P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 12:17

P4 - 15 Jul 19 kl. 13:45

Selger snus som aldri før

Helsemyndighetenes forsøk på å dempe snusbruken i Norge har ikke lykkes.
Snusgiganten Swedish Match økte salget med 10 prosent i fjor, og sier til Nettavisen at nordmenns snusbruk bidro sterkt til veksten.
Regjeringen innførte nøytrale tobakkspakninger i fjor, i et forsøk på å gjøre snus mindre attraktivt, spesielt blant de unge..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Swedish Match, Nettavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Selger, snussom , aldri, før
P4 - 05 Aug 19 kl. 07:35

- Bør se på nettsalg av snus

Reagerer på markedsføring av snus på nett..

P4 - 14 Oct 19 kl. 16:45

Mangler fortsatt mye kunnskap om risiko ved snus

- Vi må vite mer om hvor farlig det er å snuse. Det sier seniorforsker Karl Erik Lund ved Folkehelseinstituttet. En ny rapport de har laget på bestilling fra Helse- og omsorgsdepartmentet viser at snus kan gi økt risiko for flere sykdommer.

Hegnar.no - 03 Apr 19 kl. 18:57

Politisk forbud mot smakssatt snus stanses

Frp har fått gjennomslag i regjeringen for sitt nei til forbud mot smakstilsetninger i snus..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 07:45

Forsker: – Helsegevinsten er enorm ved å gå fra røyk til snus. Det er myndighetene lite villig til å opplyse om.

Folk tror det er mye farligere å snuse enn det faktisk er, viser studie. Nå etterlyser forskere mer korrekt informasjon som kan motivere røykere til å gå over til snus..

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:40

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

Hegnar.no - 07 Aug 19 kl. 10:39

Norwegian-topp fnyser av flyskam

Selger billetter som aldri før i Sverige..

P4 - 18 Oct 19 kl. 10:09

Ut mot snusrapport

Professor Gøran Nilsson ved Universitetet i Oslo, Gøran Nilsson, slakter den nye snusrapporten fra Folkehelseinstiuttet. Rapporten sier at snus kan gi økt risiko for enkelte sykdommer, blant annet at faren for flere typer kreft kan øke. Men Nilsson ved insititutt for biovitenskap sier til Forskning.

E24 - 06 Aug 19 kl. 09:21

Helsedirektoratet mener Maxgodis' snus-lokking er ulovlig

Den populære svenske nettbutikken Maxgodis brukte trafikken fra nettsiden sin til å selge snus i søsterselskapets norske nettbutikk. Nå oppretter Helsedirektoratet sak..

E24 - 24 Aug 19 kl. 08:48

Mildere straff for snussalg til mindreårige på nett enn i butikk

Helsedirektoratet kan ikke gi nettbutikker som selger snus til mindreårige salgsnekt, slik kommunen kan med fysiske butikker. Virke og handelsbransjen reagerer på forskjellsbehandling..

P4 - 03 Jul 19 kl. 20:53

Færre selger sex på gata

Færre selger sex på gata i Oslo. Tall NRK har fått viser at det i 2009 var rundt 100 gateprosituerte som solgte sex i Oslo sentrum, men det nå er mellom 15 og 20. Ifølge Kirkens Bymisjon er det stadig flere prostiuerte som selger sex på internett i stedet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

To begjært varetektsfengslet

Politiet ønsker å varetektsfengsle to personer som er pågrepet i forbindelse med drapet på 17 år gamle Wilma Andersson i Uddevalla i Sverige. De mistenkes for å ha oppgitt feilaktig informasjon. En av dem skal ha koblinger til 17-åringens kjæreste som er siktet for drapet.

P4 - 1 time siden

Siktet etter at hund ble funnet i bekk

En person er siktet etter at en hund ble funnet i en plastpose i en bekk i Asker i går. Hundens bein og snute var tapet sammen, og den var alvorlig skadet da den ble tatt til veterinær. Politiet opplyser til TV2 at de har avhørt personen, men det er foreløpig for tidlig å si noe om motivet..

P4 - 1 time siden

Gull til Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen tok gull U20 i EM i terrengløp. Dette er hans fjerde strake EM-gull. Seniorklassen med Filip Ingebrigtsen og Didrik Tønseth starter halv to..

P4 - 1 time siden

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund. Det tror fotballekspert Arne Scheie. Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.

P4 - 1 time siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 2 timer siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 3 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 2 timer siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 3 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt