NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:29

NRK - 08 april 21 kl. 07:16

Selvkjørende brøytebiler

Snart skal snøryddingen på Oslo lufthavn foregå med førerløse brøytebiler. Avinor har bestilt selvgående brøytebiler for 400 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv. Avinor sier de er blant de første i verden til å ta dette i bruk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Selvkjørende, brøytebiler
Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 10:00

Når kan vi stole på selvkjørende biler?

Teknologimagasinet: Hvem er best i selvkjøringsklassen, og når kan vi legge livene våre i hendene på selvkjørende biler?.

E24 - 08 april 21 kl. 05:44

Skal rydde Gardermoen for snø med førerløse biler

Oslo lufthavn skal brøytes med førerløse snøryddingsmaskiner. Avinor har bestilt selvgående brøytebiler for 400 millioner kroner..

NRK - 11 jan. 21 kl. 18:35

Hyundai og Apple skal lage elbiler

Den sør-koreanske bilprodusenten Hyundai skal samarbeide med Apple om selvkjørende, elektriske biler. Produksjonen skal skje i USA med start i 2024, melder Reuters, som siterer et sør-koreansk nettsted. Hyundai-aksjen har steget med 20 prosent..

NRK - 13 jan. 21 kl. 18:08

Sparkesykler forsinker brøyting

Nesnødde elsparkesykler forsinker arbeidet med brøyting i Bergen. Mannskapet i brøytebilene må ut av bilen for å rydde. De må nå beregne én time ekstra for hver eneste brøyterunde, noe som totalt kan koste rundt 100.

NRK - 12 april 21 kl. 21:03

Stenger ned i Brønnøy

Det blir full nedstenging fra midnatt i Brønnøy kommune. Det bekrefter ordfører i Brønnøy, Eilif Trælnes, til NRK, mandag kveld. Totalt er det snakk om 23 tilfeller i Brønnøysund, mandag.

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:37

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

VG - 11 mars 21 kl. 19:32

Brå roser Klæbo: – Helt eksemplarisk

Legenden Oddvar Brå (69) synes Johannes Høsflot Klæbo (24) har taklet disken fra VM-gullet på femmila bra. Vladimir Smirnov (57) sammenligner episoden med to andre ikoniske øyeblikk..

VG - 14 mars 21 kl. 05:38

Brækhus tapte returkampen mot McCaskill – Brækhus vil ha ny kamp

Cecilia Brækhus (39) kom sent i gang mot Jessica McCaskill (36), og da kampen gikk tiden ut var dommernes poengsummer overlegent i favør McCaskill..

VG - 14 mars 21 kl. 05:38

Brækhus tapte returkampen mot McCaskill – vil ha ny kamp

Cecilia Brækhus (39) kom sent i gang mot Jessica McCaskill (36), og da kampen gikk tiden ut var dommernes poengsummer overlegene i favør McCaskill. Brækhus sier hun vil fortsette å bokse..

VG - 14 mars 21 kl. 05:38

Brækhus tapte returoppgjøret mot McCaskill – vil ha ny kamp

Cecilia Brækhus (39) kom sent i gang mot Jessica McCaskill (36), og da kampen gikk tiden ut var dommernes poengsummer overlegene i favør McCaskill. Brækhus sier hun vil fortsette å bokse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 3 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 4 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 4 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 4 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt