P4 > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:42

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Siktet for grovt bedrageri

En mann i 40-årene, som er mistenkt for å ha svindlet til seg 600 000 kroner med falsk identitet, er siktet for grovt bedrageri.
Mannen har ifølge politiet søkt om lån og kredittkort fra flere finansinstitusjoner ved å bruke falsk ID, melder NRK.
Mannen, som er utenlandsk statsborger, er varetektsfengslet..
Les mer på P4


Les mer om:
ID, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, grovt, bedrageri
NRK - 03 Apr 19 kl. 14:42

Øyelege siktet for grovt bedrageri

Den omstridte øyelegen Jens Kratholm i Narvik er siktet for grovt bedrageri mot det politiet mener kan dreie seg om mer enn 1000 eldre pasienter over flere år..

Hegnar.no - 03 Apr 19 kl. 15:43

Siktet for grovt bedrageri

E24 - 13 May 19 kl. 13:57

35-åring tiltalt for grovt bedrageri av flere banker – kobles til stor hvitvaskingssak

En norsk statsborger er tiltalt av Økokrim for grovt bedrageri og bedrageriforsøk på drøyt 33 millioner kroner. Han nekter straffskyld..

P4 - 11 Jul 19 kl. 09:53

Dømt for grovt bankbedrageri

En 36 år gammel mann er dømt til tre års fengsel for grovt bankbedrageri, forsøk på bedrageri og identitetskrenkelser. Det opplyser Økokrim. Mannen er dømt for bedrageri på til sammen 35 millioner kroner.

Hegnar.no - 15 Apr 19 kl. 17:00

Tidligere Volkswagen-toppsjef siktet for bedrageri

Den tidligere Volkswagen-sjefen Martin Winterkorn og fire andre er siktet for bedrageri i forbindelse med utslippsskandalen «dieselgate» i 2015..

Aftenposten - 15 Apr 19 kl. 17:16

Tidligere Volkswagen-toppsjef er siktet for bedrageri

Den tidligere Volkswagen-sjefen Martin Winterkorn og fire andre er siktet for bedrageri i forbindelse med utslippsskandalen «dieselgate» i 2015..

P4 - 13 May 19 kl. 15:04

35-åring tiltalt for bedrageri av banker

En 35 år gammel mann er tiltalt for identitetstyveri og grovt bedrageri av flere banker. Økokrim mener mannen skal ha lurt til seg lån og kreditt på totalt 12 millioner kroner, og i tillegg forsøkt å lure til seg 21 millioner kroner til. Mannen erkjenner ikke straffskyld, melder E24.

NRK - 13 Jun 19 kl. 06:59

Ga feil opplysninger til Nav

En mann i 30-årene er i Vestfold tingrett dømt til 30 timer samfunnsstraff for grovt bedrageri etter å ha gitt feil opplysninger til Nav. Mannen fikk utbetalt nesten 100 000 kroner i arbeidsavklaringspenger, som han ikke hadde krav på..

NRK - 10 Mar 19 kl. 16:14

Tidal-saken til Høyesterett

Økokrim mistenker grovt bedrageri knyttet til strømmetjenesten Tidal, men får ikke hente ut data fra selskapets servere. Nå skal Høyesterett avgjøre om norsk politi gjøre ransaking av data som ligger på en server i utlandet..

NRK - 28 Mar 19 kl. 15:55

Økokrim får Tidals server-data

Økokrim mistenker grovt bedrageri knyttet til strømmetjenesten Tidal, men får ikke ut data fra selskapets servere. Høyesterett har nå bestemt at Tidal må utlevere serverdataene. Økokrim får da fortsette ransakingen, melder DN..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mener arbeidsplasser står i fare

Norges Bilbransjeforbund mener kravet om at det kun skal selges nullutslippsbiler i Norge i 2025 setter tusenvis av arbeidsplasser i fare. Forbundet har 40 000 ansatte i 1 250 bedrifter. Administrerende direktør Morten Nilsen sier til Finansavisen at det norske markedet ikke er klart for 100 prosent nulluttslippsbiler allerede om fem år.

P4 - 45 minutter siden

Trump vurderer å gi Ross sparken

USAs president Donald Trump vurderer nå å gi handelsminister Wilbur Ross sparken. Det melder NBC. Årsaken er at Ross ikke har klart å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet.

P4 - 45 minutter siden

Tre personer pågrepet for drap i Danmark

Tre personer er pågrepet i Danmark, mistenkt for medvirkning til drap på to svensker utenfor København i juni. Drapene skjedde etter at personene angivelig skal ha avfyrt minst ti skudd med automatvåpen og pistol. To drap politiet mener stammer fra en konflikt i et gjengmiljø i Stockholm.

P4 - 45 minutter siden

Kraftig jordskjelv

Et kraftig jordskjelv rystet den indonesiske øya Bali i dag. Det er ikke meldt om skader, og det er ikke utstedt tsunamivarsel for den populære ferieøy. Skjelvet hadde en styrke på 5,7, og episenteret var langt til havs..

P4 - 45 minutter siden

Minst en skadet i brann

Minst en person skal være skadet etter melding om brann et leilighetsbygg i Notodden, opplyser politiet. 19 personer er registrert på den aktuelle adressen. Det er fortsatt brann på stedet, ifølge politiet.

P4 - 45 minutter siden

Treåring skutt og drept

En tre år gammel jente er skutt og drept i byen Milwaukee i USA. Det skjedde da jenta og hennes familie holdt på å kollidere med en annen bil. Føreren i den andre bilen skal da ha blitt så rasende at han skjøt mot familien og drepte jenta, melder ABC News.

P4 - 6 timer siden

Krekar pågrepet

PST har i kveld pågrepet mulla Krekar. Årsaken skal være den internasjonale etterlysningen av ham, og besluttningen om pågripelse fra italienske myndigheter, opplyser PST. Krekar ble i ettermiddag dømt til 12 års fengsel i italiensk rett for å ha ledet et nettverk som hadde tilknytning til ekstremistgruppen IS.

P4 - 7 timer siden

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly. Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8. Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..

P4 - 7 timer siden

Jente savnet i Vestfold

En ni år gammel jente er savnet i Re i Vestfold. Jenta har vært borte siden klokken 14 i ettermiddag. Politiet har kalt inn Røde Kors og Norsk Folkehjelp til å bistå i søket og ber om tips..

P4 - 8 timer siden

Brann etterforskes som mistenkelig

Politiet etterforsker nå dødsbrannen på Vollene i Agder natt til fredag som mistenkelig. Det skriver Arendals Tidende. Én mann fra Arendal døde i brannen, foreløpig obduksjonsrapport er ventet i morgen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt