VG > Sport

Søndag, 18 April, 08:19

VG - 25 feb. 21 kl. 03:13

Siktet for angrep på politimann: – Går etter ham som en kamphund

En pensjonert politimann og veteran fra den amerikanske marinen er siktet for et brutalt angrep på en politimann under stormingen av Kongressen i Washington D.C..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kongressen, Washington

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, angrep, politimann, Går, etter, hamsom , en kamphund
NRK - 12 mars 21 kl. 15:28

Politimann siktet for drap i London

Politiet i London bekrefter at kvinnen som ble funnet død tidligere denne uken, var den savnede Sarah Everard. En politimann er siktet i saken. Politiet er under etterforskning for hvordan de har håndtert tidligere anklager mot den siktede, melder BBC..

NRK - 19 jan. 21 kl. 02:34

Politimann tiltalt for overgrep

Ein politimann i 30-åra er tiltalt for å ha utnytta ei 17-årig jente seksuelt. Jenta var under barnevernets omsorg. Tiltalen omfattar også grovt brot på tenesteplikta, skriv TV 2.

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:42

10.000 i bot etter våreskudd

En politimann som utløste et vådeskudd mot en annen politimann i et garasjeanlegg i Agder i august i fjor, er ilagt et forelegg på 10.000 kroner, skriver VG. Politimannen som fikk vådeskuddet mot seg, fikk mindre skader..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:42

10.000 i bot etter vådeskudd

En politimann som utløste et vådeskudd mot en annen politimann i et garasjeanlegg i Agder i august i fjor, er ilagt et forelegg på 10.000 kroner, skriver VG. Politimannen som fikk vådeskuddet mot seg, fikk mindre skader..

NRK - 09 feb. 21 kl. 15:44

Politimann dømt for vold

En politimann fra Agder er dømt til fengsel etter å ha slått en psykisk syk pasient flere ganger i ansiktet. Hendelsen skjedde på legevakta i Arendal, og retten finner det skjerpende at det skjedde der. Politimannen er suspendert fra stillingen..

NRK - 21 feb. 21 kl. 08:24

Politimann pågrepet etter opptøyene

En politimann fra Pennsylvania ble fredag arrestert for å ha vært med på opptøyene i Washington 06. januar. Dagen etter opptøyene skrøt Joseph Wayne Fischer i sosiale medier av å ha vært inne i kongressbygningen..

VG - 27 feb. 21 kl. 23:44

Politimann tiltalt etter at norske Alexander (16) døde i Sverige

12. mai 2020 jages 16 år gamle Alexander Storåker og en kamerat på moped av en sivil politibil. Ferden ender katastrofalt.

NRK - 27 feb. 21 kl. 23:54

Svensk politimann tiltalt

En svensk politimann er tiltalt etter at norske Alexander Storåker døde i Sverige i mai 2020, melder Aftonbladet. 16-åringen og en kamerat på moped ble jaget på en moped. Ferden ender katastrofalt.

VG - 10 mars 21 kl. 13:56

Politimann pågrepet i britisk forsvinningssak

En politimann i London er pågrepet i forbindelse med at en 33 år gammel kvinne forsvant mens hun var på vei hjem i den britiske hovedstaden for en uke siden..

NRK - 23 mars 21 kl. 01:57

Politimann blant drepte i Colorado

Politiet i Boulder i Colorado bekrefter at en politimann ble drept i skyting på et supermarked. POlitiet sier det er flere andre drepte, men det er ikke offentliggjort hvor mange. En mann er arrestert..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Viktig avtale for Norge

Vår sikkerhet er avhengig av et nært og godt samarbeid med USA. Det er en allianse som har tjent Norge godt gjennom mer enn 70 år. I en urolig tid med store sikkerhetspolitiske utfordringer blir forholdet til vår viktigste allierte enda viktigere..

VG - 1 time siden

Gjert Ingebrigtsen om smittefaren: – Du må tørre å gå i krigen

Gjert Ingebrigtsen (55) angrer i etterpåklokskapens lys ikke på at han sendte sønnene sine til smittebomben inne-EM i Polen. Han mener de må avfinne seg med å måtte reise til Tokyo-OL uten å være covid-19-vaksinert..

VG - 3 timer siden

Skolebyråden om kritikk av spesialundervisning: - Veldig alvorlig

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo tar det for gitt at Utdanningsetaten følger opp kritikken mot spesialundervisningen for noen av de mest utsatte elevene i Osloskolen..

VG - 8 timer siden

Messi tok karrierens 35. tittel: – En oppvisning

(Athletic-Barcelona 0–4) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 8 timer siden

Messi tok karriererens 35. tittel i etterlengtet Barca-triumf: – En oppvisning

(Athletic-Barcelona 4–0) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 9 timer siden

Britney Spears: – Jeg har det absolutt bra

Popstjernen (39) svarer fansen på sin Instagram lørdag og forsikrer at hun både «har det bra» og «er ekstremt lykkelig»..

VG - 10 timer siden

Tsjekkia utviser russere: – Må ha gode grunner

18 ansatte ved den russiske ambassaden i Praha er utvist fra landet. Samtidg er to navngitte russiske agenter etterlyst for en eksplosjon i et tsjekkisk ammunisjonslager i 2014..

VG - 11 timer siden

Leger: – Navalnyj kan dø hvert øyeblikk

Aleksej Navalnyjs helse er kraftig forverret, ifølge leger som frykter for den fengslede russiske regimekritikerens liv..

VG - 11 timer siden

Forfatterne bak AstraZeneca-rapporten legger kortene på bordet: Dette har de fått betalt for

Flere av forfatterne bak rapporten om mistenkte AstraZeneca-bivirkninger opplyste ikke om at de hadde fått penger fra selskaper som også produserer vaksiner. Nå har de snudd, for å fjerne tvil om habilitet..

VG - 11 timer siden

Tuchel-trekk sendte Chelsea til FA-cupfinale: – Veldig stolt

(Chelsea-Manchester City 1–0) Hakim Ziyech (28) har hatt en trøblete debutsesong i Chelsea, men lørdag tok angriperen vare på en sjelden startsjanse fra trener Thomas Tuchel (47) og knuste ett av Manchester Citys fire tittelhåp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt