P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 22:19

P4 - 14 Aug 19 kl. 18:28

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking

En 37 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at en mann i 50-årene ble knivstukket flere ganger i Sarpsborg natt til søndag.
Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad.
Politiet rykket ut til hendelsen etter melding om en konflikt mellom naboer. Også en kvinne som var på stedet ble pågrepet etter hendelsen.
De pågrepne er kjent for politiet fra før.
Les mer på P4


Les mer om:
Sarpsborg, Sarpsborg Arbeiderblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, drapsforsøk, etter, knivstikking
P4 - 20 Nov 19 kl. 14:27

Siktet for fem drapsforsøk

Den 32 år gamle mannen som kapret en ambulanse i Oslo i slutten av oktober er siktet for drapsforsøk mot fem personer etter villmannskjøringen. Det opplyser politiet til VG. Mannen fremstilles for varetektsfengsling i morgen.

VG - 14 Nov 19 kl. 20:38

Var siktet for drapsforsøk: Fant død person hjemme hos kvinne

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 16:30

To siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Ski

To personer er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket i Ski i Akershus onsdag ettermiddag. De fremstilles for varetektsfengsling fredag..

NRK - 02 Jan 20 kl. 09:34

Kvinne siktet for drapsforsøk

En mann ble funnet alvorlig skadet utendørs på Haugenstua i Oslo onsdag kveld. En kvinne er nå siktet for drapsforsøk etter å trolig ha knivstukket mannen. Politiet behandler saken som drapsforsøk.

NRK - 23 May 19 kl. 10:22

Siktet for drapsforsøk

Politiet har pågrepet ytterligere én person i forbindelse med drapsforsøket 17. mai på Egertorget i Oslo. Personen er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, skriver politiet på Twitter.

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 15:51

Ambulansekaprer ville ramme tilfeldige ofre – siktet for drapsforsøk

En 32 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at han kapret en ambulansen. En 25 år gammel kvinne er pågrepet og siktet for befatning med skytevåpen..

NRK - 16 Jan 20 kl. 10:21

Siktet for drapsforsøk

En av de to jentene som ble sendt til sykehus med kuttskader etter en hendelse i Barbu i Arendal forrige uke, er nå siktet for drapsforsøk, skriver Agderposten. Hun er varetektsfengslet i fire uker..

VG - 22 Oct 19 kl. 17:53

Siktet for drapsforsøk etter ambulansekapring: Dømt for våpentrusler mot politiet

32-åringen som er siktet for drapsforsøk etter ambulansekapringen i Oslo er tidligere straffedømt et tosifret antall ganger..

Dagbladet - 04 Jun 19 kl. 14:15

Russer siktet for drapsforsøk etter knivstikking

En russisk statsborger er pågrepet etter en knivstikking i Oslo sentrum i dag tidlig. Mannen er siktet for drapsforsøk..

P4 - 30 Oct 19 kl. 19:26

Siktet for drapsforsøk

En 20 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at han angrep en kvinne i 20-åra i Ringebu i Oppland i dag tidlig. Mannen skal ha slått kvinnen i hodet med en øks. Han ble raskt pågrepet av politiet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Dømt for amfetaminsmugling

En tysk mann i 30-årene er i Nord-Troms tingrett dømt elleve års fengsel for å ha smuglet 77 kilo amfetamin til Norge. Mannen hadde en ledende rolle i en av de største narkotikasakene i Norge de siste årene, der også to advokater har vært tiltalt. En av dem ble frifunnet, den andre dømt til samfunnsstraff.

P4 - 30 minutter siden

Søker i Glomma

Det er satt i gang en stor redningsaksjon etter at flere har meldt om rop om hjelp fra Glomma ved Årnes i Nes i kveld. Et Sea King-helikopter er satt inn i søket. Politiet ber om at dersom noen har vinterbadet i dette området, ønsker de at vedkommende tar kontakt..

P4 - 30 minutter siden

Satellitter kan kollidere

To gamle satellitter kan kollidere over Pittsburgh i USA i natt norsk tid. De to satelittene er på kollisjonskurs i stor fart og kan ikke manøvreres. Et sammenstøt kan skape 290 000 biter med romsøppel som er minst én centimeter bred – størrelsen som ekspertene regner som farlig, forteller avdelingsdirektør Terje Wahl ved Norsk Romsenter til TV2.

P4 - 1 time siden

Alvorlig arbeidsulykke

En person skal være skadd i en alvorlig arbeisulykke i Orkland i Trøndelag. Ambulansehelikopter er på vei til stedet, opplyser politiet. Fylkesveien som går mellom Slørdal og Hafsmo er stengt for all trafikk i forbindelse med ulykken..

P4 - 1 time siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 1 time siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 2 timer siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 2 timer siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 3 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt