P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:18

P4 - 02 Dec 19 kl. 23:55

Seks døde i flom

Seks personer mistet livet i forbindelse med flommen i Frankrike søndag.
Det melder nyhetsbyrået AFP.
Tre av de seks var redningsarbeidere som døde da helikopteret de satt i styrtet i nærheten av Marseilles.
Tre andre personer druknet som følge av de store oversvømmelsene ved den franske Rivieraen.
De siste ti dagene har tolv personer omkommet som følge av oversvømmelsene sørøst i landet..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, AFP, Marseilles, Rivieraen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, dødei , flom
NRK - 12 Aug 19 kl. 14:25

Minst 24 omkommet i flom i Vietnam

24 personer er omkommet og seks er fortsatt savnet etter flom i Vietnam siden begynnelsen av august. Tyfonen Wipha, som traff landet 2. august, førte til flom både i fjellområder sør i landet og i den nordlige delen av landet..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 04:06

Elleve personer evakuert etter flom i Brumunddal

Elleve personer fra seks boliger er natt til tirsdag evakuert i Brumunddal grunnet flom i Ringsaker kommune i Hedmark..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:13

100 sauer tatt av flom

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:13

Fortsatt fare for flom og skred

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

P4 - 09 Sep 19 kl. 14:47

Fare for flom

I dag skinner solen og valgvæet er godt, men i morgen blir det vått på Østlandet. Meteorologisk institutt har nettopp sendt ut gult farevarsel for flom.. Det er meldt svært mye regn på få timer, særlig i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold .

Klartale - 16 Sep 19 kl. 12:06

100 sauer tatt av flom

Mange dyr har druknet etter en helg med styrtregn, flom og jordskred..

NRK - 07 Oct 19 kl. 11:17

Flom- og skredsikring

Regjeringen foreslår å bevilge 505 millioner til forebygging av flom- og skredskader via ulike tiltak..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 21:27

100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom i Surnadal

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

NRK - 13 Aug 19 kl. 03:44

Flere hus evakuert etter flom

Elleve personer er i natt evakuert fra fem boliger i Brumunddal i Hedmark på grunn av flom. Politiet opplyser at de sammen med kommunen, sivilforsvaret og frivillige arbeider på stedet og følger med på utviklingen..

NRK - 09 Nov 19 kl. 23:24

Advarer mot sykdom etter flom

Røde Kors advarer om at flommer i Kenya, Somalia og Sør-Sudan kan føre til dødelige utbrudd av malaria og andre smittsomme sykdommer. FN anslår at minst 2,5 millioner mennesker i Øst-Afrika er berørt av flom og mangler drikkevann og husly..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Person knivstukket

En person er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket på Jessheim nå i ettermiddag. Den fornærmede var ved bevissthet, men skadeomfanget er uklart, opplyser politiet. En person er pågrepet.

P4 - 45 minutter siden

NAF reagerer på ras

NAF mener det er helt uforståelig at et stort steinras kan skje på den nye veien på E18 ved strekningen Bommestadkrysset-Farrisbroen. Store kampesteiner falt ut på den trafikkerte veien sent i går kveld og gjør at veien fortsatt er stengt i begge retninger. Kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste, sier til NTB at alle kortene må på bordet for å finne ut av hvordan det kunne skje på en kun to år gammel hovedvei..

P4 - 1 time siden

Tiltalt for voldtekt og menneskehandel

En norsk pilot er tiltalt for flere tilfeller av grov voldtekt og menneskehandel. Det skriver VG. Ifølge tiltalen har mannen i 50-årene invitert en kvinne fra Colombia til Norge i fjor, og tvunget henne til overgrep og jobbing i 12 timer om dagen uten arbeidskontrakt og lønn.

P4 - 1 time siden

Til sykehus etter arbeidsulykke

En person er sendt til sykehus i luftambulanse etter en arbeidsulykke på et oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland i ettermiddag. Skadeomfanget og bakgrunnen for ulykken er foreløpig uklart. Politiet i Nordland etterforsker nå hva som har skjedd..

P4 - 1 time siden

- Priskrigen i matbutikkene er løftebrudd

Mener butikkene må ta mer ansvar..

P4 - 2 timer siden

Sa opp i protest

En lege som nå har sagt opp jobben sin i protest sier han heller vil fly i en krigssone enn å fly pasienter i Nord-Norge. Det melder NRK. Legen sa opp tre måneder etter at Babcock overtok ambulanseflygingen for Helse Nord.

P4 - 2 timer siden

Dale: - Viktigste at ingen døde

Samferdselsminister Jon Georg Dale sier han priser seg lykkelig over at ingen døde eller ble skadd etter steinraset som gikk over E18 ved Larvik. Svære kampesteiner falt ut på veien sent i går kveld og gjør at veien fortsatt er stengt i begge retninger. Vegvesenet må forsikre seg om at det ikke vil gå flere ras før de kan rydde opp etter steinraset.

P4 - 2 timer siden

Rutinesvikt førte til at barn døde

Rutinesvikt ved Stavanger universitetssykehus førte til at to spedbarn døde etter klebsiellasmitte i 2016. Det slår Norsk pasientskadeerstatning fast. De mener gjeldende smittevernrutiner ved sykehus ikke ble fulgt da det brøt ut smitte på nyfødtavdelingen for tre år siden, skriver Stavanger Aftenblad.

P4 - 2 timer siden

Demonstrerer i Bangkok

Det pågår nå demonstrasjoner i Bangkok i Thailand. Tusenvis av mennesker protester i hovedstaden mot at myndighetene i landet vil forby et populært opposisjonsparti. Protestene er de største i byen siden militæret tok makten i et kupp for fem år siden.

P4 - 3 timer siden

Endring rammer kommunene

Ved å flytte skatteoppkrevingen fra kommunene til staten vil mange kommuner tape penger. Det skriver Nationen. Ap-nestleder Hadia Tajik sier til avisen at regjeringen ikke har forstått den effektive driften av skatteinnkrevingen som mange kommuner har stått for.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt