NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 17:35

NRK - 13 jan. 21 kl. 20:01

Sender fødende til Molde

Fødende på Nordmøre må fra 8. februar reise til sykehuset i Molde. Det skjer til tross for at Stortinget har bestemt at fødevdelingen i Kristiansund skal holdes åpen til det omstridte fellessykehuset står ferdig. Helseforetaket mener dette er uforsvarlig..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordmøre, Molde, Stortinget, Kristiansund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sender, fødende, til, Molde
NRK - 23 jan. 21 kl. 16:54

Nordre Follo-kvinner må føde alene

Akershus Universitetssykehus (Ahus) sier fødende som er smittet eller mistenkt smittet med koronavirus ikke kan ha med seg ledsager. Alle fødende fra Nordre Follo kommune regnes som mistenkt smittet, og må føde alene. De får heller ikke ha besøk..

VG - 14 jan. 21 kl. 19:35

Hevder Jared og Ivanka nektet Secret Service å bruke toaletter

Secret Service-agentene som har passet på Donald Trumps datter og svigersønn skal ha blitt nektet å bruke noen av de seks badene i deres luksushjem i Washington, D.C. Til slutt måtte de leie en leilighet for mer enn 25.

NRK - 24 jan. 21 kl. 12:14

Besøkstopp Kongsvinger sykehus

Det er innført besøkstopp ved avdelingene til Ahus, blant annet i Kongsvinger. Grunnen er den nye smittesituasjonen. Det gjøres unntak for barn, fødende og kritisk syke, skriver sykehuset på sin nettside..

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 11:00

Hun hadde et glødende engasjement for kvinners levekår og rettigheter

Nekrolog over Gro Ramsten Wesenberg..

NRK - 23 jan. 21 kl. 15:03

Besøksstopp på Ahus

Det blir besøksstopp ved Akershus universitetssykehus på grunn av virusutbruddet i Nordre Follo. Det er første gang sykehuset innfører besøksstopp ved sine avdelinger siden 5. juni.

NRK - 23 jan. 21 kl. 21:55

Sykehus beklager feil om fødsler

Akershus Universitetssykehus beklager at en gal opplysning har skremt fødende fra Nordre Follo. Pressesjef Geir Lindhjem sier det under oppdatering av nettsidene ved en feil ble lagt inn at kvinnene ikke kunne ha med seg ledsager. Feilen er rettet..

VG - 24 jan. 21 kl. 10:19

Johaug etter norsk utklassing: – Sverige er favoritt!

OSLO/LAHTI (VG) Favorittstempelet på VM-stafetten er som en klump glødende kull: Hverken nordmennene eller svenskene vil holde på det..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 09:18

Molde-profil er gravid: Ferdigspilt for sesongen

Ine Karlsen Stangvik (30) spiller ikke flere håndballkamper denne sesongen. Til sommeren går kontrakten med Molde HK ut..

VG - 09 jan. 21 kl. 05:48

Jacob (20) smittet på kamp i Sarpsborg – 50 personer i Molde måtte i karantene

Frilansjournalisten Jacob Berg ble smittet av coronaviruset etter å ha dekket ishockeykampen mellom Sparta og Stjernen for Fredriksstad Blad. Det førte til at 50 personer måtte i karantene i Molde..

Aftenposten - 11 jan. 21 kl. 18:00

Hun ble bare tre måneder i Molde. Nå forklarer Byåsens nye profil hvorfor

I september ble Melanie Bak klar for Molde. Nå fryder hun seg over å ha flyttet videre til Trondheim..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

1725 nye dødsfall i Storbritannia

Storbritannia har registrert 1725 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, ifylgje tal frå styresmaktene. Tysdag var talet 1631..

NRK - 45 minutter siden

Fleire uteksaminerte får jobb

580 nyutdanna politistudentar fekk jobb i 2020, og med det har 82 prosent av fjorårets kull på Politihøgskolen fått stilling i politiet. Det er det høgste resultatet på seks år, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet..

NRK - 45 minutter siden

Moria-asylsøkjarar vert snart henta

Dei 50 asylsøkjarane som regjeringa av avgjort skal få komme til Noreg blir snart henta. Koronapandemien har gjort det praktiske utfordrande, men asylsøkjarane kjem samla eller puljevis i løpet av første halvdel av februar. Det opplyser UDI til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Pressekonferanse om innreisereglar

Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie skal ha ei pressekonferanse om korona og innreisereglar til Noreg onsdag kl. 18.30.

NRK - 1 time siden

Mutasjon oppdaga i 70 land

Det muterte koronaviruset som fyrst vart oppdaga i Storbritannia har no spreidd seg til 70 land, opplyser WHO. Mutasjonen som fyrst vart oppdaga i Sør-Afrika har spreidd seg til 31, ifylgje organisasjonen..

NRK - 1 time siden

36 smitta i Sunnfjord

Det er no i alt 36 nye koronasmitta i Sunnfjord. 34 av tilfella er knytt til det same klyngeutbrotet. 16 av dei nye smitta er studentar ved Høgskulen i Sogn og Fjordane..

NRK - 1 time siden

– Forventar at fabrikkane leverer

Helsekommisær i EU, Stella Kyriakides, seier at EU har rett på vaksinar frå to AstraZeneca-fabrikkar i Storbritannia, melder Reuters. Ho seier òg at AstraZeneca er bunden til å levere vaksinar, sjølv om legemiddelselskapet har hevda det motsette..

NRK - 2 timer siden

Høie kritiserer AstraZeneca

Helseminister Bent Høie seier til NRK at AstraZeneca har vore for seint ute med å informere dei europeiske landa om sine leveringsprognosar, og at dette er kritikkverdig. AstraZeneca kjem til å levere færre vaksinar til EU og Noreg enn dei har antyda..

NRK - 2 timer siden

Biden stoggar olje- og gassleiting

President i USA, Joe Biden, har signert ein presidentordre som mellombels stoggar ny leiting etter olje og gass på føderal eigedom, inkludert i amerikanske farvatn. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Start-spelar vert politimeld

Kristiansand kommune har politimeld ein spelar på fotballaget Start for brot på karantenereglane, melder Fædrelandsvennen. Spelaren skal ha vore på trening saman med andre då han var i innreisekarantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt