NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 17:29

NRK - 29 Jan 20 kl. 14:50

Sender Nav-anmeldelse til politiet

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud sender Carl I. Hagens anmeldelse i Nav-skandalen til politiet for videre behandling. Det skriver Dagbladet. Frp-nestor Carl I. Hagen har anmeldt en rekke etater og ansvarlige tjenestepersoner i forbindelse med Nav-saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jørn Sigurd Maurud, Carl, Nav, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sender, Nav-anmeldelse, til, politiet
P4 - 29 Jan 20 kl. 15:05

Hagens NAV-anmeldelse sendes til politiet

Carl I Hagens anmeldelse av en rekke etater og personer i forbindelse med NAV-saken, er nå sendt videre fra Riksadvokaten til politiet for behandling. Det skriver Riksadvokaten på sine nettsider. Til Dagbladet sier Hagen at han er fornøyd, og at Riksadvokaten ikke ville gjort dette dersom han mente anmeldelsen vil henlegges..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 15:16

Anmeldelse fra forsvaret var bakgrunnen for stort våpenfunn i Bamble

Bakgrunnen for aksjonen der politiet fant store mengder våpen i Bamble i Telemark, var en anmeldelse fra Forsvaret..

NRK - 09 Feb 20 kl. 13:42

Anmeldelse vekker harme

Dagbladet valgte å skrive om en anmeldelse etter kritikk rundt en av formuleringene fra anmelderen..

VG - 08 Feb 20 kl. 23:20

Ut mot Dagbladet etter MGP-anmeldelse: – Langt over streken

Manageren til MGP-deltager Kevin Boine (26) reagerer kraftig på Dagbladets anmeldelse og krevde en unnskyldning. Avisen har nå beklaget..

NRK - 19 Nov 19 kl. 19:29

Avhører vitner og ber om tips

Etter at en drone stengte all luftfart ved Bodø lufthavn i ettermiddag, gjør politiet avhør av vitner og vil opprette en anmeldelse på forholdet. – Hvis noen skulle ha tips i saken, ta kontakt med politiet på tlf 02800, tvitrer politiet..

VG - 08 Feb 20 kl. 23:20

Dagbladet beklager etter kritikk for MGP-anmeldelse: – Langt over streken

Manageren til MGP-deltager Kevin Boine (26) reagerte kraftig på Dagbladets anmeldelse og krevde en unnskyldning. Nå har avisen beklaget..

VG - 08 Feb 20 kl. 23:20

Vil ha unnskyldning fra Dagbladet etter MGP-anmeldelse: – Langt over streken

Manageren til MGP-deltager Kevin Boine (26) reagerer kraftig på Dagbladets anmeldelse og krever en unnskyldning. Avisen har slettet en setning, men vil ikke beklage..

NRK - 01 Jan 20 kl. 01:03

USA sender nye soldater til Kuwait

USA sender flere hundre nye soldater til Kuwait, opplyser Forsvarsdepartementet til nyhetsbyrået AFP. I går ble det meldt at USA sender flere soldater til Irak etter at den amerikanske ambassaden i Bagdad ble angrepet av iranskstøttet milits..

NRK - 11 Oct 19 kl. 18:02

Sender soldater til Saudi-Arabia

USA sender 3000 soldater til Saudi-Arabia. Det opplyser Pentagon. USA har allerede soldater i landet.

P4 - 14 Jan 20 kl. 07:53

Politiet sender SMS om utgått pass

Politiet går nye veier for å unngå stor passpågang. Innbyggere skal nå få tilsendt SMS fra politiet hvor de blir påminnet om at passet deres snart utløper. I samme SMS får man tilbud om å bestille time, skriver nettstedet Dinside.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Knivstukken i Moske i London

Ein mann er arrestert for å ha stukke ein mann med kniv i ein moske i London, hevdar det lokale politiet, ifølge Reuters. Mannen som vart stukken vart skadd, og er tatt med til sjukehus etter å ha fått behandling av ambulansepersonell..

NRK - 30 minutter siden

FN: Om lag 170.000 søv ute i Syria

Om lag 170.000 av dei sivile som er tvinga på flukt nordvest i Syria, oppheld seg no under open himmel eller i uferdige bygg, ifølge FN. Vinter med kuldegrader gjer situasjonen vanskeleg for dei til saman 900.

NRK - 45 minutter siden

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - Igår: 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..

NRK - 1 time siden

130 døde av influensa i Tyskland

Over 79.000 personer er smittet av influensa i Tyskland denne vinteren, skriver NTB. Rundt halvparten av smittetilfellene har kommet de siste to ukene.

NRK - 1 time siden

To tyrkiske soldatar drepne i Syria

To tyrkiske soldatar er drepne og fem såra i eit luftåtak i Idlib-provinsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Tyrkia..

NRK - 1 time siden

Utanlandske og tyske blant drepne

Både tyske og utanlandske var blant dei drepne etter skyteepisoden i Hanau i Tyskland i går kveld, melder Reuters. Ni menneske mellom 21 og 44 år mista livet i skytinga..

NRK - 1 time siden

VM-gull til Noreg i parstafett

Marte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø tok sitt andre gull på rad i parstafett i skiskyttar-VM..

NRK - 1 time siden

Israel bygger mer i Øst-Jerusalem

Israels statsminister Benjamin Netanyahu kom torsdag med planer om å bygge tusenvis av nye hjem for jødiske beboere i annekterte Øst-Jerusalem. – Jeg har store nyheter i dag. Vi utvider med ytterligere 2.

NRK - 13 timer siden

Kraftig brann i Dombås kirke

Det er meldt om åpne flammer og røyk i Dombås kirke på Dovre. Brannvesenet har slukket brannen i hovedinngangen, men de har ikke kontroll og søker videre i kirkebygningen, melder politiet i Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt