Hegnar.no > Økonomi

Monday, 22 October, 07:17

Hegnar.no - 19 Jul 18 kl. 12:23

Senterpartiet ber regjeringen fikse krisepakke til bøndene

Krisen i landbruket bør håndteres slik man har gjort under krise i industrien. Mat er helt primært for samfunnet, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Sp, Trygve Slagsvold Vedum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Senterpartiet, ber, regjeringen, fikse, krisepakke, til, bøndene
NRK - 09 Aug 18 kl. 16:55

Sp: – Regjeringen på farlig grunn

Senterpartiet advarer regjeringen mot å beordre den regionale rovviltnemnda til gi mer plass til bjørn i Trøndelag. – Her beveger regjeringen seg på meget farlig grunn, sier parlamentarisk leder Marit Arnstad i Sp til NTB..

P4 - 06 Apr 18 kl. 17:42

Sp vil ha opptrappingsplan

Senterpartiet fremmer neste uke forslag i Stortinget der de ber regjeringen leggefrem en opptrappingsplan for Forsvaret. Partiet mener det trengs for å nå NATOs mål omforsvarsbevilgninger på to prosent av BNP innen 2024, slik medlemslandene har forpliktet seg til. Senterpartiet mener en opptrappingsplan er avgjørende for å sikre finansiering av helt nødvendige kapasiteter..

P4 - 20 Jun 18 kl. 10:47

Sp: - Luftambulansekrisen var Høies feil

Senterpartiet mener luftambulansekrisen er Bent Høies ansvar - Helseministeren og regjeringen har ikke vist politisk lederskap. Krisen skyldes politisk unnfallenhet, sier helsepolitisk talsperson i Sp, Kjersti Toppe. Babcock og Norsk Flygerforbund ble i natt enige om en ny tariffavtale for pilotene.

P4 - 23 May 18 kl. 11:40

Jensen: - Har redusert avgiftene

- Denne regjeringen har redusert avgiftene, ikke økt dem. Det sier finansminister Siv Jensen etter at Senterpartiet i dag hevdet at Jensen har økt avgiftene med fire millioner kroner dagen etter at hun overtok makten. Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum mener Jensen har gått fra Frp-dronning til avgiftsdronning.

P4 - 15 May 18 kl. 05:47

Må gå gjennom helsetoppers millionavtaler

Regjeringen må gå gjennom alle arbeids- og sluttavtaler for ledere i norske helseforetak. Det vil et flertall i Stortinget gå inn for i dag, melder VG. Flere av lederne i de største helseforetakene tjener svært godt – og har meget gode sluttavtaler og etterlønnsavtaler.

Hegnar.no - 14 May 18 kl. 13:50

Sp vil ha slutt på tyning av småkommuner

Når regjeringen tirsdag legger fram opplegget for kommuneøkonomien er det én sak Senterpartiet er opptatt av: Inntektsfordelingen mellom de små og de store..

VG - 14 Apr 18 kl. 20:08

Sex-meldingen som ryster Senterpartiet

Ti menn var tilstede. Åtte var sentrale politikere fra Senterpartiet: I mer enn to år har en grov, seksualisert melding til Liv Signe Navarsete (59) ridd deler av det sentrale miljøet i Senterpartiet som en mare..

VG - 14 Aug 18 kl. 17:30

Knallharde angrep på regjeringen - SV antyder mistillit

ARENDAL (VG) Ap, SV og Senterpartiet går til knallharde angrep på Solberg-regjeringen i kveldens partilederdebatt. De mener at terrorsikringen er for dårlig. Om to uker blir det høring i Stortinget..

Hegnar.no - 11 Apr 18 kl. 06:45

- Et slikt løsarbeider-samfunn kan vi ikke ha

Stortingsflertallet ba regjeringen stramme kraftig inn på innleie-reglene. Oppfølgingen fra arbeidsminister Anniken Hauglie (H) provoserer Senterpartiet. .

Hegnar.no - 18 Oct 18 kl. 06:13

Sp åpner for å oppheve flere fylkessammenslåinger

Senterpartiet mener avtalen mellom regjeringen og KrF om forslag til oppgavefordeling til de nye regionene er så svakt at ingen fylker trenger å slås sammen..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 15 minutter siden

Børsrally i Kina

Kinesiske aksjer fyker oppover mandag morgen..

Hegnar.no - 45 minutter siden

Dette skjer i dag - mandag

Her er finanskalenderen for mandag 22. oktober..

Hegnar.no - 45 minutter siden

Erdogan og Trump enige om behov for å «avklare» Khashoggi-drapet

USAs president Donald Trump og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har blitt enige om et behov for å «avklare» drapet på journalisten Jamal Khashoggi..

Hegnar.no - 1 time siden

Lokale mexicanere hjelper migrantkaravane på vei til USA

Lokale beboere i Mexico tilbyr mat, drikke og transport til migrantkaravanen som marsjerer i retning USA. Samtidig tordner president Donald Trump..

Hegnar.no - 1 time siden

May skal kunngjøre at store deler av brexitavtalen er i mål

Storbritannias statsminister Theresa May skal mandag kunngjøre at det er enighet om 95 prosent av brexitavtalen, ifølge Reuters..

Hegnar.no - 1 time siden

Søreide mener Russland har skyld i at INF-avtalen ryker

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten..

Hegnar.no - 1 time siden

TV-aksjonen har samlet inn 239 millioner

Ved midnatt natt til mandag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn 239 millioner kroner. I beløp per innbygger ligger nå Rogaland best an..

Hegnar.no - 1 time siden

Statsviter og KrF-politiker ber andre fylker overse Rogaland

Rogaland KrF har satt en uheldig presedens, sier Arne Ramslien, statsviter og nestleder i Alver KrF. Han frykter KrF vil rives i to..

Hegnar.no - 1 time siden

Mange barnehager har for få voksne

En rekke norske barnehager har for få voksne og pedagoger i forhold til antallet barn, ifølge en ny rapport. – Ikke godt nok, sier Utdanningsforbundet..

Hegnar.no - 1 time siden

Klagestorm mot NRK over Clemet som valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt