P4 > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:44

P4 - 19 Sep 19 kl. 19:50

Siktet etter trusler om skoleskyting

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha truet om en skoleskyting i Drammen.
Gutten ble pågrepet i ettermiddag, etter å ha lagt ut et bilde på Instagram hvor han poserer med et våpen og advarer mot å komme på skolen i morgen.
Politiet rykket ut til guttens bopel hvor de fant et våpen som viste seg å være en softgun.
Gutten er innbrakt, og skal avhøres av politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Drammen, Instagram

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, etter, truslerom , skoleskyting
P4 - 28 Jan 20 kl. 12:53

11 trusler mot skoleskyting i dag

En rekke nye skoler er utsatt for trusler om skoleskyting. Bare i dag er det fremsatt 11 trusler på landsbasis. Politiet sier de ser svært alvorlig på hendelsene, og opplyser de forsøker å finne ut hvem som står bak.

P4 - 07 Jan 20 kl. 11:22

Trusler mot videregående skoler

Politiet gjør det de kan for å roe ned elever, ansatte og foresatte, etter at det har kommet flere trusler om skoleskyting mot flere videregående skoler i gamle Buskerud fylke. Før helgen ble det fremsatt trusler på nett om skoleskyting på en folkehøyskole i Drammen, og politiet væpnet seg. Og leder for politiets forebyggende seksjon i Drammen, Geir Oustorp, sier det natt til i dag kom nye trusler..

P4 - 27 Jan 20 kl. 23:04

Flere trusler om skoleskyting

Det har kommet flere trusler om skoleskyting i Nordland. Ifølge Nordland fylkeskommune har det kommet trusler mot Bodø videregående og Aust-Lofoten videregående skole i Svolvær, men politiet oppfatter ikke truslene som relle. Det har de siste ukene kommet slike trusler mot en rekke skoler rundt om i landet..

P4 - 28 Jan 20 kl. 13:25

Nesten 200 trusler om skoleskyting

De siste to ukene har det blitt fremsatt 190 trusler om skoleskyting på landsbasis. Det viser tall fra politiet. Bare i dag har de registrert hele 11 trusler.

Dagbladet - 28 Jan 20 kl. 12:52

11 trusler om skoleskyting i dag

Politiet ser svært alvorlig på trusler om skoleskyting..

Klartale - 28 Jan 20 kl. 14:03

190 trusler om skoleskyting

Politiet har fått 190 trusler mot norske skoler på to uker..

P4 - 13 Oct 19 kl. 22:44

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:34

Avhørt etter trusler

Den mindreårige gutten som ble pågrepet etter trusler om skoleskyting på Askim ungdomsskole i Østfold, er nå avhørt. Gutten skal ha kommet med truslene på sosiale medier Politi avviser at det er gjort beslag av våpen og sier at det aldri var fare for liv og helse..

P4 - 29 Jan 20 kl. 17:16

Ny trussel om skoleskyting

Politiet etterforsker nye trusler om skoleskyting, denne gangen i Florø i Vestland. Trusselen ble fremsatt gjennom Instagram og dette er den fjerde trusselen som er framsatt mot skoler i Vestland fylke..

NRK - 13 Sep 19 kl. 10:57

Ny mann siktet etter trusler

En mann i 40-årene er siktet for å ha framsatt trusler mot Sandnessjøen Lufthavn onsdag, det skriver politiet i en pressemelding. En annen mann, i 60-årene, er pågrepet og siktet for å ha framsatt trusler mot Alstahaug tingrett og mot politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Rykket ut til skrik og skrål

Politiet i Tromsø fikk melding om skrik og skrål fra en privatbolig i kveld. Det hadde en naturlig årsak, men av helt andre grunner enn politiet fryktet. Hylingen var rett og slett gledeshyl - for beboerne viste seg å være en heldig familie som hadde fått full klaff på Lyntoto.

P4 - 1 time siden

Sanders leder før debatt

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i natt, norsk tid. Gjennomsnittet av meningsmålingene gir Sanders 32,5 prosent, mens Pete Buttigieg og Joe Biden begge får 16 prosent..

P4 - 23 timer siden

85 regelbrudd innen hundeoppdrett

Norsk Kennel Klub registrerte i fjor 85 brudd på klubbens etiske grunnregler for avl og oppdrett av hunder. I 32 av sakene gjaldt det paring av tispe som er under 18 måneder gammel, noe som ikke er lov. NKKs regler skal bidra til å ivareta dyrevelferden, og sikre god helse blant hund..

P4 - 1 time siden

Nordmenn sandfast på Kanariøyene

Det er vind som plager nordmenn på på Kanariøyene også - der er det rett og slett sandstorm i kveld, så Flyplassen ved Las Palmas er stengt pga dårlig sikt. Det betyr at tre passasjerfly som skulle til Oslo ikke kommer seg av gårde i kveld. En av passasjerene opplyser til p4-nyhetene at de er hentet ut av flyet og tilbake til terminalen, og så skal de plasseres på hotell natten over..

P4 - 1 time siden

- Sprer konspirasjoner om koronaviruset

USA hevder Russland sprer konspirasjonsteorier og koronaviruset på sosiale medier. Ifølge amerikanske myndigheter er russerne knyttet til flere tusen kontoer som sprer usannheter, melder nyhetsbyrået AFP. Amerikanerne mener målet er så ødelegge for den internasjonale innsatsen for å bekjempe lungeviruset..

P4 - 1 time siden

Over 10.000 sivile drept eller skadd

Mer enn 3.400 sivile ble drept i Afghanistan i fjor. Og rundt 7.

P4 - 4 timer siden

75 barn bortført i fjor

75 barn var i fjor registrert som bortført fra Norge til utlandet. Samtidig er elleve barn registrert som bortført til Norge, viser ny statistikk fra regjeringen. Innad i Norge var 86 barn bortført i 2019, mot 95 barn året før..

P4 - 4 timer siden

Koronaviruset sprer seg i Iran

Flere er smittet av koronaviruset i Iran. Det er rapportert om ti nye tilfeller, og totalt 28 smittede i landet. En person som var smittet har mistet livet..

P4 - 6 timer siden

Norsk medalje på herrestafetten

Norge måtte ut i en strafferunde, og brukte hele 12 ekstraskudd, men tok sølv på herrenes VM-stafett i skiskyting i Anterselva i ettermiddag. Frankrike vant klart, mens Tyskland ble nummer tre..

P4 - 5 timer siden

Ber folk være forberedt

Hovedredningssentralen ber folk være forbereft før de legger ut på tur langs kysten og i fjellet nå. Det blåser kraftig fra sør til nord. Hovedredningssentralen sier det kan ta lang tid før hjelpen kommer om det skulle oppstå eventuelle hendelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt