NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:29

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:41

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..
Les mer på NRK


Les mer om:
Narvik, Fremover

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sender, kystvakta, til, rasområdet
Dagbladet - 22 May 19 kl. 13:28

Kystvakta inn i kampen mot «dødsalgen»

Dødsalgen som sprer seg i Nordland og Troms har tatt liv av 10 000 tonn laks. 620 millioner kroner er tapt, og nå settes Kystvakta inn for å bistå oppdretterne i nord..

NRK - 27 Jan 20 kl. 09:43

Kystvakta får to nye fartøy

Kystvakta får de det operative ansvaret for statlig slepeberedskap, og får to nye fartøy for å øke kapasiteten. De to nye slepebåtene, heter KV «Bison» og KV «Jarl»..

P4 - 31 Dec 19 kl. 17:22

Skal sprenge i rasområde

I morgen skal det sprenges i rasområdet som har ført til at rundt 200 personer har vært isolert i Vik kommune i Sogn og Fjordane siden søndag. Det melder Sogn avis. Veitrafikksentralen ber folk respektere sperreområdet..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 12:33

Geolog undersøker rasområder i Nordland – flere er evakuert

Geologer er på vei inn i rasområdene i Beisfjord og Ballangen i Nordland. Til sammen ni personer er evakuert etter flere jordras. Også Ofotbanen er rammet..

NRK - 13 Jun 19 kl. 10:10

Bekrefter angrep

Kystvakta i Oman bekrefter angrep og eksplosjon på det norskeide oljeskipet Front Altair i iransk farvann. – Vi er i kontakt med iranske myndigheter om dette, sier talsmannen for kystvakta. Også tankskipet Kokuka Courageous skal ha blitt angrepet..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 09:01

Slik skal rasområdet i Nittedal sikres. 21 boliger er fortsatt evakuert, to uker etter raset.

Nittedal kommune forteller nå hvordan rasområdet ved Li skal sikres. Først når sikringsarbeidet er gjennomført, kan de evakuerte flytte hjem..

P4 - 31 Jul 19 kl. 11:38

Geologer på vei inn i rasområde

Geologer undersøker nå rasområdene i Jølster i Sogn og Fjordane. Politiet og kommunen jobber på spreng for å få kontroll på alle personer etter rasene i går, men det kan ikke bli gjort noen søk før geologer har vurdert områdene. Det er rundt 30 personer det ikke er kontroll på, og grunnen til det er trolig at mobilnettet er nede.

NRK - 01 Jan 20 kl. 01:03

USA sender nye soldater til Kuwait

USA sender flere hundre nye soldater til Kuwait, opplyser Forsvarsdepartementet til nyhetsbyrået AFP. I går ble det meldt at USA sender flere soldater til Irak etter at den amerikanske ambassaden i Bagdad ble angrepet av iranskstøttet milits..

NRK - 11 Oct 19 kl. 18:02

Sender soldater til Saudi-Arabia

USA sender 3000 soldater til Saudi-Arabia. Det opplyser Pentagon. USA har allerede soldater i landet.

P4 - 26 Sep 19 kl. 21:36

Sender luftvernsystem til Saudi-Arabia

USA sender et luftvernsystem til Saudi-Arabia. Amerikanerne sender 200 soldater sammen med missiler til landet for å styrke forsvaret i kjølvannet av angrepet mot to oljeinstallasjoner tidligere denne måneden. Det militære utstyret skal gjøre Saudi-Arabia bedre rustet til å overvåke eventuelle angrep i de nordlige delene av landet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Krever at Sivertsen får sparken

SV gir statsminister Erna Solberg (H) frist til fredag ettermiddag med å avskjedige fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H). Ap stiller seg bak kravet. Solberg erklærte så sent som tirsdag at hun har tillit til Sivertsen..

NRK - 15 minutter siden

Iran nekter kinesere inn i landet

Iran vil nekte alle kinesiske statsborgere inngang til landet, melder statlig media. Iran, er hardt rammet av viruset og nabolandene Tyrkia, Pakistan, Afghanistan og Armenia har stengt grensene til Iran i et forsøk på å hindre spredning..

NRK - 45 minutter siden

Flere testa for korona

22 personer er så langt testa ved St. Olavs hospital for korona-smitte. Ingen prøver har vært positive..

NRK - 45 minutter siden

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

NRK - 30 minutter siden

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..

NRK - 45 minutter siden

Avslutter samarbeid med Polen

Domstolsadministrasjonen i Noreg trekk seg frå eit felles EØS-program for domstolar med Polen, skriv NTB. Årsaka skal vere at dei meiner den politiske kontrollen over domstolane i Polen har gått for langt..

NRK - 1 time siden

Norwegian fell nesten 25 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med nesten 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 1 time siden

Norwegian fell meir enn 20 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 1 time siden

Norwegian ned 25 prosent

Aksjekursen til flyselskapet Norwegian har falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag, melder Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fjerner jødiske bøker frå pensum

Ungarn fjerner jødiske forfattarar frå litteraturlister i skulen, skriv SVT, mellom anna nobelprisvinnaren Imre Kertész. Styresmaktene meiner det ikkje ligg antisemetetisme bak avgjersla som har hausta mykje kritikk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt