NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 08:00

NRK - 02 mars 21 kl. 23:14

Sier politiet avviste å hjelpe

Steinar Kristensen på Jotka fjellstue ba politiet om hjelp da fire kvinner ble fanget i snøstorm i ni timer på Finnmarksvidda. – Det var ingen hjelp å få der. Tvert imot, sier han. Politiet beklager, men sier kvinnene ikke ble latterliggjort..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristensen, Jotka, Finnmarksvidda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sier, politiet, avvisteå , hjelpe
NRK - 04 feb. 21 kl. 16:17

FN-domstol avviste Qatar-søksmål

FNs øverste domstol avviste torsdag en rettsak anlagt av Qatar som anklaget De forente arabiske emirater for diskriminering under en blokade av Doha..

NRK - 13 feb. 21 kl. 01:21

Trump avviste å se mobben stanse

President Donald Trump avviste å be sine tilhengere om å avbryte angrepet på Kongressen 6. januar, melder CNN. Mens stormingen pågikk, var Trump på telefon med den republikanske lederen Kevin McCarthy, som bønnfalt Trump om å be dem stanse..

NRK - 03 april 21 kl. 07:39

Håper varmere vær vil hjelpe

En vaksineforsker ved UiO sier at det er grunn til å tro at smitten gå ned når våren kommer for alvor. FHI har tidligere sagt at de håper varmere vær vil hjelpe mot smitten. Vaksineforsker Gunnveig Grødeland understreker overfor Aftenposten at vi bare har sett én sesong med viruset i Norge, og at det er mange usikre momenter.

NRK - 11 mars 21 kl. 12:19

Avviste Superkroppen-kritikk

Torsdag ble NRK-programmet «Superkroppen» tema for debatt i Kringkastingsrådet etter totalt 56 klager. I programmet kler fem voksne deltakere seg delvis nakne for å fortelle om kroppen sin og svare på spørsmål fra et panel bestående av barn fra ti til tolv år. Rådet endte opp med å rose programmet istedenfor å gi ris til programskaperne.

NRK - 18 jan. 21 kl. 16:03

60 personer skal hjelpe med testing

Forsvaret sender 60 personer til svenskegrensa for å hjelpe til med den obligatoriske korona-testingen. Bistanden gjelder i første omgang fram til 1. februar, men det kan bli aktuelt å forlenge ordningen..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 19:00

Psykologen: To ting bryter ned ungdommens selvtillit nå. Dette kan du gjøre for å hjelpe.

Ungdom er fortsatt fratatt arenaer de kan føle mestring på. Slik kan du hjelpe dem..

NRK - 29 jan. 21 kl. 15:27

Skal hjelpe med vaksineproduksjon

Den sveitsiske legemiddelgiganten Novartis har inngått en avtale med Pfizer og Biontech om å hjelpe i produksjonen av koronavaksiner. Novartis stiller kapasitet ved sitt anlegg i Stein i Sveits til rådighet, ifølge en avtale som partene har skrevet under på. I henhold til avtalen skal Novartis få tilsendt den aktive mRNA-ingrediensen fra Biontech, fylle den i glass under sterile forhold, og sende glassene tilbake til Biontech for global distribusjon, opplyste Novartis fredag.

Klartale - 05 feb. 21 kl. 09:02

Røde Kors skal hjelpe med vaksiner i verden

Røde Kors vil hjelpe 500 millioner mennesker med vaksine mot korona-viruset. Det koster nesten 1 milliard kroner..

NRK - 05 feb. 21 kl. 18:19

Biden sender soldater

Pentagon sender ut rundt 1.000 soldater for å hjelpe til med vaksineringen av USAs befolkning, melder AP. President Joe Biden vil opprette rundt 100 massevaksineringssentre i USA innen en måned.

NRK - 17 feb. 21 kl. 08:55

Skal hjelpe med kulturgjenåpning

Kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja har nedsatt ei arbeidsgruppe som skal gi innspill til helsemyndighetene og regjeringen på hvordan sommerens store utendørsarrangementer kan gjennomføres, skriver nettstedet Ballade. Bergen Live, Riddu Riđđu, Ekstremsportveko på Voss og Norway Cup er blant de veldig forskjellige arrangørene som skal hjelpe regjeringa med smart åpning av kulturlivet fram mot sommeren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

NRK - 1 time siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 2 timer siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt