P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:23

P4 - 14 Aug 19 kl. 18:28

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking

En 37 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at en mann i 50-årene ble knivstukket flere ganger i Sarpsborg natt til søndag.
Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad.
Politiet rykket ut til hendelsen etter melding om en konflikt mellom naboer. Også en kvinne som var på stedet ble pågrepet etter hendelsen.
De pågrepne er kjent for politiet fra før.
Les mer på P4


Les mer om:
Sarpsborg, Sarpsborg Arbeiderblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, drapsforsøk, etter, knivstikking
NRK - 23 May 19 kl. 10:22

Siktet for drapsforsøk

Politiet har pågrepet ytterligere én person i forbindelse med drapsforsøket 17. mai på Egertorget i Oslo. Personen er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, skriver politiet på Twitter.

Dagbladet - 04 Jun 19 kl. 14:15

Russer siktet for drapsforsøk etter knivstikking

En russisk statsborger er pågrepet etter en knivstikking i Oslo sentrum i dag tidlig. Mannen er siktet for drapsforsøk..

Dagbladet - 12 Jul 19 kl. 12:23

Mann siktet for drapsforsøk

Politiet har siktet en mann i 20-åra for drapsforsøk etter at det ble avfyrt flere skudd i Oslo sentrum..

P4 - 09 May 19 kl. 13:53

To siktet for drapsforsøk

To personer er siktet for drapsforsøk etter en voldshendelse tidligere denne uken. De blir i ettermiddag fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett med grunnlag i bevisforspillelsesfare. Politiet bekrefter siktelsen overfor VG, men ønsker ikke å gi ytterligere kommentarer..

P4 - 22 Jul 19 kl. 19:05

Siktet for drapsforsøk etter russebråk

En nordmann er siktet for drapsforsøk etter en voldsepisode i forbindelse med en russetur til den greske ferieøya Ios. Det bekrefter gresk politi til VG. Den siktede skal ha forsøkt å slå en annen mann med en flaske.

P4 - 04 Jun 19 kl. 14:24

Russer siktet for drapsforsøk

En russisk statsborger i 30-årene er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket på Grünerløkka i Oslo i morges. Det opplyste politiet på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Mannen skal ha truet flere mennesker og ble pågrepet etter at politiet avfyrte varselskudd og brukte elektrosjokkvåpen..

NRK - 12 Jul 19 kl. 13:36

Siktet for drapsforsøk etter skudd

Politiet har siktet en mann i 20-årene for drapsforsøk etter at det ble avfyrt flere skudd i Oslo sentrum. En mann er alvorlig skadd, men er utenfor livsfare, melder NTB..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 18:55

VG: Ung nordmann siktet for drapsforsøk på gresk øy

To unge nordmenn har vært involvert i en voldsepisode på den greske øya Ios. Én av dem ble skadet og den andre er siktet for drapsforsøk, skriver VG..

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:05

Siktet for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at han knivstakk en mann i Sarpsborg natt til søndag, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..

VG - 14 May 19 kl. 12:04

Tidligere B-gjengprofil pågrepet mandag: Siktet for drapsforsøk

Klokken 13 fremstilles en mann i 30-årene for varetektsfengsling siktet for drapsforsøk på Furuset i 2012. Han erkjenner ikke straffskyld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Warholm-seier i Paris

Karsten Warholm vant kveldens 400 meter hekk under Diamond League-stevnet i Paris. Nordmannen utklasset konkurrentene og vant med tiden 47.26..

P4 - 30 minutter siden

Jensen vurderte å droppe regjeringen

FrP-leder Siv Jensen sier hun var vurderte å ta partiet ut av regjeringen før bomavtalen kom på plass i går kveld. De fire regjeringspartiene brukte lang tid på å komme til enighet, og det skjedde først etter at statsminister Erna Solberg i går la frem en siste skisse de andre partiene måtte ta stilling til. Jensen sier til NRK at hun var klar til å ta konsekvensene av situasjonen de sto i.

P4 - 1 time siden

Padler omkom i Tromsø

En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død.

P4 - 1 time siden

Vil be om forbud mot biff fra Brasil

EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges.

P4 - 1 time siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 1 time siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 1 time siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 3 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.

P4 - 3 timer siden

MC-fører omkom

En motorsykkelfører mistet livet etter en ulykke ved Ålgård i Rogaland sent i ettermiddag. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil trolig bli stengt på stedet i lang tid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt