NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:45

NRK - 23 May 20 kl. 17:04

Sikkerhetssone rundt bygg i Agder

Politi og brannvesen har opprettet en sikkerhetssone på 1000 meter rundt bygget som brenner på Evje i Agder. Slukningsarbeidet er i gang, og fylkesveien er stengt. Forsvaret bruker ikke lenger bygget, opplyser politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Evje, Agder, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sikkerhetssone, rundt, byggi , Agder
P4 - 23 May 20 kl. 16:35

Brann i militærlager

Det brenner i et militærlager på Evje i Agder. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 1 kilometer rundt bygget som brenner opplyser Agder politidistrikt..

NRK - 17 Apr 20 kl. 01:34

Sikkerhetssone rundt brann i Time

Det brenner natt til torsdag i en kafébygning på Undheim i Time kommune i Rogland. Det er opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt brannstedet fordi det befinner seg gassflasker i bygningen, melder Sør-Vest politidistrikt..

P4 - 23 May 20 kl. 19:21

Vet ikke brannårsaken

Brannvesenet jobber nå med etterslukking i lagerbygget som brant på Evje i Agder i ettermiddag. Politiet opprettet en sikkerhetssone rundt bygget på 1 kilometer. Brannårsaken er ikke kjent, og politiet jobber nå med å gjøre undersøkelser på stedet..

P4 - 09 May 20 kl. 10:21

Oppretter sikkerhetssone etter trafikkulykke

Et stort trafikkskilt har veltet og havnet over en buss på Lademoen i Trondheim. Bussen er gassdrevet og det er nå lekkasje fra bussen, som gjør at politiet har opprettet en sikkerhetssone på 50 meter. Politiet sier det foreløpig ikke er stor fare for at det skal oppstå en eksplosjon.

P4 - 10 Feb 20 kl. 14:55

Bryggen i Bergen kan bli skadet

Den ekstremt høye vannstanden som er ventet langs kysten fra Agder til Trøndelag det neste døgnet kan føre til større vannskader på bygg - og særlig i Agder og på Vestlandet. Det sier meteorolog hos StormGeo, Ina Ynnesdal. I Bergen er det ventet at høyvannsrekorden fra 90-tallet blir slått, noe som kan gå utover de gamle sjøhusene på bryggen.

NRK - 02 Feb 20 kl. 22:11

Ammoniakklekkasje i Kjøllefjord

Det er oppdaget lekkasje av amoniakk ved Coast Kjøllefjord. 20 personer har evakuert bedriften, og det er opprettet en 300 meters sikkerhetssone rundt anlegget. En person har inhalert noe gass.

P4 - 02 Feb 20 kl. 22:17

Evakuert etter lekkasje

20 personer er evakkuert på grunn av en ammoniakklekkasje ved en bedrift i Lebesby. Det melder politiet i Finnmark. Det er opprettet en 300-meters sikkerhetssone rundt anlegget til Coast Kjøllefjord.

P4 - 19 timer siden

Krever riving av bygg ved strandlinjen

Oslo kommune krever at en rekke badehus, brygger og gjerder som er satt opp i strandlinjen skal rives. Kommunen har gjort undersøkelser, og fant da over 100 ulovligheter. Og bare på de to øyene Ormøya og Malmøya, rett sør for byen, er det satt opp rundt 40 ulovlige bygg, skriver Aftenposten.

NRK - 17 Apr 20 kl. 02:50

Sikkerhetssonen i Time opphevet

Sikkerhetssone rundt en kafébygning på Undheim i Time kommune i Rogland er opphevet. – Politiet har foretatt nødvendige undersøkelser på stedet og oppretter sak. Brannvesenet blir igjen for etterslukking, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 10 timer siden

Dynamitt i brennende hus

Politiet har laget en sikkerhetssone rundt huset hvor det brenner i Bamble i Telemark. Ifølge politiet oppbevares det dynamitt i huset. To nabohus er nå evakuert.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 3 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 3 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt