Aftenposten > Utenriks

Sunday, 26 January, 09:38

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 23:31

Sent mandag: Babcock har seks fly tilgjengelig i Nord-Norge

Babcock satt mandag inn to ekstra fly, og skal med det ha seks av seks fly tilgjengelig i Nord-Norge. Mellom klokken 6 og 18 mandag sier selskapet at de utførte alle oppdrag..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sent, mandag, Babcockhar , seks, fly, tilgjengeligi , Nord-Norge
NRK - 06 Nov 19 kl. 22:25

Babcock styrker beredskapen

For ytterligere å styrke tilgjengeligheten på ambulansefly setter Babcock fra og med mandag i neste uke inn ekstra Beech 250 i Finnmark. Babcock vil benytte flere av sine piloter som i dag tjenestegjør i Sverige for å styrke den norske tjenesten..

NRK - 17 Dec 19 kl. 17:22

Har mange ambulansefly i beredskap

Luftambulansetenesta har 14 fly tilgjengeleg, normalt har dei ni, skriv dei i ei pressemelding tysdag. Babcock sette 6. desember fire fly på bakken.

P4 - 11 Dec 19 kl. 23:55

- Babcock kan ikke lastes for alt

- Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene. Det mener Helse Nord. De viser til at Babcock ikke kan få skylden alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken på søndag.

NRK - 09 Dec 19 kl. 15:35

Endringer i ledelsen i Babcock

Sjefen for flyoperasjoner Hans Skog-Andersen i Babcock Scandinavian AirAmbulance, skal over i en ny lederstilling i Babcock Aviation, hvor han skal bygge opp en ny organisasjon for helikopteroperasjoner..

NRK - 08 Dec 19 kl. 14:12

Babcock beklager

Luftambulanseoperatør Babcock beklager at de har satt tjenesten i en ny vanskelig situasjon. De setter nå inn store ressurser på å finne løsninger. I helgen skal de ha åtte fly i beredskap.

P4 - 10 Dec 19 kl. 14:08

Babcock har ikke sett avviksrapport

Selskapet Babcock som har ansvaret for de ambulanseflyene i Norge har ikke fått sett avviksrapporten som vier hvor mange ganger flyene har blitt forsinket etter at de tok over som operatørere. Universitetssykehuset i Nord-Norge har valgt å dele rapporten med media, men ikke med Babcock. Babcock sier nå i en pressemelding at de ber om innsyn i rapporten..

NRK - 10 Dec 19 kl. 13:41

Babcock har ikke sett avvikrapport

Universitetssykehuset i Nord-Norge har valgt å dele en en rapport om avvik i ambulanseflytjenesten i nord med media, men ikke med Babcock. Babcock sier de ikke er ikke kjent med innholdet i rapporten og at de har bedt om innsyn..

VG - 12 Dec 19 kl. 00:24

Helse Nord: Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene

Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken..

P4 - 12 Dec 19 kl. 21:04

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

NRK - 08 Jan 20 kl. 05:33

Åpner fem tilsynssaker mot Babcock

Etter operatørbyttet til Babcock har Fylkeslegen i Troms og Finnmark fått inn flere klager på luftambulansetjenesten. Derfor åpnes nå fem tilsynssaker..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Småbarnspappaen hadde én stor bekymring på veien til EM-bronsen: – Blir nervøs

Da spillerne på bronselaget ble feiret, var alle enige om hva de ikke kommer til å savne. Eivind Tangen tenkte mest på junior..

Aftenposten - 15 minutter siden

Kina forbyr handel med ville dyr. Har isolert millioner av mennesker for å stoppe viruset.

DIREKTEBLOGG: Så langt er 56 personer bekreftet døde og rundt 2000 er bekreftet smittet av coronaviruset, som har fått navnet 2019-nCoV. Følg utviklingen her..

Aftenposten - 15 minutter siden

Aftenposten mener: Uklok kamp mot strømmen

Aftenposten - 45 minutter siden

Kina forbyr handel med ville dyr

Kina forbyr midlertidig handel med ville dyr etter mistanke om at det dødelige coronaviruset hadde sin opprinnelse på et marked der ville dyr ble solgt som mat..

Aftenposten - 1 time siden

Nå er han Rekord-Sander: – Kong Kiril har abdisert

Sander Sagosen ble EM-kongen og tok luven av en åtte år gammel målrekord..

Aftenposten - 2 timer siden

Dødstallene stiger etter virusutbruddet i Kina

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..

Aftenposten - 3 timer siden

Nok er nok, politikarar. La oss sleppe tvang. | Lars Erik Haugvaldstad Børresen

Nynorsk er det mest unødvendige å bruke tid, krefter og ressursar på i skulen..

Aftenposten - 7 timer siden

4-åring til sykehus etter brann i bolig i Moss

En fire år gammel jente er fraktet til sykehus etter en boligbrann i Moss. Jenta ble reddet av en politibetjent som selv fikk røykskader..

Aftenposten - 7 timer siden

Vellykket jomfrutur for Boeings nye langdistansefly

Boeing utsatte to ganger den første testen av flyprodusentens nye langdistansefly på grunn av dårlig vær. Lørdag ble en vellykket flyging av 777X gjennomført..

Aftenposten - 8 timer siden

Mons Røisland tok sølv i X Games: – Jeg har ikke ord

Snowboardkjøreren Mons Røisland sier han er helt skjelven og målløs etter at han tok sølv i slopestyle i X Games lørdag. Det er hans beste prestasjon i X Games..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt