P4 > Nyheter

Friday, 17 January, 20:29

P4 - 08 Dec 19 kl. 11:17

Siktet etter at hund ble funnet i bekk

En person er siktet etter at en hund ble funnet i en plastpose i en bekk i Asker i går.
Hundens bein og snute var tapet sammen, og den var alvorlig skadet da den ble tatt til veterinær.
Politiet opplyser til TV2 at de har avhørt personen, men det er foreløpig for tidlig å si noe om motivet..
Les mer på P4


Les mer om:
Asker, TV2

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, etterat , hund, ble, funneti , bekk
P4 - 21 Dec 19 kl. 22:48

USA: Kvinne drept av hund

En kvinne ble drept, og en annen kvinen alvorlig skadet, da de ble angrepet av en hund i Houston i USA i dag. Tre pitbuller var involvert i angrepet, ifølge CNN, og hundeeieren kan bli siktet for uaktsomt drap..

NRK - 17 Aug 19 kl. 20:45

Hund drepte og skadde sauer

Politiet jobber med å få fanget en hund og sporet opp eieren etter at det ble funnet ti døde og skadde sauer på et jorde i Sandnes i Rogaland. Det er uklart om alle dyrene har blitt drept eller skadd i dag eller av samme hund, melder politiet..

NRK - 16 Dec 19 kl. 21:19

Mann dømt for sex med hund

Ein 50 år gammal mann er dømt til 90 dagar i fengsel for å ha penetrert sin eigen hund, skriv Bergensavisen. Mannen, som bur i Bergen, blir også forboden å ha hund i to år, skriv avisa..

NRK - 25 Nov 19 kl. 10:34

Isbjørn angrep hund

En hund er hardt skadet etter å ha blitt angrepet av en isbjørn i Hornsund på Svalbard, skriver Svalbardposten. Det er en polsk forskningsstasjon i området som den siste uken har vært plaget med en nærgående isbjørn, ifølge Sysselmannen..

P4 - 16 Dec 19 kl. 21:23

Dømt for seksuell omgang med hund

En 50 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til 90 dagers fengsel for seksuell omgang med sin egen hund. Det var i forbindelse med en sak der mannen var anmeldt for å ha dratt ned trusen på en liten jente at politiet tok beslag i telefonen hans. Der fant de at han seks ganger hadde filmet at han penetrerte hunden sin.

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 06:15

Men vår hund er jo så snill!

Det går et kaldt gufs gjennom hele meg. Nok en sau er død. Den er bitt i halen og på brystet av en hund.

P4 - 17 Aug 19 kl. 20:45

Sauer døde etter hundeangrep

En hund har jaget sauer på et jorde i Sandnes. Til nå er det funnet ti skadede og døde sauer, opplyser Sør-Vet politidistrikt. Noen har trolig ligget en stund, mens andre har blitt drept eller skadet i dag.

P4 - 10 Sep 19 kl. 23:39

Hund død etter blodig oppkast

Bakterien som har rammet en rekke hunder i Norge, der et tjuetall er døde kan nå også ha blitt oppdaget i Danmark. Holsted Dyreklinikk på Jylland i Danmark skriver på sine Facebooksider at en hund er død etter et kort sykdomsforløp med blodig oppkast og diare. Klinikken understreker at de ikke vet om det er noen sammenheng med hundedødsfallene i Norge..

P4 - 13 Sep 19 kl. 09:35

Én ny syk hund

Mattilsynet har fått en ny melding om enda en syk hund. Tilfellet er fra Vestfold, og hunden har ifølge tilsynet symptomer på den farlige diaré-sykdommen som har spredt seg. 27 hunder har dødd av hundesykdommen den siste tiden, og helsemyndighetene har foreløpig ikke klart å finne årsaken til utbruddet..

NRK - 07 Sep 19 kl. 07:38

Oppmodar om å ikkje ta med hund

Dei som skal på tur til Galdhøpiggen i dag, laurdag, blir oppmoda om å ikkje ta med hund på turen. Dette grunna førehald på breen, i tillegg til den ukjende hundesjukdommen som hundar har døydd av. Det er Juvasshytta som går ut med åtvaringa..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet etterforsker det de anser som et mistenkelig dødsfall i Skien. En mann i 40-årene er funnt død i en trapp ute i sentrum, men politiet vet foreløpig ingenting om hva som har skjedd. Det ble funnet blod i oppgangen hvor mannen ble funnet, opplyser politiet til Telemarksavisa..

P4 - 2 timer siden

Drapssiktet utleveres fra Ungarn

Politiet i Oslo har fått klarsignal til å hete ut den drapssiktede mannen som ble pågrepet i Ungarn etter drapet på Prinsdal i Oslo. Til NRK sier politiadvokaten at de vil hente han hjem så raskt som mulig. Totalt er tre personer siktet etter drapet på 21 år gamle Halil Kara..

P4 - 2 timer siden

Fylkelag har kalt inn til krisemøter

Flere av fylkeslagene til Frp har innkalt til krisemøter neste uke for å diskutere regjeringsdeltakelse. Blant annet skal Oslo Frp møtes mandag ettermiddag og fylkeslaget i Vestland skal også møtes mandag. Møte vil bli holdt i etterkant av at statminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal møtes for å gjennomgå Frps kravliste for å bli værende i regjeringen..

P4 - 2 timer siden

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 2 timer siden

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

P4 - 3 timer siden

Demonstranter sperrer Louvre

Demonstranter sperret inngangen til museet Louvre i Paris slik at det måtte stenge i dag. Demonstrantene protesterer mot pensjonsreformen i landet. Blant demonstrantene var også de ansatte ved museet..

P4 - 3 timer siden

Siktet 18-åring varetektsfengslet i 4 uker

18-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til dette etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo, er nå varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene må mannen sitte i full isolasjon. Han erkjenner ikke straffskyld, men samarbeider med politiet med ønske om å bli sjekket ut av drapssaken..

P4 - 4 timer siden

Norge vant stafetten

De norske skiskytterkvinnene vant stafetten i Rupholding i ettermiddag. Særlig Tiril Eckhoff gikk en strålende etappe og sørget for norsk jubel og beholder dermed ledelsen i verdenscupen..

P4 - 3 timer siden

Isbjørn oppsøker turister på Svalbard

En isbjørn har de siste dagene oppsøkt turfølger ved Longyearbyen på Svalbard. Etter flere såkalte akutte situasjoner har sysselmannen nå valgt å presse isbjørnen bort fra området melder NTB. Det er ingen planer om å avlive isbjørnen.

P4 - 4 timer siden

Savnet kvinne funnet død

Politiet bekrefter nå at den 79 år gamle kvinnen som ble savnet i Molde 30. desember er funnet død. En person ble funnet død allerede 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt