P4 > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:40

P4 - 22 aug. 19 kl. 22:34

Siktede fremstilles for fengsling

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en 43 år gammel mann i Åsane blir fremstilt for fengsling i morgen.
Mannen ble pågrepet i går og han er avhørt av politiet.
43-åringen ble funnet død på parkeringsplassen utenfor en Rema 1000-butikk 1. juni..
Les mer på P4


Les mer om:
Åsane, Rema

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktede, fremstilles, for, fengsling
NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Siktede og avdøde kjente hverandre

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

P4 - 23 mars 20 kl. 14:23

Fremstilles for fengsling i dag

Mannen som er siktet etter at en mann døde etter en voldshendelse i Mosjøen natt til lørdag, fremstilles for varetektsfengsling i dag. Han er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Den siktede har begynt å forklare seg for politiet..

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 09:15

De siktede etter ambulansekapringen fremstilles for fengsling

Mannen og kvinnen som er siktet etter ambulansekapringen på Torshov, fremstilles for varetektsfengsling torsdag..

P4 - 11 april 20 kl. 10:20

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Mannen i 30-årene som er siktet for drapsforsøk på sin far i Drammen i går fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Politiet vil be om fire ukers varetekt, melder NTB. Faren i 70-årene ble påført hodeskader og ble operert ved Ullevål sykehus i går.

NRK - 28 april 20 kl. 14:39

Fremstilles for fengsling onsdag

Drapssiktede Tom Hagen fremstilles for fengsling i Nedre Romerike tingrett, klokken 11 på onsdag. Politiet sier de vil be om fire ukers varetekt for Hagen, som i dag ble pågrepet og siktet for drapet på kona Anne-Elisabeth Hagen..

P4 - 04 okt. 19 kl. 10:34

Voldssiktet mann fra Vengsøya fremstilles for fengsling

Mannen i 20-årene som er siktet for kroppskrenkelse etter at en mann ble funnet død på Vengsøya i Troms i går fremstilles for varetektsfengsling i dag. Mannen erkjenner ikke straffskyld og hevder drapet skjedde i nødverge. Den siktede er en norsk mann som er kjent for politiet fra tidligere.

P4 - 15 juli 19 kl. 11:40

Fremstilles for fengsling for drapsforsøk

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter skytingen Oslo sentrum forrige uke fremstilles i dag for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Mannen er siktet for å ha skutt en jevnaldrende mann, og løsnet skudd mens politiet forsøkte å hjelpe skuddofferet. Den siktede og fornærmede er kjenninger av politiet..

P4 - 05 feb. 20 kl. 18:16

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Mannen i 30-årene som natt til i dag ble pågrepet siktet for å ha knivstukket en kvinne i 20-årene i Fredrikstad fremstilles i morgen for fengsling. En annen mann ble også pågrepet etter knivstikkingen, men han er nå løslatt, opplyser politiet til NTB. Kvinnen er utenfor livsfare og er operert etter hendelsen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Bryter samarbeid med Northug

Det norske sykkellaget Uno-X bryter samarbeidsavtalen de inngikk med Petter Northug i fjor høst. De har blant annet syklet med Northugs briller. Profflaget opplyser til Adresseavisen at de innser at Northug må konsentrere seg om andre ting og at avtalen vil bli avsluttet inne kort tid..

P4 - 30 minutter siden

Lærere mener smittevern er for dårlig

Flere lærere mener smittevernet ved norske skoler er for dårlig. De synes det er rart at smittevernreglene ellers i samfunnet ikke gjelder på skolene. Det er ingen 1-metersregel, og elevene skal fortsette med valgfag som vanlig, så de vil ha timer på tvers av klassene.

P4 - 30 minutter siden

Nesten 5000 bortvist

Nesten 5000 personer har blitt bortvist ved svenskegrensen siden mars. Over 2800 har blitt bortvist i Halden og Aremark og over 2000 på Svinesund. Politiet opplyser til Halden Arbeiderblad at de fleste hadde lovlige og normale formål med reisen til Norge, men at de ble bedt om å forlate landet av hensyn til folkehelsen..

P4 - 30 minutter siden

Ferdige med undersøkelser av Northugs bil

Politiet er ferdige med undersøkelsene av bilen til Petter Northug etter at han ble stoppet for råkjøring torsdag kveld. Northug ble målt til 168 kilometer i timen i 110-sonen, og politiet fant også narkotika i boligen hans. Northug har nå fått bilen tilbake, melder politiet til VG.

P4 - 1 time siden

Knivtrussel i Stavanger

Politiet rykket ut til meldinger om knivtrussel i Stavanger i natt. Etter 20 minutter hadde de pågrepet en 26 år gammel mann og funnet kniven. Det er ikke kjent om noen ble skadet..

P4 - 1 time siden

To knivskadet til legevakt

To personer ble sendt til legevakt med knivskader etter en voldshendelse om bord på en båt i Molde i natt. De er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet, og begge ble i natt kjørt i arresten. Politiet etterforsker saken og ber vitner om å ta kontakt..

P4 - 1 time siden

Døde etter påkjørsel

En person døde etter å ha blitt påkjørt av toget ved Mariero i Stavanger i natt. Det opplyser politiet. De har opprettet sak og avhørt vitner og de pårørende er varslet..

P4 - 2 timer siden

Uvanlig mye festbråk

Det har vært uvanlig mye festbråk i Vest politidistrikt i natt. Politiet opplyser at de i natt fikk 50 henvendelser om festbråk i Bergen og omegn. Det var altfor mange til at de kunne rykke ut på alt.

P4 - 2 timer siden

Sæther: - Dette er bare trist for Northug

Petter Northug får mye å forklare seg om i tiden fremover. Det sier Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther.

P4 - 2 timer siden

- Ødelegger for andre når råd trosses

Ordføreren i Indre Østfold reagerer på at enkelte innbyggere har trosset reiserådene og dratt til Sverige for å handle. Indre Østfold iverksatte svært strenge tiltak for en uke siden for å stoppe det de kalte en ukontrollerbar smittespredning. Nå er situasjonen bedre, men ordfører Saxe Frøshaug sier til Dagbladet at de som ikke følger rådene som gis ødelegger for mange andre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt