P4 > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:18

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Siktet for grovt bedrageri

En mann i 40-årene, som er mistenkt for å ha svindlet til seg 600 000 kroner med falsk identitet, er siktet for grovt bedrageri.
Mannen har ifølge politiet søkt om lån og kredittkort fra flere finansinstitusjoner ved å bruke falsk ID, melder NRK.
Mannen, som er utenlandsk statsborger, er varetektsfengslet..
Les mer på P4


Les mer om:
ID, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, grovt, bedrageri
NRK - 03 Apr 19 kl. 14:42

Øyelege siktet for grovt bedrageri

Den omstridte øyelegen Jens Kratholm i Narvik er siktet for grovt bedrageri mot det politiet mener kan dreie seg om mer enn 1000 eldre pasienter over flere år..

P4 - 26 Sep 19 kl. 17:52

Siktet for frovt bedrageri

En realitykjendis som er siktet for grovt bedrageri, er nå varetektsfengslet i fire uker. Det melder TV 2. Mannen i 20-årene har ifølge kanalen brukt statusen sin til å skaffe betalingsopplysninger fra unge kvinner, slik at han kunne ta opp lån i deres navn.

Hegnar.no - 03 Apr 19 kl. 15:43

Siktet for grovt bedrageri

E24 - 13 May 19 kl. 13:57

35-åring tiltalt for grovt bedrageri av flere banker – kobles til stor hvitvaskingssak

En norsk statsborger er tiltalt av Økokrim for grovt bedrageri og bedrageriforsøk på drøyt 33 millioner kroner. Han nekter straffskyld..

NRK - 08 Oct 19 kl. 16:54

Tiltalt for grovt bedrageri

To menn på 49 og 47 år er av Økokrim tiltalt for grovt bedrageri og grov økonomisk utroskap i forbindelse med utleievirksomhet av trucker i Nittedal. De to skal i følge tiltalen ha solgt 43 trucker som selskapet ikke eide, til flere leasingselskaper..

E24 - 08 Oct 19 kl. 14:07

To tiltalt for grovt bedrageri: Skal ha solgt trucker de ikke eide for over 30 mill

To ledere i to forskjellige truck-utleieselskaper i Nittedal er tiltalt for grovt bedrageri mot flere leasingselskaper..

P4 - 11 Jul 19 kl. 09:53

Dømt for grovt bankbedrageri

En 36 år gammel mann er dømt til tre års fengsel for grovt bankbedrageri, forsøk på bedrageri og identitetskrenkelser. Det opplyser Økokrim. Mannen er dømt for bedrageri på til sammen 35 millioner kroner.

Klartale - 12 Sep 19 kl. 13:04

Innrømmer usanne regninger

Politikeren Mazyar Keshvari er siktet for grovt bedrageri. Han erkjenner at han leverte fiktive reiseregninger til Stortinget, ifølge avisa Aftenposten..

NRK - 08 Oct 19 kl. 15:30

Dømt til fengsel for bedrageri

En tidligere ansatt i TV 2 er i Bergen tingrett dømt til tre års fengsel for grovt bedrageri. Han må også betale 12 millioner kroner i erstatning til kanalen. Underslagene skal ha pågått i rundt fem år fra 2013 og til det ble avdekket i fjor sommer..

VG - 26 Sep 19 kl. 21:15

Realitykjendis siktet for grovt bedrageri: Skal ha svindlet for millioner

Mannen i 20-årene er kjent som en profilert deltager i et norsk realityprogram..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mener å vite når Hagen ble tatt

Politiet er langt nærmere det eksakte tidsrommet for når Anne-Elisabeth Hagen ble fraktet bort fra hjemmet sitt i Lørenskog den 31.oktober i fjor. Politiet vet at Hagen var i telefon med et familiemedlem kvart over ni 31.

P4 - 30 minutter siden

Over 60 personer har kontaktet ny overgrepslinje

Krisesentersekretariatet er fornøyd med responsen på den nye kontakttjenesten for vold- og overgrepsutsatte..

P4 - 15 minutter siden

- Nordmenn fortsatt dårlige til å bruke refleks

- Nordmenn er fortsatt alt for dårlige til å bruke refleks. Det mener Trygg trafikk, viser til en ny undersøkelse der det kommer frem at 4 av 10 nordmenn alltid bruker refleks i mørket. Samtidig oppgir 9 av 10 at de tror refleks bidrar til færre farlige situasjoner.

P4 - 1 time siden

Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer

EU og Storbritannia jobbet langt ut i de sene timer i natt med et utkast til en brexitavtale. Håpet er å ha den klar før EU-toppmøtet som starter i kveld, ifølge nyhetsbyrået AFP. EUs forhandler Michel Barnier sa sent i går at det har vært en «god prosess, og jobben fortsetter».

P4 - 1 time siden

Økonom: Tror på konjukurnedgang fremover

Norsk økonomi er snart på vei inn i en konjukturnedgang. Det tror sjeføkonom Andreas Benedictow i Samfunnsøkonomisk analyse, som har utarbeidet en rapport med prognoser for norsk økonomi. Norges handelspartnere er allerede på vei inn i en konjukturnedgang.

P4 - 1 time siden

Mange unge med psykiske lidelser på AAP

24.000 under 30 år mottar nå Aarbeidsavklaringspenger. 17.

P4 - 1 time siden

Oslo-politiet varsler sykkelkontroller

Politiet i Oslo har gått syklistenes lysbruk nærmere i sømmene denne uken. Det har hittil resultert i 55 forenklede forelegg på 1200 kroner. Også flere bysykler mangler lys, ifølge politiet.

P4 - 1 time siden

Økning i antall ulovlige grensepasseringer

Antallet ulovlige grensepasseringer til EU økte betraktelig i september. Det melder grensestyrken Frontex. Flertallet er migranter som ankommer fra Middelhavet.

P4 - 1 time siden

Høy boreaktivitet på norsk sokkel

Det bores etter norsk olje som aldri før. I år vil det bli boret 55 letebrønner på norsk sokkel, og nærmer seg dermed toppårene 2013 og 2015, skriver Finansavisen. Årsaken til den høye aktiviteten er at oljeselskapene gjør det godt, og har mye penger å rutte med..

P4 - 2 timer siden

Fire års ventetid på skatteklager

Saksbehandlingstiden på klager på skattesaker begynner nå å nærme seg fire år. I 2016 ble den nye nasjonale Skatteklagenemnda etablert, med mål om å styrke rettssikkerheten til skatteytere, og redusere behandlingstiden på klagesaker. Men nemnda har slitt med lav bemanning siden oppstart, og klarer ikke å ta unna nok saker, skriver Finansavisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt