NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:43

NRK - 24 jan. 20 kl. 00:09

Siktet for forsøk på forgiftning

Tre russere er siktet for forsøk på å forgifte eieren av en våpenfabrikk i Bulgaria, angivelig fordi den solgte våpen til Georgia og Ukraina. Påtalemyndigheten i Bulgaria har ikke offentliggjort navnene på russerne, men det er utstedt arrestordre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bulgaria, Georgia, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, forsøk, forgiftning
NRK - 09 jan. 20 kl. 12:32

Ulv kan ha død av forgiftning

Ulvetispa som ble funnet død i Åsnes mai i fjor døde ifølge obduksjonsrapporten av forgiftning fra frostvæske. Det kan heller ikke utelukkes at fødselsvansker førte til at ulvetispa døde. Ulvetispa ble funnet død i skogen Åsnes-Finnskog..

NRK - 24 aug. 20 kl. 16:27

Viser tegn på forgiftning

Tysk sykehus bekrefter at tester av Aleksej Navalnyj viser tegn på forgiftning..

Aftenposten - 24 aug. 20 kl. 16:28

Tysk sykehus: Tester av Navalnyj viser tegn på forgiftning

Behandles nå med legemiddel mot forgiftning, melder Reuters..

VG - 17 sep. 20 kl. 21:09

Europeisk-russisk ordkrig om Navalnyj-forgiftning

Europeiske lands fordømming av opposisjonspolitikeren Aleksej Navalyjs forgiftning er en del av en koordinert svertekampanje mot Russland, sier russisk UDs talsperson Maria Zakharova..

P4 - 03 juni 20 kl. 20:18

Kvinne siktet for å ha forgiftet mannen

En kvinne i Trøndelag er siktet for grov kroppsskade etter å ha forgiftet ektemannen med en giftig plante. Kvinnen i 50-årene ble pågrepet i pinsehelgen skriver Adresseavisen. Ektemannen har blitt lagt inn på sykehus flere ganger på grunn av forgiftning, lensmannen vil se om det er noen sammenheng med etterforskningen som pågår mot kvinnen.

P4 - 27 aug. 20 kl. 11:25

Skal etterforske forgiftning av politiker

Russiske myndigheter har satt i gang en etterforskning etter at opposisjonspolitikeren Alexej Navalnyj ble forsøkt forgiftet forrige uke. Nå har innenriksministeren i Russland satt i gang en granskning for å finne ut hva som skjedde, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 16 des. 19 kl. 14:19

Mann siktet for drapsforsøk

En mann er siktet for forsøk på drap etter at en mann ble knivstukket på Jessheim i Akershus i helgen. Mannen ble varetektsfengslet i én uke med brev- og besøksforbud opplyser mannens advokat til TV2. Den pågrepne ble først siktet for grov kroppsskade, men siktelsen er nå endret til forsøk på drap..

P4 - 14 jan. 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

P4 - 30 jan. 20 kl. 11:12

Ytterligere en mann siktet etter Prinsdal-drapet

Politiet har siktet ytterligere en mann etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo. Den 20 år gamle mannen er siktet for medvirkning til drapet, melder TV2. Han skal tidligere være siktet for grov ulovlig oppbevaring av skytevåpen, nå er siktelsen utvidet til medvirkning til drap.

Dagbladet - 30 sep. 19 kl. 19:41

Mistenker forgiftning etter elefantdød

Minst sju elefanter fra samme flokk funnet døde på Sri Lanka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 12 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 45 minutter siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..

NRK - 1 time siden

Antimobbe-pioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død, 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Antimobbepioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Frankrike

Pandemien skyter ny fart i Frankrike. I dag er det registrert 16.096 nye smittede, det høyeste antallet noen gang.

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet i Trondheim

I Trondheim er det en stor leteaksjon etter kvinne 30-åra som forsvant etter å ha dratt fra jobb i morges. Mellom 50-60 personer leter etter kvinnen i et skogområde utenfor byenm..

NRK - 1 time siden

Første pågrepet av Kosovo-domstol

En spesialdomstol som etterforsker krigsforbrytelser under krigen i Kosovo på slutten av 90-tallet, har pågrepet den første mistenkte Domstolen skal etterforske påstander om krigsforbrytelser begått av kosovoalbanske UCK i perioden 1998 til 2000..

NRK - 1 time siden

Ap vil satse mer på de eldre

Arbeiderpartiet vil styrke tilbudet i eldreomsorgen, viser programforslaget som legges fram fredag, skriver Nettavisen. Ap vil blant annet at par kan få bo sammen når den ene har fått sykehjemsplass og den andre også er avhengig av omsorgstjenester..

NRK - 2 timer siden

Smitteutbrudd på sykehjem i Bergen

Fyllingsdalen sykehjem har registrert koronasmitte hos 4 ansatte, melder Bergens Tidende. En av dem jobber fast på koronaavdelingen, mens de tre andre jobber på andre avdelinger, skriver avisa. Beboere blir testet etter smitteutbruddet ..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt