NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 10:52

NRK - 26 sep. 20 kl. 02:13

Seks smittet etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg. Både arrangør og mange av nærkontaktene bor i Alna bydel i Oslo. Alle er satt i karantene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillestrøm, Alna, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, smittet, etter, bryllup
Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 08:03

Seks smittet og 109 i karantene etter bryllup på Lillestrøm

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg..

P4 - 26 sep. 20 kl. 08:30

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

P4 - 14 okt. 20 kl. 12:55

- De fleste blir smittet av noen de kjenner

- De fleste som blir smittet av koronaviruset blir smittet av noen de kjenner. Det sa helseminister Bent Høie under regjeringens korona-pressekonferanse i ettermiddag. Ukesrapporten fra Folkehelseinstiuttet viser at mange har blitt smittet i forbindelse med private fester eller sammenkomster.

NRK - 09 okt. 20 kl. 07:42

Flere smittet etter Blindern-fest

To nye personer er bekreftet smittet av korona-viruset etter festen på Blindern studenterhjem. Det vil si at foreløpig er totalt 10 personer bekreftet smittet etter festen på lørdag. Flere personer venter på testresultat..

VG - 02 okt. 20 kl. 04:59

Trump er smittet med coronaviruset

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump er smittet med coronaviruset. Begge testet positivt etter at hans nære rådgiver Hope Hicks ble bekreftet smittet..

Aftenposten - 28 sep. 20 kl. 20:34

Bryllupene er smittebomber. Men festene fortsetter i arabiske land.

ISTANBUL (Aftenposten): Bryllup er svært viktig i arabisk kultur. Nå er det også stedet der mellom 80 og 90 prosent av nye koronasyke er blitt smittet..

NRK - 22 sep. 20 kl. 18:06

Flere smittet ved salatfabrikk

Smitteutbruddet ved Bamas avdeling på Lierstranda fortsetter å tilta. I dag er ytterligere fire ansatte bekreftet smittet, ifølge Drammens Tidende. Dermed er sju smittet så langt.

P4 - 25 sep. 20 kl. 08:59

Ny smittet på koronabuss

Ytterligere en person som var med på bussturen i Sør-Norge der flere fikk koronaviruset er nå smittet. Dermed har 34 av de 40 som var ombord testet positivt, melder NRK. Også andre personer på steder bussfølget besøkte er blitt smittet..

P4 - 29 sep. 20 kl. 17:09

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

P4 - 03 okt. 20 kl. 21:37

Sykepleier ved legevakt smittet

En sykepleier ved legevakten i Arendal har blitt smittet av koronaviruset. Det er usikkert om den ansatte har blitt smittet på vakt. Alle som har vært i kontakt med vedkommende er identifisert og satt i karantene, opplyser kommunen til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

34 opprørere drept i Syria

34 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepen i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 45 minutter siden

Sarpsborg: 260 personer i karantene

260 personer er i karantene ved skoler og helseinstitusjoner i Sarpsborg, skriver kommunen på sine nettsider. Søndag ble det påvist fem nye smittetilfeller. Alle er nærkontakter..

NRK - 1 time siden

Uoversiktlig situasjon

På Hamar katedralskole er tre personer bekreftet smitta av korona. Rektor Ingvild Rønn Sætre sier til HA at situasjonen er uoversiktlig. Fredag stengte Hamar katedralskole.

NRK - 1 time siden

Pence forsvarer Trumps intervju

Natt til mandag publiserte CBS News hele versjonen av intervjuet Donald Trump forlot og la ut på sin egen Facebook-side. Visepresident Mike Pence forsvarer sjefen sin..

NRK - 1 time siden

Seks nye smitta i Trondheim

Fra fredag og til søndag har seks personer fått påvist koronaviruset i Trondheim. Fire av dem er smitta i utlandet. En person i 60-årene har ukjent smittekilde.

NRK - 1 time siden

Regjeringen holder pressekonferanse

Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen i Norge mandag klokken 16. Oslo kommune holder en pressekonferanse om byen klokken 14..

NRK - 1 time siden

Japan vil bli utslippsfrie før 2050

Japan har satt som mål å være klimanøytrale innen 2050 ifølge nyhetsbyrået AP. Det vil si at de vil kutte alle utslipp til netto null innen 30 år. Målet ble presentert i statsminister Yoshihide Sugas første tale med konkrete politiske prioriteringer..

NRK - 1 time siden

Hele nye E6 åpnes i dag

Klokka 12.00 i dag åpner statsminister Erna Solberg siste del av den 43 kilometer nye E6 mellom Kolomoen og Moelv. Det er den lengste veistrekningen som er bygget sammenhengende i Norge noen gang.

NRK - 1 time siden

Snart tomt for influensavaksine

Folkehelseinstittutet skriver at de snart er tomme for årets influensavaksine. På grunn av koronapandemien har det vært rekordhøy etterspørsel etter influensavaksine i målgruppene for vaksinasjon, og de resterende 60.000 dosene rasjoneres ut..

NRK - 2 timer siden

Ulstein topper Hordaland KrF-liste

KrF Hordalands nominasjonskomité har enstemming innstilt utviklingsminister Dag Inge Ulstein som listetopp. Astrid Aarhus Byrkenes og Joel Ysebø foreslås til andre- og tredjeplassen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt