NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:34

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:05

Siktet for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at han knivstakk en mann i Sarpsborg natt til søndag, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sarpsborg, Sarpsborg Arbeiderblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, drapsforsøk
NRK - 23 May 19 kl. 10:22

Siktet for drapsforsøk

Politiet har pågrepet ytterligere én person i forbindelse med drapsforsøket 17. mai på Egertorget i Oslo. Personen er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, skriver politiet på Twitter.

P4 - 20 Nov 19 kl. 14:27

Siktet for fem drapsforsøk

Den 32 år gamle mannen som kapret en ambulanse i Oslo i slutten av oktober er siktet for drapsforsøk mot fem personer etter villmannskjøringen. Det opplyser politiet til VG. Mannen fremstilles for varetektsfengsling i morgen.

VG - 14 Nov 19 kl. 20:38

Var siktet for drapsforsøk: Fant død person hjemme hos kvinne

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes..

NRK - 18 Oct 19 kl. 10:52

Minst fem siktet for knivstikking

Minst fem mindreårige gutter er siktet for knivstikkingen på Veitvet for to uker sider, skriver TV 2. En 18 år gammel mann ble alvorlig skadet. En av guttene er siktet selve drapsforsøket, mens de andre for medvirkning til drapsforsøk..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 18:55

VG: Ung nordmann siktet for drapsforsøk på gresk øy

To unge nordmenn har vært involvert i en voldsepisode på den greske øya Ios. Én av dem ble skadet og den andre er siktet for drapsforsøk, skriver VG..

VG - 14 May 19 kl. 12:04

Tidligere B-gjengprofil pågrepet mandag: Siktet for drapsforsøk

Klokken 13 fremstilles en mann i 30-årene for varetektsfengsling siktet for drapsforsøk på Furuset i 2012. Han erkjenner ikke straffskyld..

P4 - 24 Oct 19 kl. 17:36

Siktet for drapsforsøk

En 25 år gammel mann er siktet for drapsforsøk på sin ekskjæreste på Buøy i Rogaland. Det var i juni at mannen skal ha tatt seg inn i boligen til kvinnen, der han skal ha slått henne flere ganger. Mannen erkjenner å ha utøvet vold mot kvinnen, men nekter for drapsforsøk, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 15:51

Ambulansekaprer ville ramme tilfeldige ofre – siktet for drapsforsøk

En 32 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at han kapret en ambulansen. En 25 år gammel kvinne er pågrepet og siktet for befatning med skytevåpen..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 12:23

Først ble den angivelige Young Bloods-lederen utlevert fra Marokko og siktet for drapsforsøk. Så ble en tidligere B-gjengprofil siktet i samme sak.

En mann i 30-årene, som tidligere var en del av det kriminelle miljøet B-gjengen, er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 12:23

Først ble den angivelige Young Bloods-lederen utlevert fra Marokko og siktet for drapsforsøk. Så ble den tidligere B-gjengprofil siktet i samme sak.

En mann i 30-årene, som tidligere var en del av det kriminelle miljøet B-gjengen, er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 15 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 15 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 30 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 30 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 45 minutter siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt