NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:18

NRK - 03 Dec 19 kl. 02:45

Siktet for drap etter påkjørsel

Politiet har siktet en 51 år gammel mann for drap og seks drapsforsøk etter en påkjørsel hvor en 12 år gammel gutt døde i byen Loughton i Essex mandag. Påkjørselen skjedde utenfor en skole i byen Loughton ved 14.30-tiden norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Loughton, Essex

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, drap, etter, påkjørsel
VG - 14 Nov 19 kl. 20:38

En kvinne er siktet for drap

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet et lik i leiligheten hennes..

P4 - 29 Oct 19 kl. 08:49

To siktet for forsettlig drap

To menn er nå siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette, etter at en kvinne døde etter en voldshendelse i Trondheim søndag. Det opplyser politiet nå. De to har frem til nå vært siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

NRK - 30 Nov 19 kl. 21:43

Siktet for medvirkning til drap

Den fremtredende forretningsmannen Yorgen Fenech er siktet for medvirkning til drap på gravejournalisten Daphne Caruana Galizia på Malta i 2017. Han er siktet for medvirkning til drap, planlegge drap og planlegge å begå en forbrytelse..

NRK - 13 Sep 19 kl. 12:28

Siktet for drap etter dødsvold

Politiet mener mannen som ble funnet død i en bolig på Vinstra i Oppland i midten av august, ble kvalt. En mann i 30-årene er siktet for drap..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:03

Mann siktet for drap på sin 15 år gamle sønn på Toten

Mannen som var siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn på Kapp i Østre Toten kommune, er nå siktet for drap etter at gutten døde av skadene..

P4 - I førrgår: 21:51

Knytter seg til drap

En av de tre mennene som er pågrepet og siktet etter drapet på en 44 år gammel mann på Sola, har delvis innrømmet de faktiske forhold. Det melder TV2. Tre menn er siktet for drap eller medvirkning til drap.

P4 - 13 Sep 19 kl. 12:25

Siktet for drap etter dødsvold

Politiet mener mannen i 60-årene som ble funnet død i en bolig på Vinstra i august ble kvalt. Det opplyser de i ettermiddag. En mann i 30-årene er nå siktet for drap, han var tidligere siktet for kroppsskade med døden til følge.

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 10:13

En person siktet for drap i Kristiansand

En person er pågrepet og siktet for drap etter at en mann ble funnet bevisstløs i en bolig i Vågsbygd natt til tirsdag..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 09:15

To menn siktet for drap etter voldshendelse i Trondheim

To menn er siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette, etter at en kvinne ble funnet død i Trondheim søndag. En tredje mann er løslatt..

NRK - 27 Nov 19 kl. 19:01

Mann siktet for drap i Moss

En mann er siktet for drap etter at en kvinne i 50-årene ble funnet drept i en leilighet i Moss onsdag. Det bekrefter politiet til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 30 minutter siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 15 minutter siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 30 minutter siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 45 minutter siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 45 minutter siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 1 time siden

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..

NRK - 2 timer siden

Arbeidsulukke ved oppdrettsanlegg

Ein person er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei ulukke på eit oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland. Det er ukjent skadeomfang..

NRK - 2 timer siden

Opposisjonsparti klar med kandidat

Det polske opposisjonspartiet Borgarplattformen har valt Malgorzata Kidawa-Blonska til sin kandidat til presidentvalet i vår. Dei måtte velje ny kandidat etter at tidlegare statsminister og EU-president Donald Tusk sa han ikkje ville stille..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt