NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:41

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:29

Seks døde av drukning i januar

Seks personer, alle menn, døde av drukning her i landet i januar. Den yngste var i slutten av 20-årene, mens den eldste var i 70-årene, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Til sammen 102 personer døde av drukning i Norge i fjor, melder NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Redningsselskapets, Norge, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, dødeav , drukningi , januar
NRK - 10 Jan 19 kl. 12:53

102 personer druknet i 2018

81 menn og 21 kvinner døde av drukning i 2018, ifølge Redningsselskspets drukningsstatistikk. Det er ti prosent flere enn året før. Det er særlig drukning i forbindelse med bading som bidro til flere drukninger, skriver RS i en pressemelding..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:05

12 år gamle Dante døde av drukning

Den 12 år gamle gutten Dante, som ble funnet død etter å ha vært savnet tre døgn, døde av drukning. Det bekrefter en rettsmedisinsk undersøkelse. Svensk politi sier det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet, melder Expressen..

VG - 28 Jul 19 kl. 00:34

Ung mann døde etter drukning

En mann i midten av 20-årene omkom etter en drukning ved Åmot i Buskerud lørdag kveld..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 10:55

Fregatt-heving kan tidligst begynne 20. januar

For å klare å heve den forliste fregatten KNM Helge Ingstad trenger Forsvaret fem til seks dager med fint vær. Arbeidet kan starte tidligst 20. januar..

NRK - 10 May 19 kl. 11:58

21 personar omkomne av drukning

21 personar har omkome som følgje av drukning hittil i 2019. Det er fem færre enn på same tid i fjor. Flest personar har drukna i Rogaland, der sju personar har mista livet hittil i år..

P4 - 27 Jul 19 kl. 16:44

Stort søk etter mulig drukning

Politiet søker nå etter en mann i 30-årene etter melding om mulig drukning i Hurdalsjøen i Akershus. Mannen skal ha falt ut av en båt. Både Seaking og luftambulanse søker fra lufta, opplyser politiet..

VG - 10 Jul 19 kl. 21:08

Mann i femtiårene døde etter drukning

En mann i slutten av 50-årene er bekreftet omkommet etter en drukning ved Skogøya i Bogen..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 11:25

Hevingen av fregatten kan tidligst begynne 20. januar

For å klare å heve den forliste fregatten KNM Helge Ingstad trenger Forsvaret fem til seks dager med fint vær. Arbeidet kan starte tidligst 20. januar..

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 17:55

Politiet rykket ut til mulig drukning på Nesodden

Omkring kvart over fem fikk politiet melding om en mulig drukning ved Nesodden..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:47

- Alltid tenk sikkerhet

- Alltid tenk sikkerhet. Det oppfordrer Tanja Krangnes, seksjonsleder for drukning i Redningsselskapet, etter at flere personer i løpet få dager har mistet livet i drukning. Tallene for juli nærmer seg fjorårets tall for samme måned, da til sammen 16 personer omkom..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 30 minutter siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 45 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt