NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 22:58

NRK - 20 aug. 19 kl. 00:41

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..
Les mer på NRK


Les mer om:
Narvik, Fremover

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sender, kystvakta, til, rasområdet
NRK - 04 juni 20 kl. 15:27

Kystvakta på plass ved Kråkneset

Kystvaktas KV Harstad har i natt ankommet Altafjorden for å bistå med opprydninga etter jordskredet onsdag. Rasområdet på Kråkneset er fortsatt sperret av, og NVE tror det vil ta mange dager før man kan oppholde seg der..

P4 - 04 juni 20 kl. 16:41

Vil ta dager før man kan oppholde seg i skredområdet

Det vil ta mange dager før man kan oppholde seg i rasområdet på Kråkeneset i Alta. Det sier NVE som nå advarer mom fare for nye skred. Kystvakta KV Harstad ankom Altafjorden i natt for å bistå med opprydingen av jordskredet.

Dagbladet - 03 mars 20 kl. 14:14

Kystvakta skyter varselsskudd i vannet

Den greske kystvakta slår med stang mot personene i gummibåten..

Dagbladet - 22 mai 19 kl. 13:28

Kystvakta inn i kampen mot «dødsalgen»

Dødsalgen som sprer seg i Nordland og Troms har tatt liv av 10 000 tonn laks. 620 millioner kroner er tapt, og nå settes Kystvakta inn for å bistå oppdretterne i nord..

NRK - 27 jan. 20 kl. 09:43

Kystvakta får to nye fartøy

Kystvakta får de det operative ansvaret for statlig slepeberedskap, og får to nye fartøy for å øke kapasiteten. De to nye slepebåtene, heter KV «Bison» og KV «Jarl»..

NRK - 20 mars 20 kl. 20:16

Snowboardspor observert ved snøras

Meldinga nødetatene fikk inn tilsier at det kan være folk i rasområdet i Hol. Det skal ha vært observert snowboardspor, men det er uvisst om disse går inn i rasområdet. Norske Redningshunder er på vei med tre hunder..

P4 - 31 des. 19 kl. 17:22

Skal sprenge i rasområde

I morgen skal det sprenges i rasområdet som har ført til at rundt 200 personer har vært isolert i Vik kommune i Sogn og Fjordane siden søndag. Det melder Sogn avis. Veitrafikksentralen ber folk respektere sperreområdet..

NRK - 04 juni 20 kl. 05:48

Tar tid før det er trygt

Det vil ta lang tid før det er trygt å oppholde seg i rasområdet ved Talvik i Alta. Det sier distriktsingeniør Anders Bjordal i NVE, etter det store jordraset onsdag. Bjordal tror det vil fortsette å rase i rasområdet i flere dager.

Aftenposten - 20 aug. 19 kl. 12:33

Geolog undersøker rasområder i Nordland – flere er evakuert

Geologer er på vei inn i rasområdene i Beisfjord og Ballangen i Nordland. Til sammen ni personer er evakuert etter flere jordras. Også Ofotbanen er rammet..

NRK - 13 juni 19 kl. 10:10

Bekrefter angrep

Kystvakta i Oman bekrefter angrep og eksplosjon på det norskeide oljeskipet Front Altair i iransk farvann. – Vi er i kontakt med iranske myndigheter om dette, sier talsmannen for kystvakta. Også tankskipet Kokuka Courageous skal ha blitt angrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Landets tørreste hage

1. juni kom det 2,2 millimeter med nedbør på Nes i Valnesfjord i Fauske. Siden er det ikke registrert en eneste dråpe..

NRK - 5 minutter siden

Tom Hagen får ikke flytte hjem

Drapssiktede Tom Hagen ble løslatt i mai, men det kan gå uker før han får lov til å flytte hjem til huset i Lørenskog fordi politiet fortsatt vil gjøre kriminaltekniske undersøkelse, skriver VG. Hagens forsvarer er kritisk til politiets tidsbruk..

NRK - 30 minutter siden

Ettåring funnet død i Geiranger-elv

Den ett år gamle guten som ramla i elva i Geiranger i ettermiddag, er no funnen omkomen. Det stadfestar politiet. Familien er norske turistar i Geiranger, og dei pårørande blir varetatt av helsepersonell og kommunen sitt kriseteam..

NRK - 1 time siden

Sør-Afrika går forbi Storbritannia

Sør-Afrika har gått forbi Storbritannia i talet på registrerte smittetilfelle av koronaviruset, melder nyheitsbyrået AP, som baserer seg på tal frå Johns Hopkins-universitetet og helsestyresmaktene i Sør-Afrika..

NRK - 1 time siden

Maxwell vert ikkje lauslate

Ghislaine Maxwell får ikkje innvilga kausjon og må sitje i fengsel fram til rettsaka hennar neste år. Det har ein domstol i New York bestemt. Ho erklærer ikkje straffskuld i tiltalten mot seg..

NRK - 1 time siden

Opphever studentutkasting

Regjeringa i USA har gått med på å oppheve regelen som ville ført til at utanlandske studentar i landet vert kasta ut dersom universiteta deira ikkje tilbyr noko anna enn undervisning over internett..

NRK - 1 time siden

Maxwell får ikkje kausjon

Ghislaine Maxwell får ikkje innvilga kausjon og må sitje i fengsel fram til rettsaka hennar neste år. Ho erklærer ikkje straffskuld i tiltalten mot henne, som mellom anna går ut på at ho har hjulpe Jeffrey Epstein med seksuelle brotsverk..

NRK - 1 time siden

Føler seg lurt

NVE har mottatt en rekke klager fra folk som mener strømselskapene krever for mye penger for strømavlesning og at de heller ikke utfører jobben..

NRK - 1 time siden

Pærebrann påvist i epletre

For fyrste gong er det påvist pærebrann i kommersiell fruktproduksjon i Noreg. Den smittsame plantesjukdomen vart funnen på epletre av Gravenstein. Mattilsynet har sett i verk tiltak for å kartlegge omfanget og finne ut kor smitta kjem frå..

NRK - 1 time siden

Varetektsfengsla i fire veker

Dei to som er sikta for knivstikking på Laksevåg i Bergen i helga, vert varetektsfengsla i inntil fire veker med brev- og besøksforbod, og fullstendig isolasjon i to veker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt