Dagbladet > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:23

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 00:06

Seks skadd etter lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Atlanta, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, skadd, etter, lynnedslag
Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 00:06

Flere skadd etter lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA..

NRK - 30 Aug 19 kl. 19:08

Tre skadd av lynnedslag i Polen

Et par og barnet deres på syv år ble fraktet til sykehus fredag, etter at lynet traff et tre der de gikk tur i Tatrafjellene sør i Polen, ifølge AP. Dette er samme område hvor fem døde og over 100 ble skadd av lynnedslag forrige uke..

NRK - 22 Aug 19 kl. 20:13

Fem bekreftet døde etter lynnedslag

Minst fem personer er nå bekreftet omkommet, deriblant to barn, etter en rekke lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia. Over 30 personer ble skadd. Én person døde på den slovakiske siden av fjellområdet..

NRK - 22 Aug 19 kl. 21:39

Over 100 skadd etter lynnedslag

Polske myndigheter opplyser torsdag kveld at over 100 mennesker ble skadet etter en rekke lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia tidligere torsdag, melder AP. Minst fem mennesker omkom..

NRK - 22 Jul 19 kl. 03:51

Åtte skadd av lynnedslag i Florida

I USA skal åtte personer være skadd etter at lynet slo ned på Clearwater Beach i Florida. En av dem skal være kritisk skadd, ifølge abc news. Ifølge det lokale brannvesenet er det ikke uvanlig at folk oppholder seg på stranda for å se uværet herje..

VG - 30 Jun 19 kl. 12:38

Flere branner etter mange lynnedslag

Flere hundre lynnedslag på kort tid har ført til branner flere steder i landet. En periode var også Bergensbanen stengt på grunn av lynnedslag..

Dagbladet - 22 Aug 19 kl. 20:18

Fem døde etter lynnedslag i Polen

Minst fem personer mistet livet etter en rekke lynnedslag i Tatrafjellene. Uværet brått på, etter en dag med ellers klart og fint vær..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 13:51

Flere branner etter mange lynnedslag – Bergensbanen åpnet igjen

Flere hundre lynnedslag på kort tid har ført til branner flere steder i landet. En periode var også Bergensbanen stengt på grunn av lynnedslag..

NRK - 23 Feb 20 kl. 17:18

Lynnedslag kan ha gitt lekkasje

Vega kommune i Nordland mener mange lynnedslag over flere dager var årsaken til lekkasjen som gjorde at alle i øykommunen var uten vann i over et døgn. Natt til lørdag var det så mye som 100 lynnedslag på Vega, ifølge Helgelands Blad..

P4 - 04 Aug 19 kl. 07:26

Brann etter lynnedslag

Et hus begynte å brenne etter et lynnedslag i Ridabu ved Hamar i Hedmark i natt. Det var tre personer i huset, men ingen ble skadet. Politiet meldte litt før klokken halv åtte på morgenen i dag at brannen nå er slukket..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt