NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:20

NRK - 11 Sep 19 kl. 16:14

Ser ikke sammenheng mellom trusler

En mann er pågrepet etter å ha påstått at han hadde en bombe ved politihuset i Oslo. Så langt ser politiet ikke noe sammenheng med truslene i Sandnessjøen. – Vi har meldt inn saken til POD. Hendelsene er nært i tid, sier politiet til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Sandnessjøen, POD, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ser, ikke, sammenheng, mellom, trusler
P4 - 30 Jun 19 kl. 19:25

Ser ikke sammenheng mellom garasjebranner

Politiet ser ingen sammenheng mellom de tre garasjebrannene i Oslo i helgen. Åtte biler ble totalskadd da det brant i en garasje på Haugerud i dag tidlig. I går brant det i en garasjerekke på Grorud og senere i en garsaje på Mortensrud.

P4 - 11 Sep 19 kl. 16:46

Set ingen sammenheng i trusler

Politet ser så langt ikke noen sammenheng mellom truslene mot politihuset i Oslo i ettermiddag og truslene mot tingretten og flyplassen i Sandnessjøen tidligere i dag. Politiet har gjort pågripelser i begge sakene. Begge de siktede mennene er kjenninger av politiet.

P4 - 06 Sep 19 kl. 16:04

- Ingen sammenheng med moskéangrep

Politiets sikkerhetstjeneste ser ingen sammenheng mellom moskéangrepet i Bærum i august og mannen som i går ble pågrepet for terrorforbund. Det opplyser de til Aftenposten. Mannen i 20-årene ble i dag varetektsfengslet i fire uker.

NRK - 10 Aug 19 kl. 08:36

Undersøker sammenheng

Politiet i København undersøker om det er noen sammenheng mellom eksplosjonen ved en lokal politistasjon natt til lørdag, og eksplosjonen ved skattevesenet i byen tidligere i uken, skriver Jyllands-Posten..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 15:26

Politiet etterforsker Linköping-eksplosjon i sammenheng med annen eksplosjon

Svensk politi undersøker om det er sammenheng mellom fredagens eksplosjon i Linköping og en annen mulig eksplosjon 5. juni..

NRK - 03 Aug 19 kl. 04:39

To bilbranner i Oslo sentrum

I løpet av natten har politiet i Oslo tvitret om to bilbranner i området rundt Tøyen. Politiet opplyser til NRK at de ikke kan se bort ifra at det er en sammenheng mellom brannene, men kan på nåværende tidspunkt ikke kommentere saken ytterligere..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 21:00

Det er liten sammenheng mellom pensjonsinnskudd og dagens tjenestepensjon | Harald Engelstad

Det har ikke Statens Pensjonskasse klart å forklare eldre offentlig ansatte..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 09:53

Norske forskere har funnet en sammenheng mellom kroppsvekt og ALS

En stor norsk studie påviser en kobling mellom kroppsbygning og risiko for å utvikle ALS. Den viser at i motsetning til de fleste andre sykdommer, kan det være en fordel å ha noen ekstra kilo..

Dagbladet - Igår: 19:33

Cubas «soniske våpen» kan ha vært insektsgift

En ny studie finner en sammenheng mellom symptomene til de amerikanske diplomatene og utbruddet av zikaviruset i 2016..

P4 - 11 Sep 19 kl. 12:52

Flere bombetrusler i Nordland

Politiet ser alvorlig på truslene som har ført til evakuering av Alstadhaug tingrett på Helgeland og tingretten i Sandnessjøen. I ettermiddag er det i tillegg framsatt en trussel mot Sandnessjøen Lufthavn. Flyplassen er evakuert og det er politi på stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 3 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 4 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt