NRK > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:48

NRK - 11 Sep 19 kl. 16:14

Ser ikke sammenheng mellom trusler

En mann er pågrepet etter å ha påstått at han hadde en bombe ved politihuset i Oslo. Så langt ser politiet ikke noe sammenheng med truslene i Sandnessjøen. – Vi har meldt inn saken til POD. Hendelsene er nært i tid, sier politiet til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Sandnessjøen, POD, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ser, ikke, sammenheng, mellom, trusler
P4 - 30 Jun 19 kl. 19:25

Ser ikke sammenheng mellom garasjebranner

Politiet ser ingen sammenheng mellom de tre garasjebrannene i Oslo i helgen. Åtte biler ble totalskadd da det brant i en garasje på Haugerud i dag tidlig. I går brant det i en garasjerekke på Grorud og senere i en garsaje på Mortensrud.

P4 - 11 Sep 19 kl. 16:46

Set ingen sammenheng i trusler

Politet ser så langt ikke noen sammenheng mellom truslene mot politihuset i Oslo i ettermiddag og truslene mot tingretten og flyplassen i Sandnessjøen tidligere i dag. Politiet har gjort pågripelser i begge sakene. Begge de siktede mennene er kjenninger av politiet.

P4 - 06 Sep 19 kl. 16:04

- Ingen sammenheng med moskéangrep

Politiets sikkerhetstjeneste ser ingen sammenheng mellom moskéangrepet i Bærum i august og mannen som i går ble pågrepet for terrorforbund. Det opplyser de til Aftenposten. Mannen i 20-årene ble i dag varetektsfengslet i fire uker.

NRK - 10 Aug 19 kl. 08:36

Undersøker sammenheng

Politiet i København undersøker om det er noen sammenheng mellom eksplosjonen ved en lokal politistasjon natt til lørdag, og eksplosjonen ved skattevesenet i byen tidligere i uken, skriver Jyllands-Posten..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 15:26

Politiet etterforsker Linköping-eksplosjon i sammenheng med annen eksplosjon

Svensk politi undersøker om det er sammenheng mellom fredagens eksplosjon i Linköping og en annen mulig eksplosjon 5. juni..

NRK - 03 Aug 19 kl. 04:39

To bilbranner i Oslo sentrum

I løpet av natten har politiet i Oslo tvitret om to bilbranner i området rundt Tøyen. Politiet opplyser til NRK at de ikke kan se bort ifra at det er en sammenheng mellom brannene, men kan på nåværende tidspunkt ikke kommentere saken ytterligere..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 21:00

Det er liten sammenheng mellom pensjonsinnskudd og dagens tjenestepensjon | Harald Engelstad

Det har ikke Statens Pensjonskasse klart å forklare eldre offentlig ansatte..

P4 - 09 Feb 20 kl. 20:07

Knivstukket i Bergen

En person ble knivstukket i Bergen sentrum i kveld. Skadeomfanget er ikke kjent. Personen var bevisst og er kjørt til sykehus.

P4 - 30 Jan 20 kl. 23:08

Anker ikke etter dødsfall på Holmlia

Den 21 år gamle mannen som i Oslo tingrett ble dømt til ett års fengsel for vold mot en 16 år gammel gutt, som senere døde, på Holmlia i Oslo, anker ikke dommen. 21-åringen ble dømt for grov kroppskrenkelse etter hendelsen. Hans forsvarer sier til Nettavisen at han er fornøyd med at retten slo fast at det ikke var sammenheng mellom voldshendelsen og at 16-åringen døde..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 09:53

Norske forskere har funnet en sammenheng mellom kroppsvekt og ALS

En stor norsk studie påviser en kobling mellom kroppsbygning og risiko for å utvikle ALS. Den viser at i motsetning til de fleste andre sykdommer, kan det være en fordel å ha noen ekstra kilo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nødnettet er oppe igjen

Nødnettet var nede på store deler av Østlandet tirsdag formiddag på grunnet feil under vedlikehold. Sigurd Heier i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap opplyser nå at feilen er rettet og nødnettet er oppe igjen..

NRK - 30 minutter siden

Jærbanen stengt i vinterferien

Jærbanen blir stengt for trafikk mellom Egersund og Nærbø i over fem timer daglig i vinterferien på grunn av vedlikehold. Vedlikeholdet skal pågå fra mandag 24. februar til og med torsdag 27.

NRK - 45 minutter siden

Skoghøy søker på Høyesterett-jobb

Jens Edvin A. Skoghøy, jurist og professor i rettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø, er blant seks søkere til et ledig dommerembete i Høyesterett. Skoghøy sier det er private grunner til at han søker på stillingen han sa opp for tre år siden..

NRK - 1 time siden

Rekordmange søkte om klimastøtte

Miljødirektoratet har mottatt 587 søknader fra kommuner som ønsker Klimasats-støtte i 2020. Til sammen har kommunene søkt om over 723 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

VG: Nødnettet er nede flere steder

Politidirektoratet bekrefter overfor VG at nødnettet er nede flere steder. Det gjelder i Øst, Sør-Øst og deler av Innlandet politidistrikt. Feilen oppstod i forbindelse med vedlikeholdsarbeid hos leverandøren.

NRK - 1 time siden

Vestkantboliger selges med tap

På Tjuvholmen ble én av syv boliger solgt med tap det siste året. Tall fra Prognosesenteret viser at andre utsatte steder er Bygdøy, Ullern, Nordstrand og Majorstuen, skriver Aftenposten. På østkanten ble det solgt flere boliger med gevinst..

NRK - 2 timer siden

Dom i stor svindelsak faller i dag

Britta Nielsen (65), som er tiltalt for å ha svindlet til seg over hundre millioner kroner fra den danske Socialstyrelsen, får tirsdag sin dom. Aktoratet mener retten bør vurdere om Nielsen bør få en historisk høy straff på opptil tolv års fengsel..

NRK - 2 timer siden

Dømt for flere innbrudd

Fire menn er alle dømt til fengsel i to år for elleve ulike innbruddstyverier i Follo i april og mai 2019. Alle innrømmet tyveriene da de møtte for Follo tingrett i forrige uke..

NRK - 2 timer siden

Jazzmusiker Jon Christensen er død

Jon Christensen døde på Sagenehjemmet i Oslo natt til tirsdag. Det opplyser musikerens kone, melder VG. Christensen ble 76 år gammel.

NRK - 2 timer siden

Vegvesenet tilbakekaller løyvene

Det litauiske transportselskapet Vlantana Norge mister løyvene sine i Norge på grunn av flere alvorlige brudd på lover og regler. Det er første gang Vegvesenet tilbakekaller løyver på grunn av vandel. Vlantana Norge har hovedkontor på Gardermoen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt