NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 00:30

NRK - 24 Jan 20 kl. 00:09

Siktet for forsøk på forgiftning

Tre russere er siktet for forsøk på å forgifte eieren av en våpenfabrikk i Bulgaria, angivelig fordi den solgte våpen til Georgia og Ukraina. Påtalemyndigheten i Bulgaria har ikke offentliggjort navnene på russerne, men det er utstedt arrestordre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bulgaria, Georgia, Ukraina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, forsøk, forgiftning
P4 - 16 Dec 19 kl. 14:19

Mann siktet for drapsforsøk

En mann er siktet for forsøk på drap etter at en mann ble knivstukket på Jessheim i Akershus i helgen. Mannen ble varetektsfengslet i én uke med brev- og besøksforbud opplyser mannens advokat til TV2. Den pågrepne ble først siktet for grov kroppsskade, men siktelsen er nå endret til forsøk på drap..

NRK - 09 Jan 20 kl. 12:32

Ulv kan ha død av forgiftning

Ulvetispa som ble funnet død i Åsnes mai i fjor døde ifølge obduksjonsrapporten av forgiftning fra frostvæske. Det kan heller ikke utelukkes at fødselsvansker førte til at ulvetispa døde. Ulvetispa ble funnet død i skogen Åsnes-Finnskog..

Dagbladet - 12 Dec 19 kl. 12:19

Siktet for terrorforsøk

Tre av de pågrepne i Danmark er siktet for terrorforsøk, etter å ha forsøkt å framstille én eller flere bomber..

Klartale - 02 Jan 20 kl. 08:37

Kvinne siktet for drapsforsøk

En mann ble knivstukket i Oslo. En kvinne er siktet for å ha forsøkt å drepe ham..

NRK - 17 Feb 20 kl. 15:05

Siktet for drapsforsøk på pub

En person er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en person ble forsøkt knivstukket på en pub på Flisa i Innlandet. Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag, opplyser politiet i en pressemelding..

NRK - 08 Jan 20 kl. 19:14

To jenter til sykehus – en siktet

To unge jenter er sendt til sykehuset i Arendal med liknende kuttskader. En av dem siktet for hendelsen. – Hendelsesforløpet er så langt veldig uklart.

P4 - 14 Dec 19 kl. 23:06

Siktet etter påkjørsel

En mann i 20-årene er siktet etter etter at han kjørte på en mann i 70-årene da han forsøkte å krysse veien i Skien i ettermiddag. Mannen ble påført alvorlige skader. Sjåførens førerkort er rutinemessig beslaglagt..

P4 - 16 Feb 20 kl. 11:06

Siktet for store mengder kokaininnførsel

27 personer er siktet for å ha forsøkt å smugle 100 kilo kokain til Danmark om bord et containerskip. Ifølge politiet ble kokainet kastet fra skipet ut i sjøen ved Langelandsbeltet hvor tre menn tok i mot innholdet i en mindre båt. Kokainet ble så fraktet i en bil og målet var å selge det til andre steder i Skandinavia, ifølge dansk politi De pågrepne er fra sju ulike land..

Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 19:41

Mistenker forgiftning etter elefantdød

Minst sju elefanter fra samme flokk funnet døde på Sri Lanka..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 16:11

Kvinne siktet for drapsforsøk på Oslo S

En 36 år gammel kvinne er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne i 60-årene ble forsøkt knivstukket på Oslo sentralstasjon tirsdag ettermiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 30 minutter siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 30 minutter siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.

NRK - 30 minutter siden

Mann arrestert etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike etter at han skal ha truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..

NRK - 2 timer siden

Nei til folkerøysting om nytt namn

Kommunestyret i Øygarden seier nei til folkerøysting om nytt namn. Sotralista meiner at namnevalet for dei tre samanslåtte kommunane Fjell, Sund og Øygarden var udemokratisk. Etter ein lang debatt stemte berre 15 av 45 representantar for forslaget..

NRK - 1 time siden

Fjerna steinblokk, så gjekk raset

200 innbyggjarar i Arnafjord i Vik i Sogn er utan veg fram til måndag etter fleire steinras på den smale vegen langs Sognefjorden. Frå hausten av blir strekningen skuleveg for fleire elevar..

NRK - 1 time siden

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Ap vedtok i et hasteinnkalt møte torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Vedtaket kommer etter at det ble kjent at Giskes bydelsforening, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke ønsker ham inn i fylkesstyret..

NRK - 2 timer siden

Savnet skiløper funnet i god behold

Den 23 år gamle skiløperen som var meldt savnet i Engerdal i Innlandet i ettermiddag, ble funnet i god behold av letemannskaper i kveld. Han hadde søkt tilflukt fra det dårlige været i en gapahuk..

NRK - 1 time siden

Rotevatn avviser klimagruppe

Klimaendringene stopper ikke ved å melde seg inn i en Facebook-gruppe, sier klimaminister Sveinung Rotevatn til VG. På to uker har «Folkeopprøret mot klimahysteriet» fått 117.000 medlemmer.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt