Aftenposten > Utenriks

Sunday, 07 June, 00:24

Aftenposten - 23 May 20 kl. 10:25

Sigarer, sjampis og smiskende medier: Søndag står statsministeren tiltalt for korrupsjon og bedrageri

17. mai avla han ed som statsminister. Benjamin Netanyahu åpner sin nye regjeringsperiode på tiltalebenken i en stor korrupsjonssak..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Netanyahu

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sigarer, sjampisog , smiskende, medier, Søndag, står, statsministeren, tiltalt, for korrupsjon og bedrageri
P4 - 11 Feb 20 kl. 08:20

Halvparten av norske niåringer er på sosiale medier

Halvparten av norske niåringer er på sosiale medier. Det viser Medietilsynets nye undersøkelse Barn og Medier 2020 som blir lagt frem i dag Blant 9-18-åringene totalt er ni av ti på sosiale medier. Snapchat er mest populært, etterfulgt av TikTok og Instagram.

NRK - 28 May 20 kl. 02:07

Presidentordre om sosiale medier

President Donald Trump vil torsdag signere en egen presidentordre om sosiale medier, opplyser Det hvite hus. Det er ikke kjent hva innholdet i loven vil være. Onsdag truet presidenten med å stenge sosiale medier..

Aftenposten - 03 Mar 20 kl. 06:02

Ropstad reagerer på barn under 13 år på sosiale medier

Barne- og familie­ministeren er overrasket over undersøkelsen Barn og Medier 2020 som viser at over 50 prosent av norske niåringer bruker sosiale medier..

P4 - 12 Feb 20 kl. 15:32

– Barn under 13 år har ikke noe å gjøre på sosiale medier

Statsråd vil at voksne skal følge bedre med. – Barn som ikke er gamle nok til å være på sosiale medier, har ingenting der å gjøre. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad.

P4 - 03 Mar 20 kl. 09:40

Norske medier lot seg lure

Minst åtte store norske medier har blitt lurt av russiske troll-kontoer. Det viser en undersøkelse NRKbeta har gjennomført. Der går det fram at blant andre Aftenposten, Dagbladet, VG, NRK og TV 2 har brukt innhold fra den russiske trollfabrikken Internet Research Agency.

NRK - 02 Apr 20 kl. 06:16

Greit med mer tid på sosiale medier

Fagpersoner mener det må være greit å gi barn og unge litt mer frislipp og tid på sosiale medier nå som barn ikke lenger kan treffe vennene sine fysisk. Flere mener sosiale medier og videosamtaler er viktige kanaler for å holde kontakten med andre..

P4 - 29 May 20 kl. 08:24

Kan bli umulig å drive sosiale medier

Donald Trumps presidentordre kan gjøre det umulig å drive sosiale medier. Det mener IT-ekspert Torgeir Waterhouse. Trump signerte i går kveld en presidentordre om sosiale medier som vil fjerne selskapenes beskyttelse mot erstatningsansvar for hva brukerne legger ut.

NRK - 02 Apr 20 kl. 12:13

46 medier har permittert folk

Annonsesvikt for mediene har ført til permitteringer både blant markedsansatte og journalister i nærmere 50 medier, ifølge bransjebladet Journalisten. Mediebransjen ba i forrige uke om krisehjelp på 1,3 milliarder kroner..

P4 - 03 Mar 20 kl. 09:54

Ropstad reagerer på barns mediebruk

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad reagerer på barns bruk av sosiale medier. Undersøkelsen Barn og Medier 2020 viser at over halvparten av niåringer bruker sosiale medier som Snapchat, TikTok og Instagram selv om disse har 13 års aldersgrense. Ropstad sier til NTB at det kan være krevende å være alene om å si nei til barna, og at foreldre bør gå sammen om felles grenser..

P4 - 02 Apr 20 kl. 12:22

46 medier har permittert ansatte

46 medier og mediehus har permittert markedsansatte og journalister på grunn av annonsesvikt under koronakrisen. Det melder bransjebladet Journalisten. Forrige uke ba mediebransjen om krisehjelp på 1,3 milliarder kroner..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Drømmestart for Magnus Carlsen. Så kom problemene.

Magnus Carlsen så ut til å utklasse Jeffery Xiong i Clutch International-turneringen som startet lørdag, men den amerikanske tenåringen slo hardt tilbake..

Aftenposten - 1 time siden

Satser milliarder på jordbruk i byen – uten jord

Kanskje åkeren bør flyttes til byen og bli en fabrikk? Noen av folkene bak Skype, Amazon og Google satser nå milliarder på høyteknologisk jordbruk..

Aftenposten - 1 time siden

Drømmestart for Magnus Carlsen

Magnus Carlsen virker revansjsugen etter semifinaletapet i Rapid Challenge og vant sine to første hurtigsjakkpartier mot Jeffery Xiong i Clutch International..

Aftenposten - 2 timer siden

Brasil åpner opp, til tross for rekordhøye smittetall. Lege frykter for konsekvensene.

– Vi lider under vår gale president, sier doktor og epidemiolog Charbell Kury. Han mener åpningen av kjøpesentre og restauranter nå kan gi uforutsigbare resultater og flere dødsfall..

Aftenposten - 2 timer siden

Demonstrantene samler seg foran Det hvite hus

Demonstrantene strømmer til i Washington D.C. for å protestere foran president Donald Trump..

Aftenposten - 2 timer siden

Det er ikke politiet som gir tillatelse til demonstrasjoner, det er Grunnloven | Politiadvokat Kai Spurkland

Janne Haaland Matlary hever pekefingeren i feil retning. Uklare og svakt begrunnede smittevernregler skaper usikkerhet hos publikum og stiller politiet i en vanskelig situasjon..

Aftenposten - 3 timer siden

Aftenbladets spillerbørs: Innbytteren scoret to og var best

Sjekk spillerbørsen etter lokaloppgjøret mellom Sandnes Ulf og Viking..

Aftenposten - 3 timer siden

Espedal: – Kjekt at en lokal gutt laget det første målet

– Kjekt at det ble en lyseblå og at han er en lokal gutt..

Aftenposten - 3 timer siden

Vil øremerke midler til kreftpasienter som har ventet

– Det er svært alvorlig hvis nedstengningen av pasientbehandling på sykehusene koster andre livet eller fører til at de utvikler kroniske lidelser, sier Sylvi Listhaug (Frp)..

Aftenposten - 4 timer siden

Jarstein og Skjelbred frustrerte Haalands lagkamerater – så smalt det

En skadet Erling Braut Haaland måtte stå over sin andre kamp på rad. Dortmund vant likevel uten den norske målgarantisten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt