NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:45

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:15

Siktet for å sende narkotika

Et postbud i Bergen er siktet for å ha sendt heroin og amfetamin i posten. Pakkene ble adressert til postkasser på ruten hans. Mannen er siktet for å ha sendt blant annet om lag 100 gram heroin og 750 gram amfetamin i posten, ifølge Bergensavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Bergensavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, forå , sende, narkotika
Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 20:27

Postbud siktet for å sende narkotika i posten

Et postbud i Bergen er siktet for å ha sendt heroin og amfetamin i posten. Pakkene ble adressert til postkasser på ruten hans..

Klartale - 09 Aug 19 kl. 11:02

Nokas-raner siktet i ny narkotika-sak

En av mennene som ranet Nokas i 2004 er siktet i en narkotika-sak. Han ble tatt i en båt med 130 kilo hasj..

P4 - 14 Aug 19 kl. 20:19

Postbud siktet for å sende narkotika i posten

Et postbud i Bergen er siktet for å ha sendt rundt 100 gram heroin og 750 gram amfetamin i posten. Pakkene ble adressert til en postkasse på ruten hans som var fiktiv med det formål å få distribuert narkotikaet, skriver Bergensavisen. Mannen nektet straffskyld innledningsvis, men har senere innrømmet handlingene..

NRK - 08 Jun 19 kl. 12:37

Russisk journalist kokain-siktet

Russisk politi har pågrepet og siktet en russisk journalist for salg av store mengder narkotika. Ifølge hans advokat blir journalisten Ivan Golunov siktet for salg av blant annet kokain og mefedron..

P4 - 20 May 19 kl. 22:13

13-åringer kjøper narkotika på nettet

Barn helt ned i 13-årsalderen kjøper narkotika på internett. Det har Tolletaten avslørt, og de advarer foreldre om at varene er godt kamuflert. Tolldirektør Øystein Børmer sier til NRK at foreldre må følge med på hva som kommer i posten hjemme.

P4 - 04 May 19 kl. 11:23

Beslaglegger mer narkotika i godteri

Stadig mer narkotika blir forsøkt smuglet inn til Norge gjemt i godteriposer. Tolldirektoratet er spesielt bekymret, fordi flere av kjøperne er mindreårige, melder NRK. I fjor ble det gjort 12.

P4 - 16 May 19 kl. 09:44

Nye pågripelser og beslag i narkotikaoperasjon

Ytterligere fem personer er nå pågrepet og siktet for grov narkotikaovertredelse i politiets narkotikaoperasjon, kalt "Hubris". Så langt er 30 personer siktet, opplyser Kripos i en pressemelding. Operasjon ble startet av Kripos våren 2018.

VG - 14 Aug 19 kl. 10:51

New Zealand vedgår at terrorsiktet fikk sende brev fra fengslet

Myndighetene i New Zealand vedgår at mannen som er siktet for terroren mot to moskeer, fikk sende brev fra fengselet som ble postet på nettsiden 4chan..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 13:32

Politiets bilder fra pågripelse i narkooperasjon

Politiet har siktet ytterligere fem menn i forbindelse med Operasjon Hubris, som retter seg mot nettverk som har innført store mengder narkotika til Norge..

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 06:55

Amnesty slår alarm om Filippinenes krig mot narkotika

Amnesty ber om internasjonalt press og en FN-gransking for å stanse det som kan være forbrytelser mot menneskeheten i Filippinenes krig mot narkotika..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 15 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 30 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 3 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt