NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 17:48

NRK - 20 Jun 19 kl. 18:24

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saudi-Arabia, Kongressen, Senatet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Senatet, sier, nei, til, våpensalg
Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 18:56

Senatet gir grønt lys til Esper som USAs nye forsvarsminister

Senatet i USA sier ja til at fungerende forsvarsminister Mark Esper blir landets nye forsvarsminister..

Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 19:07

Senatet gir grønt lys til Esper som USAs nye forsvarsminister

Senatet i USA sier ja til at fungerende forsvarsminister Mark Esper blir landets nye forsvarsminister..

Dagbladet - 27 Mar 19 kl. 08:31

Latterliggjort i Senatet. Slår knallhardt tilbake

Mike Lee har ingen som helst tro på at Alexandria Ocasio-Cortez' forslag kommer til å få gjennomslag i Senatet..

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 20:08

Senatet vil ha slutt på Trumps unntakstilstand

Et flertall i Senatet i USA har stemt for å oppheve unntakstilstanden som president Donald Trump har innført ved grensa mot Mexico..

Hegnar.no - 08 Aug 19 kl. 18:14

200 borgermestre ber Senatet skjerpe våpenlovene

Over 200 amerikanske borgermestre ber Senatet avbryte sommerferien og vedta nye strengere våpenlover som følge av de to siste masseskytingene..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 01:13

Trumps sønn møter til høring i Senatet

Donald Trump jr. møter onsdag til høring i Senatet for å svare på spørsmål om sitt kjennskap til Russlands forsøk på å påvirke utfallet av valget faren vant..

NRK - 08 Aug 19 kl. 17:32

200 borgermestre ber om våpenlover

Over 200 amerikanske borgermestre ber Senatet avbryte sommerferien og vedta nye strengere våpenlover som følge av de to siste masseskytingene. To lover om strengere bakgrunnssjekk av våpenkjøpere er tidligere i år blitt stoppet av Senatet..

NRK - 15 Mar 19 kl. 00:49

Senatet vil oppheve krisetilstand

Et flertall i Senatet i USA vil oppheve krisetilstanden som Donald Trump har innført ved grensa mot Mexico. Men Trump nekter. 59 senatorer – blant dem tolv av Trumps partifeller – stemte torsdag for et forslag om å oppheve krisetilstanden.

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 23:57

Trump jr. måtte svare på spørsmål i Senatet

Donald Trump jr. måtte i Senatet onsdag på nytt svare på spørsmål om sitt kjennskap til Russlands forsøk på å påvirke utfallet av presidentvalget i USA i 2016..

P4 - 08 Aug 19 kl. 17:48

Krever strengere våpnelover

Over 200 amerikanske borgemestre krever strengere våpenlover etter de to siste masseskytingene. De ber nå Senatet avbryte sommerferien og vedta nye våpenlover. To lover om strengere bakgrunnssjekk av våpenkjøpere er tidligere i år blitt stoppet av Senatet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber Iran respektere protester

Tyskland ber Iran respektere det regjeringen mener er legitime protester mot en kraftig økning i bensinprisene og innlede samtaler med demonstrantane. Det franske utenriksdepartementet ber også om at retten til å demonstrere fredelig blir respektert..

NRK - 1 time siden

Anker søksmål om vindmøller

Tre grunneiere som tapte et søksmål mot Nordlys vind, anker saken, skriver iTromsø. Grunneierene saksøkte vindkraftselskapet for over 255 millioner kroner tidligere i høst. Nord Troms tingrett dømte grunneierne til å betale 500.

NRK - 30 minutter siden

Tre drept på Walmart i USA

Tre personer er skutt og drept i Duncan i Oklahoma. Det skriver Fox News. Politiet i byen bekrefter dette.

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for drapsforsøk på naboen

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at han knivstakk naboen sin i Odda i april i år. Den 24 år gamle naboen fikk en punktert lunge og blødning i brysthulen. Det var Hardanger Folkeblad som først omtalte tiltalen..

NRK - 1 time siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 1 time siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 1 time siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..

NRK - 1 time siden

Spansk selskap skal bygge ny E6

Spanske FCC Construcción A.S. skal bygge ny E6 fra Ulsberg til Vindåsliene i Trøndelag.

NRK - 1 time siden

Jente omkom da bru kollapset

Ei 15 år gammel jente mistet livet og en lastebilsjåfør er savnet etter at ei bru kollapset sørvest i Frankrike mandag. Minst to kjøretøy havnet i elven Tarn nord for Toulouse. Ulykken skjedde idet de to bilene kjørte ut på brua fra hver sin kant..

NRK - 1 time siden

Flere drept i luftangrep i Libya

Minst sju mennesker ble drept da en kjeksfabrikk i Libyas hovedstad Tripoli ble truffet i et luftangrep mandag. Arbeiderne er hovedsakelig fra Afrika og Bangladesh. Søket måtte stanses på grunn av fly i området, men vil fortsette når det er trygt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt