NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 22:01

NRK - 27 okt. 20 kl. 12:01

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige. Det opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kripos, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sekspersoner , pågrepetav , Kripos
P4 - 27 okt. 20 kl. 12:47

Seks pågrepet i Kripos-aksjon

Fem menn og en kvinne er pågrepet i en Kripos-aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De seks er siktet for grov narkotikakriminalitet, opplyser Kripos. Pågripelsene skjedde på Østlandet, i tillegg ble én person pågrepet i Sverige.

NRK - 09 nov. 20 kl. 14:49

To nye pågripelser i Kripos-aksjon

Ytterligere to personer er pågrepet i forbindelse med en Kripos-aksjon mot et organisert kriminelt nettverk. Totalt er åtte personer pågrepet, siktet for grov narkotikakriminalitet, skriver politiet på sine nettsider..

NRK - 27 okt. 20 kl. 13:32

Seks pågrepet i politiaksjon

Kripos har den siste uken pågrepet seks personer som er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene har skjedd på Østlandet og i Sverige. Fire av de siktede er varetektsfengslet.

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 11:18

To til pågrepet etter Nice-terror

Ytterligere to personer er pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Nice. Totalt er seks nå pågrepet i saken, inkludert gjerningsmannen..

P4 - 30 okt. 20 kl. 08:42

Pågrepet etter Nice-terror

En 47 år gammel mann er pågrepet etter terrorangrepet i Nice torsdag. Tre personer ble drept i angrepet i en kirke i den franske byen, og den 21 år gamle gjerningsmannen fra Tunisia ble pågrepet på stedet. Nå melder franske medier at en mann som er mistenkt for å ha vært i kontakt med gjerningsmannen ble pågrepet i Nice i går kveld.

NRK - 05 nov. 20 kl. 14:23

Dømt til seks års fengsel for brann

En 20 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett dømt til seks års fengsel for å ha startet tre branner på Stord. Påtalemyndigheten ba om seks års forvaring med en minstetid på fire år for mannen..

NRK - 20 nov. 20 kl. 12:39

Seks narkosiktet på Svalbard

Sysselmannen har pågrepet og siktet seks fastboende personer i Longyearbyen for brudd på narkotikalovgivningen. – Det gjelder både innførsel, oppbevaring og bruk, opplyser assisterende sysselmann Sølvi Elvedahl i en pressemelding..

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 12:54

Seks personer i Longyearbyen siktet i narkotikasak

Sysselmannen på Svalbard har pågrepet og siktet seks fastboende personer i Longyearbyen for brudd på narkotikalovgivningen..

Klartale - 20 nov. 20 kl. 13:16

Seks personer siktet i narkotika-sak

Sysselmannen på Svalbard har pågrepet seks personer..

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 12:54

Seks personer i Longyearbyen siktet i narkotikasak – Sysselmannen fant store mengder våpen

Seks fastboende i Longyearbyen er pågrepet og siktet for brudd på narkotikalovgivningen. Sysselmannen har beslaglagt store mengder våpen etter pågripelsene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Carlsen vann fyrste semifinalekamp

Magnus Carlsen leiar i semifinalen mot Jan Nepomnjasjtsjij i fyrste turnering i Champions Chess Tour, men undervegs levde han farleg fleire gongar. Carlsen er i føringa 2,5-1,5 etter dei fire fyrste hurtigsjakkpartia i semifinalen..

NRK - 45 minutter siden

– Amazon truga av Thunberg-rørsla

Amazon har peika ut klimarørsla og Greta Thunberg som ein trugsel mot verksemda si, melder Aftonbladet og Vice. Vice skal ha fått tilgang til ein lekt rapport om «Fridays for future» som privatetterforskarar lagde på oppdrag for netthandelgiganten..

NRK - 1 time siden

Vil at lærarar skal få velje sjølve

Skulane sitt landsforbund meiner det er på tide at lærarane sjølve får bestemme om dei vil bruke munnbind på skulen eller ikkje. Forbundsleiaren seier stadig fleire ynsker å bruke munnbind for å kjenne seg trygge, og oppfordrar til å opne for dette..

NRK - 1 time siden

Opnar for fleire avrettingsmåtar

Justisdepartementet i USA har stille opna for at fleire dødsdømte kan bli avretta ved skyting eller bruk av gass, melder nyheitsbyrået AP. Endringa blei kunngjort fredag, og omfattar dei som tidlegare berre kunne bli avretta med giftsprøyte..

NRK - 1 time siden

Til sykehus etter arbeidsulykke

En montør fra Linea fikk strøm i kroppen i en arbeidsulykke på Storgnes i Brønnøy, skriver Brønnøysunds Avis. Personen ble sendt med helikopter til sykehus, men ifølge avisen var vedkommende ved bevissthet..

NRK - 1 time siden

Mulig smitte fra mink i Sverige

14 koronasmittede personer i Sverige undersøkes om de kan være smittet av mink, melder Expressen. Det er smitte på 13 av landets rundt 40 minkfarmer. I Norge er det ikke bekreftet smitte på mink eller mennesker i minkbransjen, opplyser Mattilsynet..

NRK - 1 time siden

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg.

NRK - 1 time siden

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først hadde gått vesentleg ned etter seks månader..

NRK - 2 timer siden

Seks drepne i bombeåtak i Mogadishu

Ein sjølvmordsbombar som utløyste sprengstoffet sitt nær ein iskrembar i det somaliske hovudstaden Mogadishu drap seks personar og skada åtte, melder styresmaktene i landet fredag ifølge Reuters. Det er foreløpig uklart kven som stod bak åtaket..

NRK - 2 timer siden

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt