P4 > Nyheter

Onsdag, 25 November, 17:12

P4 - 22 jan. 20 kl. 06:14

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump.
Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet.
Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Demokratene, Donald Trump, Det, Senatet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Senatet, avviste, flere, forslag
NRK - 22 jan. 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til flere forslag

Senatet i USA avvist natt til onsdag en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt av det republikanske flertallet..

NRK - 22 jan. 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

NRK - 17 nov. 20 kl. 23:43

Senatet avviste Trump-kandidat

Judy Shelton, som Donald Trump har nominert til å sitte i USAs sentralbankstyre, fikk ikke flertall i Senatet i en avstemning tirsdag. Shelton er svært kontroversiell og har kritisert sentralbanken Federal Reserve gjentatte ganger..

NRK - 14 jan. 20 kl. 18:11

Pelosi: – Riksrettssak til Senatet

Representantenes hus i USA skal onsdag holde en avstemning om å overføre riksrettssaken mot president Donald Trump til Senatet, bekrefter leder for huset, Nancy Pelosi. Deretter vil riksrettssaken i Senatet kunne starte i løpet av få dager, sier hun.

NRK - 15 jan. 20 kl. 19:36

Overfører riksrettssaka til Senatet

Representanthuset har nå godkjent å senda over vedtaket om riksrett til Senatet, melder AFP. 228 stemte for, mens 193 mot. Det betyr at riksrettssaka blir sendt til Senatet, der Trump og republikanarane har fleirtal..

P4 - 26 mars 20 kl. 05:19

Krisepakken godkjent i senatet

Krisepakken på 2.000 milliarder dollar ble i natt godkjent i Senatet i USA og går nå videre for godkjenning i Representantenes hus. Det var et stort flertall i Senatet for å støtte pakken, og godkjenningen i Representantenes hus vil sannsynligvis også kun bli en formalitet..

Aftenposten - 21 jan. 20 kl. 18:41

Alle demokratenes forslag er blitt stemt ned i Senatet. Men de fikk én seier.

NEW YORK (Aftenposten): Riksrettssaken i Senatet startet for alvor tirsdag kveld. Republikanerne vil gjennomføre den i turbofart..

NRK - 13 feb. 20 kl. 20:43

Senatet vil begrense Trump

Et flertall i Senatet i USA har vedtatt et forslag om at president Donald Trump må ha godkjenning fra Kongressen for å starte militære angrep mot Iran. Åtte republikanere støttet forslaget, men Trump har varslet at han vil legge ned veto mot dette..

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 06:50

Republikanernes politireform blokkert i Senatet

Demokratene i Senatet blokkerte onsdag et republikansk forslag til politireform, som de mener er milevis fra en løsning på problemene..

P4 - 21 okt. 19 kl. 22:43

Mattilsynet avviste flere tonn kjøtt

Mattilsynet avviste 11.400 kilo fryst lammekjøtt fra New Zealand i grensekontroll, på grunn av for høye temperaturer. Kjøttet ble importert av Unil, som importerer produkter for Norgesgruppen, skriver Nationen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Kan ha vaksinert halve Oslo før sommeren

Vaksineringen av Norge starter etter planen i 2021. Ifølge helsebyråden i Oslo kan halvparten av oss være vaksinert allerede før sommeren.

P4 - 9 timer siden

Krever strengere krav til klimaregnskap for vei

Staten må stille strengere krav til klimaregnskap og naturverdi når det skal bygges nye veier, krever SV..

P4 - 9 timer siden

Liten grunn til å være skeptisk til å ta koronavaksine

Eksperter frykter ingen uheldige bivirkninger.

P4 - Igår: 07:25

Advarer norske bedrifter om Brexit-køer

Venter tusenvis av trailere i kø..

P4 - 09 nov. 20 kl. 12:54

Vaksinen er 90 prosent effektiv

Legemiddelfirmaet Pfizer og BioNtech melder nå om et vaksinegjennombrudd og en historisk dag. Koronavaksinen som de har utviklet er over 90 prosent effektiv hos personer som ikke tidligere har hatt viruset. Det viser de foreløpige resultatene fra studier om bruken av vaksinen.

P4 - Igår: 06:42

Folk er blitt mer aggressive

Har du kjent at du har fått litt kortere lunte om dagen? Da er du nok ikke alene..

P4 - Igår: 18:16

Vil teste over 100 000 innbyggere

Danske myndigheter vil masseteste 115 000 innbyggere for den muterte varianten av koronaviruset som har spredt seg fra mink. Alle som bor i de to kommunene Holstebro og Ringkøbing-Skjern oppfordres til å ta testen. Det skjer etter det danske myndigheter kaller en bekymringsfull økning av smittetilfeller med det muterte viruset..

P4 - I førrgår: 07:39

Kan måtte ta vaksinen flere ganger

- Må se på hvordan vaksinen virker..

P4 - I førrgår: 07:06

Krise i barnehagene

Utdanningsforbundet ber barnehager vurdere kortere åpningstider..

P4 - 09 nov. 20 kl. 05:38

Skattekutt for de rikeste

De rikeste vinner mest på regjeringens skattekutt. For mens de 1000 rikeste menneskene her til lands har fått et skattekutt på over én million kroner, har resten fått noen få tusenlapper. Det viser nye tall fra Statistisk Sentralbyrå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt