P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 02:48

P4 - 02 Dec 19 kl. 23:55

Seks døde i flom

Seks personer mistet livet i forbindelse med flommen i Frankrike søndag.
Det melder nyhetsbyrået AFP.
Tre av de seks var redningsarbeidere som døde da helikopteret de satt i styrtet i nærheten av Marseilles.
Tre andre personer druknet som følge av de store oversvømmelsene ved den franske Rivieraen.
De siste ti dagene har tolv personer omkommet som følge av oversvømmelsene sørøst i landet..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, AFP, Marseilles, Rivieraen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, dødei , flom
NRK - 12 Aug 19 kl. 14:25

Minst 24 omkommet i flom i Vietnam

24 personer er omkommet og seks er fortsatt savnet etter flom i Vietnam siden begynnelsen av august. Tyfonen Wipha, som traff landet 2. august, førte til flom både i fjellområder sør i landet og i den nordlige delen av landet..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 04:06

Elleve personer evakuert etter flom i Brumunddal

Elleve personer fra seks boliger er natt til tirsdag evakuert i Brumunddal grunnet flom i Ringsaker kommune i Hedmark..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:13

100 sauer tatt av flom

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

P4 - 14 Feb 20 kl. 15:40

Fare for flom, skred og sterk vind

Det er fare for flom og skred flere steder i landet, nå når mange tar vinterferie. I Sør-Norge kan det bli snøfokk i fjellet, og det er fare for flom og jordskred på grunn av mye nedbør i sør og på Vestlandet i helgen..

P4 - 17 Feb 20 kl. 11:49

Flom stenger Østfoldbanen

Flom fører nå til problemer i togtrafikken flere steder. Det er stengt for trafikk mellom Sarpsborg og Halden på Østfoldbanen, i tillegg er Drammen stasjon og Kvam stengt på grunn av flom, melder Vy. Det er foreløpig uklart hvor lang tid det vil ta før togene kan gå som normalt igjen..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:13

Fortsatt fare for flom og skred

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

Klartale - 08 Apr 20 kl. 09:40

Ber folk gjøre seg klare til flom

Snøen smelter i fjellet. Det gjør at det blir mer vann i elvene. Det gjør at det kan bli flom..

P4 - 09 Sep 19 kl. 14:47

Fare for flom

I dag skinner solen og valgvæet er godt, men i morgen blir det vått på Østlandet. Meteorologisk institutt har nettopp sendt ut gult farevarsel for flom.. Det er meldt svært mye regn på få timer, særlig i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold .

Klartale - 16 Sep 19 kl. 12:06

100 sauer tatt av flom

Mange dyr har druknet etter en helg med styrtregn, flom og jordskred..

NRK - 07 Oct 19 kl. 11:17

Flom- og skredsikring

Regjeringen foreslår å bevilge 505 millioner til forebygging av flom- og skredskader via ulike tiltak..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Obama: - Nå kan vi endre USA til det bedre

Selv om dere nå er sinte, kan dere nå bruke makten til å forandre ting. Det sa Barack Obama i en tale i kveld norsk tid. Den tidligere presidenten talte i forbindelse med det voldsomme opprøret etter politidrapet på George Floyd.

P4 - 3 timer siden

Politiet bruker sjelden våpen

Norsk politi bruker sjelden våpen. Det viser tall fra Politidirektoratet. I fjor hadde politiet i underkant av 10.

P4 - 4 timer siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 4 timer siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 4 timer siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 5 timer siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 5 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..

P4 - 5 timer siden

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB. Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.

P4 - 6 timer siden

Person knivstukket i Skien

En person er knivstukket ved Gimsøy i Skien. Politiet søker nå etter gjerningspersonen som skal ha kjørt fra stedet i en bil. Den skadene får behandling på legevakt..

P4 - 6 timer siden

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt