NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 04:04

NRK - 15 Jan 20 kl. 10:47

Siktede fortsatt på frifot

Den mistenkte i drapet på en 21-åring i Prinsdal i helgen, er ennå ikke pågrepet. Det er ingen ny utvikling i saken, skriver politiet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Prinsdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktedefortsatt på , frifot
NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Siktede og avdøde kjente hverandre

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

P4 - 14 Nov 19 kl. 05:55

På frifot etter knivstikking

De tre tenåringene som er mistenkt etter at en en 23 år gammel mann ble knivstukket i Kværnerdalen i Oslo i går kveld er fortsatt på frifot. 23-åringen er ikke kritisk skadd. Hendelsesforløpet er ukjent, men Det er ingenting som tyder på at de mistenkte og den fornærmede kjente hverandre fra før, ifølge politiet..

P4 - 06 Oct 19 kl. 13:43

Fortsatt på frifot etter skyting i Kansas

Gjerningspersonen er fremdeles på frifot etter at fire personer ble skutt og drept på en bar i Kansas City i USA. Den mistenkte kom inn baren og begynte å skyte rundt seg, melder tv-kanalen NBC. Fem andre ble såret i skytingen og er sendt til sykehus.

NRK - 14 Nov 19 kl. 08:09

På frifot etter knivstikking i Oslo

Tre mistenkte tenåringer er på frifot etter at en 23 år gammel mann knivstukket i Kværnerdalen i Oslo. Mannen som ble knivstukket er lettere skadet. De mistenkte hadde stukket fra stedet før politiet kom..

VG - 16 Nov 19 kl. 08:08

Politiet om knivdrapet i Florø: Drapsofferet var på besøk hos siktede

Politiet bekrefter at den drepte kvinnen i Florø var på besøk hos siktede og hans mor. Både den drepte kvinnen og den siktede mannen er utenlandske statsborgere..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 07:35

Fire tenåringer pågrepet etter ransforsøk i Oslo i natt - flere er på frifot

Det har vært tre ran- og ransforsøk i Oslo politidistrikt siden fredag kveld. Hittil er fire ungdommer pågrepet. Flere er på frifot..

P4 - 25 Dec 19 kl. 19:16

Ikke pågrepet etter Hokksund-drap

Politiet vet ikke hvor mannen som er siktet for drapet i Hokksund lille julaften befinner seg. I kveld ble det kjent at en mann er siktet for å ha drept en mann i 70-årene, men han er fortsatt på frifot. Politiet ønsker tips om en brun Toyota Rav4 2014-modell, som de mener mannen disponerer.

NRK - 16 Oct 19 kl. 17:27

Over 300 siktet i overgrepssak

Det amerikanske justisdepartementet opplyser at 338 personer i 13 land er siktet for kjøp av overgrepsmateriale fra et nettsted kalt «Welcome to Video». Det skal ikke være siktede fra Norge. De siktede betalte med kryptovaluta, ifølge Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Venter med tolløkning

Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump forlenger samtalene om den franske digitalskatten ut året og unngår handelskrig, ifølge en diplomatisk kilde. De to presidentene snakket sammen søndag..

NRK - 2 timer siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 3 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 3 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 4 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 4 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 5 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 5 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 5 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt