NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 15:25

NRK - 03 juni 20 kl. 23:36

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gennep, Nederland, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, skaddi , påkjørseli , Nederland
Klartale - 12 feb. 20 kl. 11:15

Ingen skadd etter eksplosjoner i Nederland

Onsdag morgen eksploderte det to steder i Nederland. Politiet mistenker at det var brevbomber. Ingen skal være skadd i eksplosjonene..

NRK - 12 mai 20 kl. 00:03

Lettere skadd etter påkjørsel

Den seks år gamle jenta som ble påkjørt i Båtsfjord i Finnmark mandag kveld skal være lettere skadd, opplyser pressekontakten for Universitetssykehuset i Nord-Norge. Føreren av bilen som traff jenta, fikk førerkortet beslaglagt..

VG - 12 feb. 20 kl. 09:26

Nederland: To brevbomber har gått av i ulike bedrifter

To brevbomber har onsdag morgen gått av i ulike bedrifter i Nederland. Ingen ble skadd i eksplosjonene..

NRK - 22 mars 20 kl. 14:28

43 nye koronadødsfall i Nederland

Det er bekreftet 43 nye dødsfall i Nederland som følge av koronaviruset. Totalt er tallet på døde nå 179 i landet. De døde er mellom 57 og 97 år gamle.

P4 - 09 mai 20 kl. 18:48

Seks pågrepet etter slagsmål

Seks personer i tenårene er nå pågrepet etter en voldsepisode på Bislett i Oslo i ettermiddag. Det opplyser politiet. En person ble sendt til legevakt, men skal ikke være alvorlig skadd.

P4 - 02 april 20 kl. 20:21

Seks av ti har permittert

Seks av ti bedrifter har permittert ansatte, og sju av ti bedrifter vurderer ytterligere permitteringer. Det viser NHOs dagsferske undersøkelse. Alle næringer og nesten alle bedrifter – 84 prosent - har merket lavere etterspørsel eller kanselleringer av ordrer som følge av koronaviruset..

NRK - 21 mars 20 kl. 11:24

Seks døde i boligbrann i Serbia

Seks personer mistet livet og åtte ble skadd i en brann i en boligblokk i Serbias hovedstad Beograd tidlig lørdag morgen. Politiet opplyser at brannen spredte seg gjennom fem leiligheter og at etterforskning er iverksatt..

NRK - 21 mars 20 kl. 14:30

Nederland: 30 nye dødsfall

I Nederland har tallet på døde som følge av koronaviruset steget med 30 personer til 136. Alle de døde var mellom 63 og 95 år gamle. Landet har nå 3631 smittetilfeller..

NRK - 07 mars 20 kl. 12:13

En person skadd i snøskred

En person er skadd i et snøskred som har gått ved Oksfjordhamn i Kvænangen. Totalt er det snakk om seks personer i et utenlandsk følge, melder politiet. Lege er ankommet stedet i helikopter..

NRK - 03 april 20 kl. 14:48

15.723 smittet i Nederland

1026 nye smittetilfeller er registrert i Nederland. Antall bekreftede koronasmittede er nå 15.723, melder landets helsemyndigheter ifølge Reuters.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Delvis kontroll på brannen

Brannvesenet melder nå at de har delvis kontroll på brannen i kornsiloen på Lena. Sperreposter og sikkerhetsavstand opprettholdes inntil videre..

NRK - 1 time siden

Braut lova då gravid kvinne døydde

Fylkesmannen i Trøndelag har konkludert med at ei gravid kvinne som brått døydde på sjukehuset i Namsos 21. mars i år, ikkje fekk forsvarleg helsehjelp. Kvinna kontakta helsevesenet 9 gonger før ho vart innlagd..

NRK - 1 time siden

Fyrste avretting på 17 år

Tysdag vart den fyrste føderale avrettinga etter dødsstraff gjennomført i USA sidan 2003. Dødsdømte Daniel Lewis Lee vart avretta med ei giftsprøyte i fengselet i Terre Haute, Indiana..

NRK - 1 time siden

Vert nekta å stille til val

Den fengsla opposisjonskandidaten til presidentvalet i Kviterussland vert nekta å stille til val i sommar. Viktor Babaryko vart i juni fengsla for mistanke om økonomisk kriminalitet. No har ein samla valkommisjon stemt i mot kandidaturet hans..

NRK - 1 time siden

Dei med antistoff får besøke eldre

Svenske helsestyresmakter gjer det no mogleg for folk med antistoff mot koronavirus å besøke eldreheimane i landet. Dei må vere symptomfrie, og ha eit testresultat som ikkje er eldre enn seks månadar gammalt for å kunne gå inn på heimane..

NRK - 1 time siden

Ny Utøya-studie

En ny studie fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS), med overlevende fra Utøya-terroren, viser at fysiske plager etter terror gir økt risiko for å utvikle psykiske plager over tid. Funnet overrasker forskerne..

NRK - 1 time siden

Ni fleire koronadødsfall i Sverige

Tysdag er det registrert ni fleire koronarelaterte dødsfall i Sverige. Med det er det totale talet på registrerte dødsfall i landet på 5545..

NRK - 1 time siden

– Revurder einmetersregelen

Kulturminister Abid Raja vil ha ei ny vurdering av regelen om ein meters avstand på kino, teater og konsertar..

NRK - 1 time siden

Gjør munnbind obligatorisk

Frankrikes president Emmanuel Macron sier han vil gjøre munnbind obligatorisk i offentlige rom. Det skriver AFP. Forbudet innføres fra og med neste uke..

NRK - 1 time siden

Storbritannia ekskluderer Huawei

Storbritannia velger å ekskludere det kinesiske selskapet Huawei fra Storbritannias 5G-nett. Det melder myndighetene på en pressekonferanse..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt