NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 13:08

NRK - 16 nov. 20 kl. 21:09

Seksuelle overgrep i speiderforbund

Fristen for å komme med krav om erstatning for seksuelle overgrep fra det amerikanske guttespeiderforbundet utløper mandag kveld. 88.500 har så langt meldt seg. Det opplyser advokatene som leder søksmålet. Det er langt flere enn de første prognosene..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seksuelle, overgrepi , speiderforbund
VG - 31 des. 20 kl. 15:53

Politiet fikk flere anmeldelser av seksuelle overgrep mot barn

Da coronapandemien traff Norge stupte anmeldelsene av seksuelle overgrep mot barn, likevel er det anmeldt flere overgrep i år enn i fjor. Størst var økningen i september, noen uker etter skoleferien..

NRK - 12 nov. 20 kl. 15:16

Dømt for seksuelle overgrep

Nord-Troms tingrett har dømt en mann i femti-årene til 5 år og 6 mnd fengsel for seksuelle overgrep mot flere mindreårige. Sju fornærmede i saken får mellom 75.000 og 125.

NRK - 13 nov. 20 kl. 11:13

Dømt for vold og seksuelle overgrep

En mann i 60-årene fra Ås er dømt til åtte års fengsel for vold og gjentatte seksuelle overgrep mot sine to sønner. Volden og overgrepene skal ifølge dommen ha pågått i 10 år fra guttene var tre og fem år gamle..

NRK - 16 des. 20 kl. 19:21

Siktet for barneovergrep

En Tromsømann i 60-årene er pågrepet og siktet for å ha kjøpt seksuelle tjenester fra mindreårige, skriver iTromsø. Han skal ha hatt kontakt med de mindreårige på sosiale medier, og siktes for flere lovbrudd som omhandler seksuelle overgrep mot barn..

Aftenposten - 15 nov. 20 kl. 18:30

Voksne må snakke med oss om overgrep

Vet vi barn nok om kropp, grenser og seksuelle overgrep?.

NRK - 17 nov. 20 kl. 00:15

Forlik etter gynekolog-overgrep

Universitetet i California har inngått forlik med flere kvinner som har anklaget en gynekolog for seksuelle overgrep. Universitetet skal betale til sammen 73 millioner dollar i erstatning, melder AP..

NRK - 22 nov. 20 kl. 07:41

Fem års fengsel for overgrep

Bergen tingrett har dømt en mann til fem års fengsel for seksuelle overgrep mot sine to mindreårige nevøer gjennom en årrekke. Overgrepene begynte da de var tre og fire år, og onkelen ikke var myndig, melder Bergens Tidende..

NRK - 24 nov. 20 kl. 20:53

Ektepar sikta for overgrep

Et ektepar i 50-åra i Gudbrandsdalen er sikta for seksuelle overgrep mot person under 18 år som de har omsorg for, skriver GD. Mannen har erkjent seksuell kontakt med personen og kona er sikta for medvirkning. De to er varetektsfengsla i to uker..

NRK - 04 des. 20 kl. 13:19

Lærer dømt til 13 års fengsel

En mann i 40-åra fra Troms er dømt til 13 års fengsel for å ha bestilt overgrep mot barn på Filippinene over nett. Over flere år har mannen betalt mennesker på Filippinene til å utføre seksuelle overgrep mot barn på direkten..

NRK - 17 des. 20 kl. 14:11

Fengsel i 14 månader for overgrep

Ein 52-åring er i Bergen tingrett dømd til over eitt år i fengsel for å ha utført ei seksuell handling mot eit barn. Mannen er òg dømd for å ha oppbevart materiale som framstiller seksuelle overgrep mot barn. Han må betale 30.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Oslo forlenger nedstengingen

Oslo kommune forlenger nedstrendingen i to nye uker, men kommer med noen lettelser for barn og unge. Fritidsaktiviteter for barn og unge åpner igjen, og fritidsklubbene åpner med et begrenset tilbud, opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 5 minutter siden

Etterregistrerte dødsfall fra FHI

18 nye koronarelaterte dødsfall er registrert av FHI som følge av etterregistrering i uke 3. Dermed er det totalt registrert 543 koronarelaterte dødsfall i Norge..

NRK - 9 timer siden

Arrestert etter biljakt på Råholt

Politiet på Romerike pågrep i natt to personer etter en kort biljakt på Råholt ved Eidsvoll. De to i bilen nektet å stanse for kontroll, og stakk av til fots, men ble oppsporet av politihund. Bilføreren er 17 år og er mistenkt for ruskjøring..

NRK - 15 minutter siden

124 nye smittede i Norge

Onsdag var 124 koronapasienter innlagt på norske sykehus. Det er åtte færre enn dagen før. 21 av pasientene får respiratorbehandling, noe som er én flere enn dagen før..

NRK - 15 minutter siden

Massevaksinering i Japan før OL

Japanske myndigheter starter generell massevaksinering i landet i mai. Myndighetene håper at de fleste voksne japanerne er vaksinert innen sommer-OL i Tokyo går av stabelen to måneder senere..

NRK - 15 minutter siden

Russland vil ha vaksinegodkjennelse

Den russiske produsenten av den russiske vaksinen Sputnik V hevder å ha søkt om vaksinegodkjennelse i EU. Ifølge vaksineprodusenten var de tirsdag denne uken i et møte med Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA)..

NRK - 1 time siden

Koronabøter for 2 millioner kroner

Fram til denne uken er det i Oslo blitt skrevet ut totalt 185 koronabøter til en samlet sum på 2 millioner kroner. Det opplyser Oslo politidistrikt til Dagbladet. Brudd på karantene- og isolasjonsplikt utgjorde over halvparten av bøtene..

NRK - 1 time siden

Trondheim vil vaksinere 150.000

Trondheim kommune planlegger å vaksinere 150.000 innbyggere før sommeren. Det opplyste kommunen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

NRK - 1 time siden

Ingen koronalettelser neste uke

Statsminister Erna Solberg (H) sier til VG at det neppe vil komme lettelser av koronatiltak neste uke. Bakgrunnen er at Stortingets flertall tvang gjennom en oppheving av skjenkeforbudet, stikk i strid med regjeringens ønsker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt