NRK > Nyheter

Mandag, 25 Januar, 08:10

NRK - 27 nov. 20 kl. 19:53

Seks drepne i bombeåtak i Mogadishu

Ein sjølvmordsbombar som utløyste sprengstoffet sitt nær ein iskrembar i det somaliske hovudstaden Mogadishu drap seks personar og skada åtte, melder styresmaktene i landet fredag ifølge Reuters. Det er foreløpig uklart kven som stod bak åtaket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mogadishu, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, drepnei , bombeåtaki , Mogadishu
NRK - 27 nov. 20 kl. 12:12

Tre indiske soldatar drepne

Minst tre indiske soldatar er drepne i åtak frå den pakistanske hæren i grenseområdet ved Kashmir. To av soldatane vart drepne fredag i Rajouri-distriktet, medan den tredje vart drepen i Poonch-distriktet seint torsdag kveld..

NRK - 27 nov. 20 kl. 08:49

Iransk diplomat i retten i Belgia

I Belgia startar ei rettssak fredag der ein iransk diplomat og 3 andre iranarar er tiltalte for å ha planlagd eit bombeåtak. Påtalemakta meiner dei tiltalte planla eit åtak mot eit møte i ei opposisjonsgruppe i eksil..

NRK - 10 des. 20 kl. 12:10

Iran-støtta soldatar drepne av IS

Den islamske stat (IS) har drepe ni Iran-støtta syriske militssoldatar i eit åtak aust i Syria, ifylgje Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Minst to IS-opprørarar vart ifylgje eksilgruppa drepne i åtaket..

NRK - 08 jan. 21 kl. 14:12

13 drepne i sjølvmordsåtak

I alt 13 personar, åtte av dei barn, vart drepne då ein person utløyste ei sjølvmordsbombe i ein landsby nord i Kamerun fedag. Boko Haram vert skulda for å stå bak åtaket. Alle ofra var sivile, ifylgje AFP..

NRK - 30 nov. 20 kl. 10:40

Seks drepne under fengselsopprør

Seks innsette blei skotne og drepne då politiet opna eld for å stoppe eit fengselsopprør i Colombo på Sri Lanka, melder AP måndag. Opprøret braut ut etter ei lengre tid med murring i fengselet over dei overbefolka tilstandane under koronapandemien..

NRK - 29 nov. 20 kl. 15:22

Minst 70 drepne av Boko Haram

Minst 70 risbønder og fiskarar er drepne av den islamistiske terrorgruppa Boko Haram nord i Nigeria, melder AP. Åtaket skjedde laurdag i ein risåker i delstaten Borno, same dag som dei lokale styresmaktene heldt val..

NRK - 11 des. 20 kl. 10:02

Fire drepne i Tigray

Ein hjelpearbeidar frå International Rescue Committee og tre tryggingsvakter frå Dansk Flygtningehjælb er drepne i Tigray-regionen i Etiopia, ifylgje dei to hjelpeorganisasjonane. Tigray-regionen har i stor grad vorte avskore frå omverda..

NRK - 17 jan. 21 kl. 11:28

Mange drepne i Darfur

I Darfur i Sudan har minst 48 personar blitt drepne i kampar mellom ulike etniske grupper i helga. Det melder AFP. Ved nyttår tok eit fredsvarande FN-oppdrag slutt i regionen, og FN-soldatane reiste frå landet..

NRK - 21 jan. 21 kl. 10:43

Mange drepne i Bagdad

Minst 21 er drepne etter at to sjølvmordsbombarar gjekk til angrep i Bagdad i Irak torsdag, melder AFP. Det er også meldt om minst 50 såra etter angrepet. Det er ikkje kjent kven som står bak angrepa..

Dagbladet - 19 jan. 21 kl. 22:29

Frykter «bombe­mannen» er aktiv

I kjølvannet av angrepet mot Kongressen, ble det funnet flere udetonerte rørbomber i USAs hovedstad. FBI advarer nå om at «bombemannen» fremdeles kan være aktiv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot å dra til Oslo-regionen

Statsforvalteren i Trøndelag ber innbyggerne om unngå å reise til Oslo-regionen. Årsaken er utbruddet av det muterte koronaviruset i Norde Follo. Han ber også trøndere om å følge nasjonale og lokale smittevernregler ekstra godt.

NRK - 45 minutter siden

Nye sammenstøt mellom India og Kina

Indiske og kinesiske soldater har igjen støtt sammen langs de to landenes lange grense i Himalaya, knapt seks måneder etter at 20 indiske soldater ble drept. Det skal ha vært flere sårede på begge sider, men det er foreløpig ikke meldt om døde..

NRK - 45 minutter siden

Syriske fredsforhandlinger i FN

Mandag setter Syrias regjering og opposisjonen i gang en ny runde samtaler om ny grunnlov i landet. Det blir den femte runden så langt. Den nesten ti år lange borgerkrigen i Syria har krevd flere hundre tusen menneskeliv og sendt millioner på flukt..

NRK - 1 time siden

62 nye koronasmittede i Oslo

62 personer har fått påvist koronavirus i Oslo siste døgn, viser tall fra Oslo kommune. Det er 33 færre enn snittet for de sju foregående dagene, som er 95..

NRK - 1 time siden

Smitte i Moss fra Nordre Follo

Moss kommune har varslet Folkehelseinstituttet om ytterligere to smittetilfeller som kan knyttes til Nordre Follo. Det er opp til Folkehelseinstituttet å vurdere om prøvene skal analyseres for den nye muterte virusvarianten..

NRK - 1 time siden

Nedstengingen i Hongkong hevet

Myndighetene i Hongkong har hevet nedstengingen i deler av byen etter at 7000 innbyggere er testet og 13 smittetilfeller av koronavirus er påvist. Nedstengingen ble iverksatt lørdag og har blitt kritisert for å være omfattende og for lite effektiv..

NRK - 1 time siden

Konflikt over valget i Somalia

Voldelige kamper har utspilt seg mellom nasjonale styrker, og styrker fra delstaten Jubaland i en somalisk grenseby, ifølge nyhetsbyrået AP. Årsaken er en konflikt rundt det kommende valget i landet. Jubaland er blant to delstater som nekter å delta..

NRK - 1 time siden

Australia godkjente vaksine

Australske helsemyndigheter har godkjent Pfizer og Biontechs koronavaksine, og vaksineringen kan starte i slutten av februar, sier statsminister Scott Morrison. Vaksinen er dermed den første som er godkjent i Australia..

NRK - 1 time siden

Sykehustimer på telefon og video

Etter utbruddet av mutert virus i Nordre Follo jobber sykehuset Østfold for å ha flere pasientkonsultasjoner på telefon og video. Pasienter blir kontaktet om det. Enkelte kan få utsatt timer noe, opplyser sykehusdirektør Hege Gjessing..

NRK - 2 timer siden

Tusentall med lakserogn tapt

Trolig er flere tusen lakserogn gått tapt i et viktig gyteområdet i elva Otra i Vennesla. Vannstanden i elva ble senket, og da frøs rognen. Agder Energi står bak, i forbindelse med arbeid på en kraftstasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt