E24 > Økonomi

Tuesday, 25 February, 10:09

E24 - 18 Jan 20 kl. 10:25

Senterpartiet om Telenor-splitten: – Staten bør sikre fullt eierskap

Telenor skiller nå ut fibersentraler, TV-antenner og mobilbasestasjoner ut i et eget selskap. Lederen i Senterpartiet vil bla opp statlige milliarder for å kjøpe det nye selskapet og sikre nasjonal kontroll over den samfunnskritiske infrastrukturen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Senterpartiet, Telenor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Senterpartietom , Telenor-splitten, Staten, bør, sikre, fullt, eierskap
P4 - 10 Dec 19 kl. 08:37

Sp vil fryse lederlønninger i staten

Lønnen til ledere i staten som tjener over 1,5 millioner kroner i året bør fryses. Det mener Senterpartiet. Leder Trygve Slagsvold Vedum sier det er viktig å dempe forskjellene mellom toppledere og folk med vanlige lønninger.

P4 - 22 Nov 19 kl. 09:57

Regjeringen selger seg ikke ned i Telenor

Staten skal fortsatt være storeier i Telenor. Siden 2015 har regjeringen hatt fullmakt til å redusere statens eierskap fra nesten 54 til 34 prosent. Men nå melder Nærings- og fiskeridepartementet at det ikke er aktuelt å selge seg ned.

P4 - 09 Dec 19 kl. 08:12

Vil at staten griper inn

Senterpartiet vil i dag fremme forslag på Stortinget om at staten skal ta over ansvaret for hele ambulanseflytjenesten. Som følge av de siste dagens tekniske problemer hos Babcock, som i dag har ansvaret for tjenesten, er fire av 11 fly satt på bakken på ubestemt tid..

E24 - 22 Nov 19 kl. 11:25

Dropper nedsalg i Telenor: – Bra at regjeringen innser galskapen

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet er fornøyde med at regjeringen dropper å selge seg ned fra 54 prosent til 34 prosent i telekomgiganten Telenor..

NRK - 16 Jan 20 kl. 21:24

Telenor oppretter nytt selskap

Teleselskapet Telenor etablerer nå selskapet Telenor Infra. Selskapet får nå ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors norske telenett, etter det E24 forstår. Selskapet er helheid av Telenor-konsertnet, men ikke underordnet Telenor Norge..

NRK - 10 Dec 19 kl. 08:39

SP vil ha tak på lederlønninger

Senterpartiet legger denne uken frem forslag for Stortinget om å fryse lønna til alle ledere i staten som tjener mer enn 15 G, som tilsvarer nesten 1,5 millioner kroner. I dag er det 67 ledere i staten som tjener over 1,5 millioner kroner..

P4 - 14 Nov 19 kl. 06:56

Sp passerer Høyre

Senterpartiet har nådd en ny milepæl - de har gått forbi Høyre på en meningsmåling. 20,9 prosent får Senterpartiet på Opinions novembermåling - Høyre får 20,6. Og det er ikke langt opp til Arbeiderpartiet heller - de får 21,7 prosent.

P4 - 16 Jan 20 kl. 23:16

Telenor oppretter nytt selskap

Telenor oppretter et nytt selskap. Selskapet Telenor Infra skal ha ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors telenett, melder E24. Selskapet er heleid av Telenor-konsernet, men ikke underordnet Telenor Norge..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 22:28

Telenor med nytt selskap. Eiendom og mobil-, radio- og bredbåndsnett samles i Telenor Infra.

Etter flere års arbeid går effektiviseringsarbeidet i Telenor-konsernet nå over i neste fase. Det skjer blant annet gjennom etableringen av Telenor Infra..

P4 - 09 Nov 19 kl. 07:23

Fortsatt nettverksproblemer for Telenor

Det er fortsatt nettverksproblemer for Telenor. Det er en intern nettfeil som siden i går morges har medført atappen Mitt Telenor ikke fungerer. Min Bedrift, som er for bedriftskunder, samt nettsiden Telenor.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Rederiforbundet om corona-effekt: – Det gir utvilsomt merkostnader for rederiene

Selv om det ikke er mange stengte havner, er det nå lokale restriksjoner og regler i mange land som påvirker skipsfarten..

E24 - 2 timer siden

Resultatfall i Lerøy, spår bedring i første kvartal

Lerøys resultat for fjerde kvartal var svakere enn ventet, men selskapet vil øke utbytteutbetalingen og løfter slaktevolumet for neste år..

E24 - 2 timer siden

Svakere fra Noreco etter Tyra-kutt

Noreco leverer betydelig sterkere tall i fjerde kvartal enn på samme tid året før, men noe svakere enn kvartalet før etter at Tyra-feltet ble stengt..

E24 - 2 timer siden

Svensk forvalter har tapt 50 millioner på Tomra-veddemål i år

Svenske Per Johanssons veddemål mot Tomra-aksjen har fungert dårlig så langt i år..

E24 - 2 timer siden

Svakere fra Noreco i fjerde kvartal enn kvartalet før

Noreco leverer et resultat etter skatt på 44 millioner dollar (411 millioner kroner) etter oppkjøpet av Shells virksomhet i Danmark..

E24 - 4 timer siden

En av tre ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge

En tredel av alle unge voksne i Troms og Finnmark vurderer å forlate landsdelen, viser en undersøkelse gjort for NRK..

E24 - 4 timer siden

Equinor trekker seg fra leteplaner i Australbukta

SYDNEY (VG) Equinor har gitt beskjed til myndighetene i Australia om at de dropper planene om leteboring i Australbukta utenfor kysten av Sør-Australia..

E24 - 4 timer siden

Amerikansk delstat tok inn 93 millioner i skatt på salg av cannabis

Den amerikanske delstaten Illinois kan bokføre over 93 millioner kroner til felleskassen i løpet av den første måneden cannabis ble solgt lovlig over disk..

E24 - 4 timer siden

SAS og Norwegian henter 1.159 passasjerer fra Kanariøyene

SAS og Norwegian setter inn to fly hver for å hente hjem 1.159 værfaste passasjerer på Kanariøyene sent mandag kveld..

E24 - 4 timer siden

Surfere jubler etter flere års kamp mot Equinor i Australia

I snart tre år har Anna Taylor og Tim Jones slåss mot Equinors plan om å lete etter olje i Australbukta. Tirsdag jubler de for at planen er droppet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt