NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 02:59

NRK - 03 Dec 19 kl. 02:45

Siktet for drap etter påkjørsel

Politiet har siktet en 51 år gammel mann for drap og seks drapsforsøk etter en påkjørsel hvor en 12 år gammel gutt døde i byen Loughton i Essex mandag. Påkjørselen skjedde utenfor en skole i byen Loughton ved 14.30-tiden norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Loughton, Essex

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, drap, etter, påkjørsel
P4 - 17 Feb 20 kl. 13:38

Siktet etter drap løslatt

En av de siktede etter drapet på en 44 år gammel på Sola i desember er nå løslatt. Mannen er fortsatt siktet for medvirkning til ran og grov frihetsberøvelse, men politiet mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse. To andre menn er siktet for drap og medvirkning til drap og er fengslet i fire nye uker..

VG - 14 Nov 19 kl. 20:38

En kvinne er siktet for drap

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet et lik i leiligheten hennes..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 08:16

Dømt for drap i 1994. Nå er han siktet for nytt drap.

Mannen i 50-årene ble i 1994 dømt til fengsel i 15 år etter et drap i Ås. Nå er han siktet for et nytt drap i Pakistan..

P4 - 24 Jan 20 kl. 11:50

Ny person siktet i Prinsdal-saken

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap i forbindelse med Prinsdal-drapet. Det opplyser politiet til VG. Fra før er tre personer siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble skutt i hodet ved Prinsdal i Oslo fredag 10.

P4 - 29 Oct 19 kl. 08:49

To siktet for forsettlig drap

To menn er nå siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette, etter at en kvinne døde etter en voldshendelse i Trondheim søndag. Det opplyser politiet nå. De to har frem til nå vært siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

NRK - 30 Nov 19 kl. 21:43

Siktet for medvirkning til drap

Den fremtredende forretningsmannen Yorgen Fenech er siktet for medvirkning til drap på gravejournalisten Daphne Caruana Galizia på Malta i 2017. Han er siktet for medvirkning til drap, planlegge drap og planlegge å begå en forbrytelse..

NRK - 6 timer siden

Tre andre politifolk siktet

Tre polititjenestemenn til i Minneapolis blir siktet etter George Floyds død. Lokalavisa Star Tribune skriver at de tre siktes for medvirkning til drap. Fra før er en politimann siktet for drap.

P4 - 14 Jan 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

NRK - 13 Sep 19 kl. 12:28

Siktet for drap etter dødsvold

Politiet mener mannen som ble funnet død i en bolig på Vinstra i Oppland i midten av august, ble kvalt. En mann i 30-årene er siktet for drap..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 21:59

To menn siktet for drap etter funn av død mann og kvinne

To menn er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en kvinne og en mann ble funnet døde. – Vi utelukker ikke flere pågripelser, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..

NRK - 9 timer siden

3000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..

NRK - 2 timer siden

Gentest kan gi falske utslag

Bruk av gentesten NIPT kan føre til abort av friske fostre, sier seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for avansert invasiv fostermedisin, og professor ved NTNU, Torbjørn Moe Eggebø.Reglene for bruk av gentest ble nylig endret..

NRK - 2 timer siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 2 timer siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 3 timer siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 3 timer siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 3 timer siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 3 timer siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt