NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 11:56

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:15

Siktet for å sende narkotika

Et postbud i Bergen er siktet for å ha sendt heroin og amfetamin i posten. Pakkene ble adressert til postkasser på ruten hans. Mannen er siktet for å ha sendt blant annet om lag 100 gram heroin og 750 gram amfetamin i posten, ifølge Bergensavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Bergensavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, forå , sende, narkotika
Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 20:27

Postbud siktet for å sende narkotika i posten

Et postbud i Bergen er siktet for å ha sendt heroin og amfetamin i posten. Pakkene ble adressert til postkasser på ruten hans..

Klartale - 09 Aug 19 kl. 11:02

Nokas-raner siktet i ny narkotika-sak

En av mennene som ranet Nokas i 2004 er siktet i en narkotika-sak. Han ble tatt i en båt med 130 kilo hasj..

P4 - 14 Aug 19 kl. 20:19

Postbud siktet for å sende narkotika i posten

Et postbud i Bergen er siktet for å ha sendt rundt 100 gram heroin og 750 gram amfetamin i posten. Pakkene ble adressert til en postkasse på ruten hans som var fiktiv med det formål å få distribuert narkotikaet, skriver Bergensavisen. Mannen nektet straffskyld innledningsvis, men har senere innrømmet handlingene..

P4 - 23 Oct 19 kl. 16:22

Endrer siktelser etter kapring

Siktelsene mot de to som er pågrepet etter ambulansekapringen i Oslo i går har blitt justert. Mannen som kjørte ambulanen ble i går siktet for drapsforsøk. Nå er siktelsen utvidet til også å gjelde befatning med våpen og oppbevaring av narkotika.

P4 - 23 Oct 19 kl. 16:22

Utvider siktelser etter kapring

Siktelsene mot de to som er pågrepet etter ambulansekapringen i Oslo i går har blitt justert. Mannen som kjørte ambulanen ble i går siktet for drapsforsøk. Nå er siktelsen utvidet til også å gjelde befatning med våpen og oppbevaring av narkotika.

P4 - 24 Oct 19 kl. 10:46

Fremstilles for varektsfengsling i dag

De to som er siktet i forbindelse med ambulansekapringen i Oslo tirsdag fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett ettermiddag. Begge er siktet for befatning med våpen, og oppbevaring av narkotika, mens mannen i tillegg er siktet for drapsforsøk etter å ha kapret og kjørt ned folk med ambulansen..

NRK - 23 Oct 19 kl. 16:23

Endrer siktelser

Siktelsene mot de to som ble pågrepet etter ambulansekapringen er endret, skriver VG. Han er siktet for befatning med våpen, drapsforsøk og narkotikaoppbevaring. Hun er siktet for medvirkning til befatning med våpen og oppbevaring av narkotika..

NRK - 08 Jun 19 kl. 12:37

Russisk journalist kokain-siktet

Russisk politi har pågrepet og siktet en russisk journalist for salg av store mengder narkotika. Ifølge hans advokat blir journalisten Ivan Golunov siktet for salg av blant annet kokain og mefedron..

P4 - 26 Sep 19 kl. 17:52

Siktet for frovt bedrageri

En realitykjendis som er siktet for grovt bedrageri, er nå varetektsfengslet i fire uker. Det melder TV 2. Mannen i 20-årene har ifølge kanalen brukt statusen sin til å skaffe betalingsopplysninger fra unge kvinner, slik at han kunne ta opp lån i deres navn.

P4 - 20 May 19 kl. 22:13

13-åringer kjøper narkotika på nettet

Barn helt ned i 13-årsalderen kjøper narkotika på internett. Det har Tolletaten avslørt, og de advarer foreldre om at varene er godt kamuflert. Tolldirektør Øystein Børmer sier til NRK at foreldre må følge med på hva som kommer i posten hjemme.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse i Stavanger

Politiet orienterer pressa etter at tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Måndag blei ein mann funnen død på Sola i Rogaland..

NRK - 1 time siden

Meiner folkemordsak er villeiande

Fredsprisvinnar Aung San Suu Kyi meiner saka der Myamar er skulda for brotsverk mot den muslimske rohingya-minoriteten er villeiande og ufullstendig. Det sa ho då ho møtte for Den internasjonale straffedomstolen i Haag onsdag..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vurderer sanksjonar mot USA

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier dei vurderer å hindre USA å bruke viktige flybasar i landet, ifølgje AP. Utspelet kjem etter at USA truga med sanksjonar etter at Tyrkia kjøpte eit russisk rakettsystem..

NRK - 2 timer siden

Verdas største oljeselskap på børs

Det statlege saudiarabiske selskapet Aramco er på børs. Selskapet er verdsett til 1,8 billionar dollar. Berre 1,5 prosent av aksjane er lagde ut for sal, og det er berre innbyggarar i golf-landa i Midtausten får kjøpe aksjar..

NRK - 2 timer siden

Etiopia ser til Norge

Etiopias statsminister Abiy Ahmed sier tildelingen av Nobels fredspris oppmuntrer til videre innsats, både i demokratiseringen og moderniseringen av hjemlandet og til å skape fred og velstand på Afrikas horn. Men det øker også presset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt