NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:01

NRK - 17 nov. 19 kl. 21:48

Siktet for å lage methamfetamin

To professorer i kjemi ved Henderson-universitetet i Arkansas er pågrepet og siktet for å ha produsert det narkotiske stoffet metamfetamin, det skriver AP. De to professorene ble pågrepet fredag. Det er uklart om de fortsatt sitter fengslet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Henderson, Arkansas, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, forå , lage, methamfetamin
Aftenposten - 17 nov. 19 kl. 22:51

Kjemiprofessorer i Arkansas siktet for narkoproduksjon

To professorer i kjemi ved Henderson-universitetet i Arkansas er pågrepet og siktet for å ha produsert det narkotiske stoffet methamfetamin..

Klartale - 13 des. 19 kl. 12:45

– Ville kjøpe våpen og lage bomber til terror

Fem personer er siktet for å ha forsøkt å kjøpe våpen. Tre andre er siktet for å ville lage bomber. Politiet i Danmark mener det skulle brukes til terror..

NRK - 17 nov. 19 kl. 21:48

Siktet for å lage metamfetamin

To professorer i kjemi ved Henderson-universitetet i Arkansas er pågrepet og siktet for å ha produsert det narkotiske stoffet metamfetamin, melder AP. De to professorene ble pågrepet fredag. Det er uklart om de fortsatt sitter fengslet..

NRK - 30 nov. 19 kl. 12:29

Stort narkobeslag i Spania

Spansk politi fann 631 kilo med methamfetamin i eit raid nær Barcelona. Dette er det største beslaget av denne typen stoff i Spania. Stoffet skulle vidare til andre land i Europa.

VG - 22 juni 20 kl. 13:15

Kim Kardashian skal lage krimpodkast

Realitystjernen skal lage en krimpodkast som tar for seg justismord og fengselsreformen i USA..

NRK - 07 april 20 kl. 07:36

Skal lage smittevernutstyr

Luftforsvarets tekniske skole på Kjevik i Agder skal hjelpe til med produksjon av smittevernsutstyr for lokale sykehus og legevakter med hjelp av 3D-printere. Det skriver Luftforsvaret i en pressemelding. Printerne skal lage gjenbrukbare visirer..

Klartale - 16 okt. 19 kl. 10:53

Norge må lage mindre melk

Støtten til eksport av melk kuttes. Dermed må norske bønder lage 100 millioner liter mindre melk..

Aftenposten - 29 okt. 19 kl. 09:41

Ute i siste liten? Disse enkle halloween-kostymene til barn kan du lage med ting du finner hjemme

Kim Christie Østberg viser deg hvordan du kan lage tre halloween-kostymer uten å tømme lommeboken..

Aftenposten - 16 mai 20 kl. 13:00

Sa opp fast jobb i Silicon Valley for å lage tegneserier

Selv om «Nordlys» nå topper salgslistene, har Malin Falch lurt på om det var et smart valg å lage serien hun selv ville elsket som barn..

NRK - 24 april 20 kl. 07:05

Colombia må lage eigne respiratorar

Fleire land i Latin-Amerika har mangel på pustemaskiner, og hevdar også at Europa og USA hindrar dei i å kjøpe maskiner, ifølge Sveriges Radio. I Colombia har dei begynt å lage sine eigne respiratorar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Væpnet aksjon ved operaen i Oslo

En person skal ha hoppet i vannet ved operaen i Oslo under en væpnet politiaksjon..

NRK - 30 minutter siden

Kritisk til dommen

Direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, Audun Myhre, er svært kritisk til lagmannsrettens dom i naziflagg-saken, og at den ikke havner i Høyesterett. Nå mener Myhre veien videre er å jobbes politisk med tanke på en lovendring..

NRK - 30 minutter siden

Kom i klem på en henger

Personen som var involvert i arbeidsulykken på Bergemoveien i Grimstad skal ha kommet i klem mellom rammen og planet på en tilhenger. Det melder politiet. Personens tilstand er ikke kjent..

NRK - 15 minutter siden

Dette må du sjekke før du reiser

NRK - 30 minutter siden

Norske i Afghanistan koronasmittet

Norske personell er smittet av koronavirus i Afghanistan, men har ikke utviklet symptomer, opplyser Forsvaret. Også to danske soldater er smittet. Det oppgis ikke hvor mange nordmenn som er smittet, men de det gjelder er satt i isolat..

NRK - 45 minutter siden

Spotify nede store deler av verden

Musikkstrømmetjenesten Spotify er nede i store deler av Europa, samt flere steder i USA, melder den svenske avisa Aftonbladet..

NRK - 45 minutter siden

Hurtigruten: –Ekstremt gode nyheter

Konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, er meget glad for at mange viktige turistland i Europa nå er unntatt UDs reiseråd. Fra 15. juni åpnes det for at personer fra en rekke land i Europa får komme karantenefritt til Norge..

NRK - 45 minutter siden

Et småfly har krasjet

Småfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag – én person fortsatt fast i flyet, én kom seg ut, melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

650 kilo matvarer i overvekt

En bilfører stoppet i Ullensvang er anmeldt for ulovlig transport av kjøtt, overvekt på tilhenger og brudd på smittevernloven, skriver Bergens Tidende. Den hadde 650 kilo matvarer i overvekt, kjøtt ble fraktet i varmt bagasjerom på vei til butikken..

NRK - 1 time siden

Fortsatt kritisk situasjon

Virke er glad for at det nå åpnes for turister inn i Norge, men understreker at situasjonen fremdeles er kritisk for mange norske reisevirksomheter, skriver NTB. Det er 170.000 arbeidsplasser i norsk reiseliv, ifølge Virke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt