsdag. Testinga er allereie i gang i Vestland og i Oslo..

NRK - 1 time siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt