NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:01

NRK - 29 jan. 20 kl. 14:50

Sender Nav-anmeldelse til politiet

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud sender Carl I. Hagens anmeldelse i Nav-skandalen til politiet for videre behandling. Det skriver Dagbladet. Frp-nestor Carl I. Hagen har anmeldt en rekke etater og ansvarlige tjenestepersoner i forbindelse med Nav-saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jørn Sigurd Maurud, Carl, Nav, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sender, Nav-anmeldelse, til, politiet
P4 - 29 jan. 20 kl. 15:05

Hagens NAV-anmeldelse sendes til politiet

Carl I Hagens anmeldelse av en rekke etater og personer i forbindelse med NAV-saken, er nå sendt videre fra Riksadvokaten til politiet for behandling. Det skriver Riksadvokaten på sine nettsider. Til Dagbladet sier Hagen at han er fornøyd, og at Riksadvokaten ikke ville gjort dette dersom han mente anmeldelsen vil henlegges..

P4 - 19 mars 20 kl. 18:10

Kan tvinge ansatte til å jobbe i NAV

Statsansatte kan bli tvunget til å jobbe i NAV for en periode. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Dagens Næringsliv at det kan bli aktuelt å bruke den nye kriseloven til dette for å få unna den massive søknadsmengden hos NAV. De siste seks dagene har NAV mottatt 113 500 søknader om dagpenger.

P4 - 30 okt. 19 kl. 17:27

NAV gadd ikke

To måneder før NAV-skandalen ble kjent, mente NAV det ville bli for mye jobb å gå gjennom alle sakene. De skriver i et notat til Arbeids- og sosialdepartementet i slutten av august, at det ville bli vanskelig og svært arbeidskrevende, skriver VG. I notatet skriver NAV også at de ikke er forpliktet til å lete etter saker de ikke vet om.

P4 - 27 jan. 20 kl. 22:19

Nav fryser XXL-samarbeid

Nav fryser sitt samarbeid med sportskjeden XXL inntil videre. Det innebærer at de ikke lenger vil sender perosner på tiltak til sportsgiganten før det tas det Nav kaller nødvendige grep om arbeidsmiljøet, melder E24. Bakgrunnen er avsløringer om prisjuks, ulønnet arbeid og disiplinerende straffereaksjoner mot ansatte.

P4 - 31 okt. 19 kl. 10:15

255 mulige berørte tatt kontakt med NAV

Hittill har 255 personer tatt kontakt med NAV fordi de tror de kan være berørt av NAV-skandalen. Det viser tall P4-nyhetene har fått fra NAV. I dag skal også NAV selv begynne jobben med å ringe til mulige ofre i trygdeskandalen..

NRK - 04 nov. 19 kl. 13:36

260 har tatt kontakt med Nav

Så langt har totalt 260 personer tatt kontakt med Nav Kontaktsenter etter trygdeskandalen. Det opplyser Nav til NRK. Nav egne innsatsgruppe begynte gjennomgangen av saker forrige uke.

P4 - 20 nov. 19 kl. 06:48

Mener Nav har vokst seg for stort

Ap-nestor Martin Kolberg tar nå et nådeløst oppgjør med NAV. Til Klassekampen sier han at han mener NAV har vokst seg for stort, og stiller spørsmål ved om NAV-skandalen hadde skjedd dersom samfunnet så på trygdemottakere som mennesker som får den hjelpen de har fortjent. Han mener den samfunnskulturelle oppfatningen og NAV mistenkeligjør trygdemottakere istedenfor å ta vare på de som faller utenfor..

P4 - 22 nov. 19 kl. 08:47

Fikk vite om NAV-dom i 2018

SV mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie har feilinformert Strortinget om NAV-skandalen. Til Stortinget har hun sagt at hun fikk vite om omfanget av NAV-skandalen i sommer- Men en e-post fra november 2018 skal fortelle en annen historie, skriver Klassekampen. I denne e-posten kommer det frem at departementet og NAV allerede for et år siden diskuterte en sak hvor NAV ville straffe en kvinne for et lenger utenlandsopphold..

P4 - 01 nov. 19 kl. 14:52

– Politiet må få mer ressurser til å håndtere NAV-skandalen

- Politiet må få mer ressurser for å håndtere NAV-skandalen Det mener leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad. Riksadvokaten har bedt politiet om å stanse etterforskning av ALLE nav-saker inntil det blir klart om NAV kan ha gjort feil for flere ytelser - i så fall må alle trygdesvindelsaker gjennomsgås. Bolstad sier etterforkningskapasiteten allerede er sprengt.

P4 - 04 sep. 20 kl. 06:42

NAVs saksbehandlingstid tilbake til normalen

Saksbehandlingstiden hos NAV er nå tilbake til normalen. Koronapandemien førte til mange permitteringer og oppsigelser, og dette førte til lengre ventetider hos NAV enn det som er vanlig. Siden landet stengte ned i midten av mars, har Nav behandlet 427.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Anlegg i Oslo evakuert

Nødetatene er på Sjursøya i Oslo etter meldinger om en utløst alarm fra et slokkeanlegg tilknyttet etanoltanker. Ifølge brannvesenet er det trolig ikke lekkasje. For å være på den sikre siden blir anlegget evakuert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Smitte-døgnrekord i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, og det høyeste daglige antallet rapporterte tifeller i landet under pandemien..

NRK - 45 minutter siden

7143 nye smittede i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, da det ble registrert 4044 nye smittetilfeller. Over 430.

NRK - 1 time siden

Bøter for munnbind-nekt i New York

New Yorks ordfører, Bill de Blasio, sier at folk som nekter å bruke munnbind i byen vil bli bøtelagt, ifølge Reuters. Han sier den daglige raten av positive tester for koronavirus i byen har økt til over tre prosent for første gang på flere måneder..

NRK - 1 time siden

To Ahus-ansatte koronsmittet

To ansatte ved intensivavdelingen på Ahus testet positivt for koronavirus før helgen, skriver Romerikes Blad. Ingen andre ansatte på avdelingen har testet positivt. De smittede har ikke jobbet med covid-pasienter, sier pressesjef ved Ahus til avisa..

NRK - 1 time siden

20-åring skutt og drept i København

En 20 år gammel mann er død etter en skytehendelse i en frisørsalong i København. Det opplyser Københavns politi på Twitter. De ber nå etter kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen, og etterforsker drapet videre..

NRK - 1 time siden

Tyrkia nekter for nedskyting

Tyrkia nekter for at et tyrkisk kampfly skal ha skutt ned et armensk Su-25-fly, ifølge nyhetsbyrået AFP. Ifølge det armenske forsvarsdepartementet skal en pilot ha blitt drept i nedskytingen. Tyrkia har erklært sin støtte til Aserbajdsjan..

NRK - 1 time siden

Vil styrke kystovervåkingen

Regjeringen foreslår å bruke 32 millioner kroner i statsbudsjettet til overvåking av kysten og mer kunnskap om livet i havet, ifølge en budsjettlekkasje, skriver NTB. Et varslingssytem for giftige alger og maneter som truer oppdrettsanlegg foreslås..

NRK - 1 time siden

Vil vurdere å bøtelegge for brudd

Politiet vil i utgangspunktet ikke gjennomføre kontroller av munnbind-påbudet i kollektivtrafikken i Oslo, men vil vurdere å bøtelegge de som ikke følger pålegg om munnbind-bruk. I verste fall kan folk anmeldes ved gjentatte brudd på smittevernloven..

NRK - 1 time siden

Armensk fly skal være skutt ned

Armenias forsvarsdepartementet hevder at et tyrkisk jagerfly har skutt ned et armensk jagerfly, ifølge Reuters. Piloten av det armenske SU-25-flyet skal ha blitt drept i forbindelse med nedskytingen. Tyrkia uttalte i dag at de støtter Azerbaijan..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt