P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:27

P4 - 08 des. 19 kl. 11:17

Siktet etter at hund ble funnet i bekk

En person er siktet etter at en hund ble funnet i en plastpose i en bekk i Asker i går.
Hundens bein og snute var tapet sammen, og den var alvorlig skadet da den ble tatt til veterinær.
Politiet opplyser til TV2 at de har avhørt personen, men det er foreløpig for tidlig å si noe om motivet..
Les mer på P4


Les mer om:
Asker, TV2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, etterat , hund, ble, funneti , bekk
P4 - 21 des. 19 kl. 22:48

USA: Kvinne drept av hund

En kvinne ble drept, og en annen kvinen alvorlig skadet, da de ble angrepet av en hund i Houston i USA i dag. Tre pitbuller var involvert i angrepet, ifølge CNN, og hundeeieren kan bli siktet for uaktsomt drap..

P4 - 25 juni 20 kl. 14:48

Søker med hund ved hytte

Politiet har i dag søkt med hund rundt Tom Hagens kytte på Kvitfjell. Det skriver avisen GD. Politiet fikk denne uken tillatelse til å gjøre nye undersøkelser på Hagen-ekteparets hytter, og det er også søkt med hund ved hytta på Biri.

NRK - 10 juli 20 kl. 20:56

Siktet for seksuell omgang med hund

Åtte menn og én kvinne er siktet for seksuell omgang med hunder. To er siktet for å ha lånt ut hundene til de andre med hensikt om overgrep. Mattilsynet har tatt 24 hunder i midlertidig forvaring fra de to antatt hovedsiktede, ifølge Adresseavisen..

P4 - 20 april 20 kl. 10:24

Kastet hund og katt ut fra balkong

En mann i 30-årene i Bodø er siktet for grov vold mot dyr etter at han skal ha kastet både en hund og en katt fra en balkong i en blokk i Bodø natt til lørdag. Hunden var død og katten skadd da politiet kom til stedet. Politiet sier til NRK at de tror dyrene ble kastet ut fra en høyde mellom 4.

NRK - 17 aug. 19 kl. 20:45

Hund drepte og skadde sauer

Politiet jobber med å få fanget en hund og sporet opp eieren etter at det ble funnet ti døde og skadde sauer på et jorde i Sandnes i Rogaland. Det er uklart om alle dyrene har blitt drept eller skadd i dag eller av samme hund, melder politiet..

NRK - 16 des. 19 kl. 21:19

Mann dømt for sex med hund

Ein 50 år gammal mann er dømt til 90 dagar i fengsel for å ha penetrert sin eigen hund, skriv Bergensavisen. Mannen, som bur i Bergen, blir også forboden å ha hund i to år, skriv avisa..

P4 - 20 juni 20 kl. 18:47

Hund smittet av korona

En dansk hund skal være smittet av koronaviruset. Det er det første registrerte tilfellet av smitte hos en hund i landet, opplyser danske Miljø- og Fødevareministeriet. Hunden holder til på en minkfarm i Nordjylland, der det også er bekreftet smitte på flere av dyrene..

VG - 14 juni 20 kl. 18:05

Hundeeier tiltalt etter at hund fikk brannskader i peis og i dusjen

En mann fra Sørlandet er tiltalt for å ha påført en hund brannskader i peisen og i et dusjkabinett. Mandag må han møte i retten..

NRK - 25 nov. 19 kl. 10:34

Isbjørn angrep hund

En hund er hardt skadet etter å ha blitt angrepet av en isbjørn i Hornsund på Svalbard, skriver Svalbardposten. Det er en polsk forskningsstasjon i området som den siste uken har vært plaget med en nærgående isbjørn, ifølge Sysselmannen..

NRK - 14 juni 20 kl. 17:43

Ga hund brannskader

En mann fra Sørlandet er tiltalt for å ha påført en hund brannskader i peisen og i et dusjkabinett. Mandag må han møte i retten. Mannen i slutten av 30-årene er tiltalt for grovt brudd på dyrevelferdsloven etter flere hendelser i 2018..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadet etter å ha blitt knivstukket utenfor Stockholm i natt. En av de skadde skal være ei jente i tenårene, ifølge Aftonbladet. En mindreårig personer er pågrepet mistenkt for drapsforsøk..

P4 - 1 time siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

Munnbind er nå påbudt inne i blant annet kirker, kinoer, konsertlokaler og på hoteller i Storbritannia. Til nå har det bare vært påbudt i butikker. Innstrammingene kommer fordi smittetallene stiger igjen..

P4 - 1 time siden

Presidenten visste om eksplosiver

Presidenten i Libanon skal ha visst om de store mengdene eksplosive materialer som ble lagret i havna i Beirut. Senest i juli skal han ha blitt fortalt om det 2750 tonnene med ammoniumnitrat. Dødstallene etter kjempeeksplosjonen i Beirut tirsdag har nå steget til 154.

P4 - 1 time siden

Elsparkesykler hindrer politiet

Elsparkesykler hindrer politiet og ambulanser i Oslo. I en e-porst fra politiet til Oslo kommune kommer det frem at disse sparkesyklene flere ganger har blokkert veier og gangfelt for nødetatene, skriver Dagavisen. Politiet har også fått en rekke klager fra oslo-borgere.

P4 - 1 time siden

- Må i karantene

Passasjerene som kom med SAS-flyet fra Frankriket i natt må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende som ankommer Norge etter det i karantene.

P4 - 2 timer siden

- Har avdekket flere fester

Oslo kommune har avdekket flere fester med over 20 personer der folk kan ha blitt smittet. Smittesporingen etter fire fester forrige helg pågår for fullt og så langt er 35 festdeltakere bekreftet smittet. Bydelsdirektør i Vestre Aker Elisabth Vennevold sier til VG at hun ikke har oversikt over om sammenkomstene var før eller etter festene på oslo vest, men bekrefter at det har vært smittede på de festene de nå har avdekket..

P4 - 2 timer siden

Mange har hatt behov for veihjelp

Mange nordmenn på bilferie fikk problemer langs veiene i sommer. I sommermåneden er det vanligvis mye å gjøre for bilbergere, men i år har det vært ekstra hektisk. Tall fra NAF viser at det i juni og juli var 1000 flere bilberginger enn samme periode i fjor..

P4 - 3 timer siden

Sprer seg raskt blant unge

Koronaviruset sprer seg raskt blant unge i Norge. Denne uka har 99 personer i alderen 20 til 39 år smittet, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Flere av dem ble smittet på fire fester på Oslo vest forrige helg..

P4 - 2 timer siden

Antistoffer uten symptomer

Mange ansatte ved sykehjem i Sverige har antistoffer mot koronaviruset uten at det har hatt symptomer på sykdom. Det viser en undersøkelse gjort blant ansatte ved 22 aldershjem i Stockholm. Nesten en fjerdedel av de ansatte hadde antistoffer, halvparten av disse hadde aldri hatt symptomer, skriver Svenska Dagbladet..

P4 - 3 timer siden

- Skal slippe skatt ut året

I USA skal vanlige lønnsmottakere slippe å betale skatt ut året. Det sier president Donald Trump, etter at forhandlingene om ny krisepakke kollapset i natt. Både Republikanerne og Demokratene har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt