P4 > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:14

P4 - 19 Sep 19 kl. 19:50

Siktet etter trusler om skoleskyting

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha truet om en skoleskyting i Drammen.
Gutten ble pågrepet i ettermiddag, etter å ha lagt ut et bilde på Instagram hvor han poserer med et våpen og advarer mot å komme på skolen i morgen.
Politiet rykket ut til guttens bopel hvor de fant et våpen som viste seg å være en softgun.
Gutten er innbrakt, og skal avhøres av politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Drammen, Instagram

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, etter, truslerom , skoleskyting
P4 - Igår: 22:44

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:34

Avhørt etter trusler

Den mindreårige gutten som ble pågrepet etter trusler om skoleskyting på Askim ungdomsskole i Østfold, er nå avhørt. Gutten skal ha kommet med truslene på sosiale medier Politi avviser at det er gjort beslag av våpen og sier at det aldri var fare for liv og helse..

NRK - 13 Sep 19 kl. 10:57

Ny mann siktet etter trusler

En mann i 40-årene er siktet for å ha framsatt trusler mot Sandnessjøen Lufthavn onsdag, det skriver politiet i en pressemelding. En annen mann, i 60-årene, er pågrepet og siktet for å ha framsatt trusler mot Alstahaug tingrett og mot politiet..

P4 - 13 Sep 19 kl. 10:50

Etterlyser mann etter trusler

Politiet oppfordrer mannen i 40-årene som er siktet for å ha fremsatt trusler mot Sandnessjøen Lufthavn onsdag denne uken om å melde seg. Politiet har forsøkt å komme i kontakt med mannen uten å lykkes. En annen mann er pågrepet og siktet for å ha fremsatt trusler mot Alstahaug tingrett og mot politiet i samme tidsrom.

NRK - 19 Sep 19 kl. 18:52

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..

NRK - 11 Sep 19 kl. 14:01

Mann siktet for trusler mot retten

En mann i Trøndelag er pågrepet, siktet for å ha kommet med trusler mot tingretten og flyplassen i Sandnessjøen. Mannen i 60-årene ble pågrepet i en kommune i Trøndelag, melder Adresseavisen..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 09:16

«Sigøynerkongen» Karoli siktet for grove trusler

Den selvutnevnte «sigøynerkongen» René Karoli (56) fremstilles lørdag for varetektsfengsling, siktet for grove trusler blant annet skytevåpen..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 11:27

Væpnet politiaksjon på skole i Askim etter trussel om skoleskyting

Bevæpnet politi har tatt seg inn på en ungdomsskole i Askim etter at en elev fremsatte en trussel om skoleskyting. Politiet har pågrepet en mindreårig gutt..

Dagbladet - 11 Oct 19 kl. 12:12

Elev pågrepet etter trussel om mulig skoleskyting

En mindreårig gutt ved Askim ungdomsskole er pågrepet i forbindelse med trussel på sosiale medier om en mulig skoleskyting..

P4 - 30 Sep 19 kl. 17:04

Siktet for flere bombetrusler

Mannen som er siktet for å kommet med en bombetrussel mot Trondheim lufthavn i går, er den samme mannen som fra før er siktet for trusler mot Alstahaug tingrett i Sandnessjøen, melder NTB. Det var tidligere i september at mannen i 50-årene ble pågrepet etter at det ble fremsatt bombetrusler mot tingretten og mot Sandnessjøen lufthavn. Noen fly ble holdt igjen en liten stund i går, men det ble ikke iverksatt evakuering av Værnes..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Støre inn i EØS-kampen

Partileder Jonas Gahr Støre (AP) snur i EØS-striden. Tidligere har partiledelsen avvist forslag om å utrede EØS og alternativer til EØS, men nå har Støre snudd, skriver Klassekampen. Han sier til avisen at han mener EØS er et godt svar, men at en utredning som gir bedre forståelse av handlingsrommet som EØS åpner, kan være en god idé.

P4 - 1 time siden

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

P4 - 1 time siden

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte. Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG. Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.

P4 - 1 time siden

Stadig dyrere å bo på hotell i hovedstaden

Det kan bli en kostbar affære hvis man er sent ute med å booke hotell i Norges hovedstad. Samtidig som antallet hotellrom har økt med 15 prosent det siste året, har det også blitt solgt 15 prosent mer. Det er et belegg på nærmere 80 prosent, og hotellene er så godt som fulle når forretnings-og konferansetrafikken er størst, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 1 time siden

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 60. Fremdeles leter redningsmannskapene etter 14 personer som fortsatt er savnet. Ifølge Japans samferdselsdepartement gikk 37 elver over sine bredder, og alle vannmengdene førte til at det gikk til sammen 140 jordskred..

P4 - 1 time siden

- Riktig å dømme til tvungent psykisk helsevern

Tirsdag begynner rettssaken mot den 20 år gamle russiske mannen som er tiltalt for to drapsforsøk i en Kiwi-butikk i Oslo i januar. Ifølge tiltalen stakk han en kvinne i 20-årene i ryggen med en kniv, slik at hun ble påført livstruende skader. Han skal også ha forsøkt å knivstikke en mann, men lyktes ikke.

P4 - 1 time siden

Hellas evakuerer overfylt migrantleir

Greske myndigheter evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos. I leiren er det over 4.000 mennesker, men den er egentlig laget for et par hundre.

P4 - 1 time siden

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

P4 - 1 time siden

Trump ringte Erdogan

USAs president Donald Trump pratet i går direkte på telefon med Tyrkias president Recep Erdogan. Trump gikk kraftig ut på Twitter i går og truet med å ødelegge Tyrkias økonomi om de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. Han sier de økonomiske sanksjonene vil omfatte stans i forhandlinger om en handelsavtale, økt toll på stål og personlige sanksjoner mot tyrkiske ledere.

P4 - 1 time siden

Salget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år

Vi spiser mindre mat på boks. Salget av middagsmat fra hermetikkbokser har stupt ned 30 prosent på ti år. Ferdigmiddager fra takeaway, kjøledisk og ferskvare spiser opp markedsandeler fra middag på boks, men noen hermetikkfavoritter holder stand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt