NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:13

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:41

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..
Les mer på NRK


Les mer om:
Narvik, Fremover

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sender, kystvakta, til, rasområdet
Dagbladet - 22 May 19 kl. 13:28

Kystvakta inn i kampen mot «dødsalgen»

Dødsalgen som sprer seg i Nordland og Troms har tatt liv av 10 000 tonn laks. 620 millioner kroner er tapt, og nå settes Kystvakta inn for å bistå oppdretterne i nord..

NRK - 13 Jun 19 kl. 10:10

Bekrefter angrep

Kystvakta i Oman bekrefter angrep og eksplosjon på det norskeide oljeskipet Front Altair i iransk farvann. – Vi er i kontakt med iranske myndigheter om dette, sier talsmannen for kystvakta. Også tankskipet Kokuka Courageous skal ha blitt angrepet..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 12:33

Geolog undersøker rasområder i Nordland – flere er evakuert

Geologer er på vei inn i rasområdene i Beisfjord og Ballangen i Nordland. Til sammen ni personer er evakuert etter flere jordras. Også Ofotbanen er rammet..

P4 - 31 Jul 19 kl. 11:38

Geologer på vei inn i rasområde

Geologer undersøker nå rasområdene i Jølster i Sogn og Fjordane. Politiet og kommunen jobber på spreng for å få kontroll på alle personer etter rasene i går, men det kan ikke bli gjort noen søk før geologer har vurdert områdene. Det er rundt 30 personer det ikke er kontroll på, og grunnen til det er trolig at mobilnettet er nede.

NRK - 30 Jul 19 kl. 22:57

Avslutter helikoptersøk

Redningshelikopteret har nå returnert til Florø, på grunn av dårlig vær. Helikopteret har ikke funnet hverken personer eller biler i rasområdet. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 04 May 19 kl. 20:47

To sakna i helikopterkrasj i USA

To personar er sakna etter at eit helikopter krasja nært Kent Island i Maryland i USA, ifølgje den amerikanske kystvakta. Det melder CNN. Årsaka til krasjen er ukjent..

NRK - 19 Jul 19 kl. 10:04

Norge sender hjelp til ebolarammede

Norge sender et ekspertteam og utstyr til Den demokratiske republikken Kongo i forbindelse med ebolautbruddet i landet. Det skriver Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding. – En selvfølge at vi bidrar, sier utenriksminister Søreide..

Dagbladet - 03 Sep 19 kl. 01:43

25 funnet døde etter båtbrann

Tirsdag morgen norsk tid melder kystvakta at 25 personer er funnet døde etter båtbrannen i California mandag..

NRK - 12 Jun 19 kl. 20:20

USA sender diplomat til Sudan

USA sender den erfarne diplomaten Donald Booth som spesialutsending til Sudan i et forsøk på å få til en fredelig maktovertakelse i landet etter president Omar al-Bashir. Mange demonstranter er den siste tiden blitt drept av sikkerhetsstyrker..

P4 - 05 Aug 19 kl. 20:22

Bil innesperret av ras

En bil ble innesperret av to jordras i Voss kommune i Hordaland i kveld. Bilen ble fastklemt, men personene i bilen har evakuert seg selv ut fra rasområdet. Nødetatene vet lite om omfanget av rasene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 30 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 30 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 1 time siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt