P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 08:40

P4 - 14 Feb 20 kl. 15:36

Sier nei til sædcelleskulptur

Statens vegvesen setter ned foten og sier nei til en elleve meter høy sædcelle-skulptur i Stange i Innlandet.
Kommunen vil ha på plass skulpturen langs E6 - og den skal symbolisere en kommune som spirer og gror.
Men Vegvesenet tror mange vil stoppe for å ta bilder av den, og det mener de plassen ikke er egnet til, melder NRK..
Les mer på P4


Les mer om:
Stange, Innlandet, E6, Vegvesenet, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sier, nei, til, sædcelleskulptur
VG - 14 Feb 20 kl. 19:29

Svær sædcelleskulptur skaper strid i Stange

En gedigen sædcelle har utløst debatt i Stange i Hedmark om hvorvidt pendlerparkeringen ved E6 er den perfekte plasseringen for skulpturen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 15 minutter siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 30 minutter siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..

P4 - 1 time siden

Advarer gravide mot å fortsette med snus

Mange sliter med å droppe snusen under svangerskapet..

P4 - 1 time siden

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.

P4 - 1 time siden

Bosted påvirker matvalg

Hvor du bor i Norge påvirker hva du spiser og drikker. Det viser en oversikt fra de ulike butikkjedene i Norge som Nationen har hentet inn. Folk som bor i Innlandet spiser for eksempel mye mer pølser og ketsjup enn i resten av landet, mens risgrøt og pannekaker spises oftere til middag på landet enn i byene.

P4 - 2 timer siden

Brann i Bergen sentrum

Det har begynt å brenne i et butikklokale i Strandgaten i Bergen sentrum. Det er folk som bor i samme bygg, og disse blir nå evakuert med stigebil fordi det er røyk i trappeoppgangen, ifølge Bergens Tidende. Gaten er stengt for trafikk..

P4 - 1 time siden

Styker Dark Room-etterforskningen

Vest politidistrikt styrker nå bemanningen i Dark Room-prosjektet. Sju politifolk skulle egentlig fortsette å jobbe med en av norges­historiens største overgrepssaker, men ledelsen innså kjapt at det ikke ville holde. Om kort tid vil derfor 20 politifolk jobbe for å avdekke og etterforske overgrep mot barn, skriver Bergens Tidende.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt