NRK > Nyheter

Friday, 13 December, 00:39

NRK - 17 Nov 19 kl. 21:48

Siktet for å lage methamfetamin

To professorer i kjemi ved Henderson-universitetet i Arkansas er pågrepet og siktet for å ha produsert det narkotiske stoffet metamfetamin, det skriver AP. De to professorene ble pågrepet fredag. Det er uklart om de fortsatt sitter fengslet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Henderson, Arkansas, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, forå , lage, methamfetamin
Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 22:51

Kjemiprofessorer i Arkansas siktet for narkoproduksjon

To professorer i kjemi ved Henderson-universitetet i Arkansas er pågrepet og siktet for å ha produsert det narkotiske stoffet methamfetamin..

NRK - 17 Nov 19 kl. 21:48

Siktet for å lage metamfetamin

To professorer i kjemi ved Henderson-universitetet i Arkansas er pågrepet og siktet for å ha produsert det narkotiske stoffet metamfetamin, melder AP. De to professorene ble pågrepet fredag. Det er uklart om de fortsatt sitter fengslet..

NRK - 30 Nov 19 kl. 12:29

Stort narkobeslag i Spania

Spansk politi fann 631 kilo med methamfetamin i eit raid nær Barcelona. Dette er det største beslaget av denne typen stoff i Spania. Stoffet skulle vidare til andre land i Europa.

Klartale - 16 Oct 19 kl. 10:53

Norge må lage mindre melk

Støtten til eksport av melk kuttes. Dermed må norske bønder lage 100 millioner liter mindre melk..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 09:41

Ute i siste liten? Disse enkle halloween-kostymene til barn kan du lage med ting du finner hjemme

Kim Christie Østberg viser deg hvordan du kan lage tre halloween-kostymer uten å tømme lommeboken..

P4 - 11 Oct 19 kl. 11:47

Vil lage ølflasker av papir

Nå vil Carlsberg lage ølflasker av papir. I liket med mange ander selskaper vil det danske bryggeriet forsøke å være så bærekraftig som mulig. I dag kommer en prtotyp av en ølflaske i papir.

NRK - 14 Nov 19 kl. 16:52

Netflix skal lage norsk film

Netflix offentliggjorde torsdag at de skal lage to filmer fra Norden, en norsk og en svensk. Den norske filmen skal hete «Kadaver» og skal være det selskapet kaller en grøsser. Jarand Herdal skal være manusforfatter og regissør..

P4 - 18 Oct 19 kl. 11:23

Fem siktet for knivstikking

Til sammen fem mindreårige gutter er nå siktet etter at en 18-åring ble knivstukket på Veitvet i Oslo for snart to uker siden. Han ble livstruende skadet. En 16-åring er siktet for drapsforsøk, mens fire andre er siktet til medvirkning.

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 20:39

Fant død person i siktet kvinnes leilighet

Kvinnen ble tidligere denne uka siktet for drapsforsøk på en annen kvinne på Oslo S. Nå er hun siktet for drap..

P4 - 21 Oct 19 kl. 13:07

Siktet for overgrep mot sønn

Faren som er siktet for drapsforsøk på sønnen i Oppland er også siktet for seksuell omgang med barn under 14 år. Han skal ha forgrepet seg på sønnen, opplyste politiet i Innlandet på en pressekonferanse mandag. Mannen i 40-årene har erkjent disse forholdene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Vil ikke ta seieren på forskudd

Utenriksminister Dominic Raab sier det ser ut til at behovet for å avslutte usikkerheten har vunnet gjennom.Dominic Raab sier til BBC at han ikke vil ta seieren til De konservative på forskudd. På en valgdagsmåling får partiet et klart flertall..

NRK - 1 time siden

Trapper ned søket etter norsk gutt

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Dystert for landet

SNP-leder Nicola Sturgeon sier det bra for partiet, men at situasjonen for landet vil være dyster dersom valgresultatet blir som valgdagsmålingen viser. SNP er tilhenger av fortsatt EU-medlemskap..

NRK - 1 time siden

Leter etter norsk gutt i elv

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Seks døde kropper henter ut

Myndighetene på New Zealand har hentet ut kroppene til seks døde fra vulkanøya White Island etter vulkanutbruddet mandag. Det melder nyhetsbyrået AFP. To andre personer er savnet, men de antas å være omkommet..

NRK - 1 time siden

Tre Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av Babcocks ambulansefly er reparert og ble satt inn i tjeneste igjen torsdag kveld, opplyser Babcock til iTromsø. Fire av Babcocks ambulansefly har vært ute av drift siden fredag på grunn av teknisk feil..

NRK - 1 time siden

Johnson ligger an til å vinne

Statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia og får rent flertall, ifølge BBCs valgdagsmåling. De konservative ligger an til å få et overveldene flertall med 368 seter, Labour får 191 seter..

NRK - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot mindreårig

En mann i 20-årene er i Lofoten tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for seksuell omgang med en jente under 14 år, melder NTB. Overgrepene skjedde høsten 2012. Mannen var da i slutten av tenårene og fem-seks år eldre enn jenta..

NRK - 2 timer siden

47 tiltalt for homofili i Nigeria

I Nigeria er 47 menn stilt for retten tiltalt for homofili, melder AFP. Homofili har en strafferamme på 14 års fengsel i landet. Mennene ble arrestert på et hotell i Nigerias største by Lagos i 2017.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt