NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:11

NRK - 15 jan. 20 kl. 10:47

Siktede fortsatt på frifot

Den mistenkte i drapet på en 21-åring i Prinsdal i helgen, er ennå ikke pågrepet. Det er ingen ny utvikling i saken, skriver politiet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Prinsdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktedefortsatt på , frifot
NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Siktede og avdøde kjente hverandre

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 03 aug. 20 kl. 14:13

Over 300 fanger på frifot

Det er fortsatt over 300 fanger på frifot etter at et fengsel i byen Jalalabad i Afghanistan ble angrepet søndag, ifølge Reuters. Minst 29 mennesker skal ha blitt drept i angrepet, og over 50 skadet, skriver nyhetsbyrået..

VG - 07 juli 20 kl. 06:13

Lørenskog-saken: Politiets utfordringer

En ukjent motpart. En ukjent skoeier. En ukjent bilfører.

P4 - 14 nov. 19 kl. 05:55

På frifot etter knivstikking

De tre tenåringene som er mistenkt etter at en en 23 år gammel mann ble knivstukket i Kværnerdalen i Oslo i går kveld er fortsatt på frifot. 23-åringen er ikke kritisk skadd. Hendelsesforløpet er ukjent, men Det er ingenting som tyder på at de mistenkte og den fornærmede kjente hverandre fra før, ifølge politiet..

NRK - 24 juli 20 kl. 20:02

Dømt drapsmann framleis på frifot

Ein 18 år gammal dømt drapsmann, som fekk hjelp av to personar med å rømme utanfor Göteborg tysdag, er framleis på frifot, skriv Expressen. Det svenske politiet har sendt ut riksalarm. 18-åringen er dømt for å ha drepe ein 24 år gammal mann..

P4 - 06 okt. 19 kl. 13:43

Fortsatt på frifot etter skyting i Kansas

Gjerningspersonen er fremdeles på frifot etter at fire personer ble skutt og drept på en bar i Kansas City i USA. Den mistenkte kom inn baren og begynte å skyte rundt seg, melder tv-kanalen NBC. Fem andre ble såret i skytingen og er sendt til sykehus.

NRK - 14 nov. 19 kl. 08:09

På frifot etter knivstikking i Oslo

Tre mistenkte tenåringer er på frifot etter at en 23 år gammel mann knivstukket i Kværnerdalen i Oslo. Mannen som ble knivstukket er lettere skadet. De mistenkte hadde stukket fra stedet før politiet kom..

P4 - 28 feb. 20 kl. 22:30

Ranheim-siktede tidligere dømt for seksual- og narkotikalovbrudd

De to siktede mennene etter at en 19 år gammel mann ble funnet død på Ranheim er tidligere dømt for seksual- og narkotikalovbrudd. Den siktede 60-åringen er ifølge NRK tidligere dømt for seksuell om gang med barn, og for å ha fått en kvinne til å prostituere seg. 55-åringen har flere ganger sittet i fengsel for narkotikakriminalitet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FHI til VG: Ikke fire nye dødsfall

Folkehelseinstituttet avviser overfor VG NTBs melding om at to koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet. Dette stemmer altså ikke..

NRK - 15 minutter siden

Fire nye koronadødsfall

To koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet ifølge NTB..

NRK - 30 minutter siden

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

NRK - 30 minutter siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..

NRK - 45 minutter siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 45 minutter siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 1 time siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 1 time siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 1 time siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt