NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:16

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:05

Siktet for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at han knivstakk en mann i Sarpsborg natt til søndag, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sarpsborg, Sarpsborg Arbeiderblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, drapsforsøk
NRK - 23 May 19 kl. 10:22

Siktet for drapsforsøk

Politiet har pågrepet ytterligere én person i forbindelse med drapsforsøket 17. mai på Egertorget i Oslo. Personen er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, skriver politiet på Twitter.

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 18:55

VG: Ung nordmann siktet for drapsforsøk på gresk øy

To unge nordmenn har vært involvert i en voldsepisode på den greske øya Ios. Én av dem ble skadet og den andre er siktet for drapsforsøk, skriver VG..

VG - 14 May 19 kl. 12:04

Tidligere B-gjengprofil pågrepet mandag: Siktet for drapsforsøk

Klokken 13 fremstilles en mann i 30-årene for varetektsfengsling siktet for drapsforsøk på Furuset i 2012. Han erkjenner ikke straffskyld..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 12:23

Først ble den angivelige Young Bloods-lederen utlevert fra Marokko og siktet for drapsforsøk. Så ble den tidligere B-gjengprofil siktet i samme sak.

En mann i 30-årene, som tidligere var en del av det kriminelle miljøet B-gjengen, er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 12:23

Først ble den angivelige Young Bloods-lederen utlevert fra Marokko og siktet for drapsforsøk. Så ble en tidligere B-gjengprofil siktet i samme sak.

En mann i 30-årene, som tidligere var en del av det kriminelle miljøet B-gjengen, er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk..

Dagbladet - 12 Jul 19 kl. 12:23

Mann siktet for drapsforsøk

Politiet har siktet en mann i 20-åra for drapsforsøk etter at det ble avfyrt flere skudd i Oslo sentrum..

P4 - 09 May 19 kl. 13:53

To siktet for drapsforsøk

To personer er siktet for drapsforsøk etter en voldshendelse tidligere denne uken. De blir i ettermiddag fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett med grunnlag i bevisforspillelsesfare. Politiet bekrefter siktelsen overfor VG, men ønsker ikke å gi ytterligere kommentarer..

P4 - 04 Jun 19 kl. 09:35

Løslater siktet mann

Mannen i 30-årene om er siktet for å ha medvirket til et drapsforsøk på Furuset i 2012 blir i dag løslatt. Det skriver Dagbladet. Mannen, som har vært en del av B-gjengen i Oslo, ble pågrepet i midten av mai.

Aftenposten - 14 May 19 kl. 12:23

Tidligere B-gjengprofil pågrepet og siktet for drapsforsøk

En mann i 30-årene, som tidligere var en del av det kriminelle miljøet B-gjengen, er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk..

Dagbladet - 04 Jun 19 kl. 14:15

Russer siktet for drapsforsøk etter knivstikking

En russisk statsborger er pågrepet etter en knivstikking i Oslo sentrum i dag tidlig. Mannen er siktet for drapsforsøk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 45 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt