NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:08

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:29

Seks døde av drukning i januar

Seks personer, alle menn, døde av drukning her i landet i januar. Den yngste var i slutten av 20-årene, mens den eldste var i 70-årene, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Til sammen 102 personer døde av drukning i Norge i fjor, melder NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Redningsselskapets, Norge, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, dødeav , drukningi , januar
NRK - 10 Jan 19 kl. 12:53

102 personer druknet i 2018

81 menn og 21 kvinner døde av drukning i 2018, ifølge Redningsselskspets drukningsstatistikk. Det er ti prosent flere enn året før. Det er særlig drukning i forbindelse med bading som bidro til flere drukninger, skriver RS i en pressemelding..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:05

12 år gamle Dante døde av drukning

Den 12 år gamle gutten Dante, som ble funnet død etter å ha vært savnet tre døgn, døde av drukning. Det bekrefter en rettsmedisinsk undersøkelse. Svensk politi sier det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet, melder Expressen..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 10:55

Fregatt-heving kan tidligst begynne 20. januar

For å klare å heve den forliste fregatten KNM Helge Ingstad trenger Forsvaret fem til seks dager med fint vær. Arbeidet kan starte tidligst 20. januar..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 11:25

Hevingen av fregatten kan tidligst begynne 20. januar

For å klare å heve den forliste fregatten KNM Helge Ingstad trenger Forsvaret fem til seks dager med fint vær. Arbeidet kan starte tidligst 20. januar..

Hegnar.no - 01 Feb 19 kl. 17:04

Bilsalget noe ned i januar

I januar 2019 ble det registrert 9.004 nye personbiler, en nedgang på 2,2 prosent fra januar 2018..

NRK - 04 Feb 19 kl. 04:09

Seks personer døde etter tornado

Seks personer har mistet livet etter den kraftige tornadoen i den cubanske hovedstaden Havanna, bekrefter landets helseminister. Tornadoen, som rammet søndag 27. januar, var i kategorien 4 av 5, med vindhastigheter på opp mot 90 meter i sekundet..

NRK - 08 Feb 19 kl. 20:10

Dømt for drap i Quebec-moské

Den canadiske mannen som skaut og drap seks personar i ein moské i Quebec i Canada i januar 2017, er dømt til livstid i fengsel, melder Reuters. Alexandre Bissonnette (29) erkjente straffskuld både for drapa og for å ha skadd seks andre i fjor..

VG - 11 Jan 19 kl. 13:33

Hevingen av fregatten kan tidligst begynne 20. januar

For å klare å heve den forliste fregatten KNM Helge Ingstad trenger Forsvaret fem til seks dager med fint vær. Arbeidet kan starte tidligst 20. januar..

NRK - 07 Feb 19 kl. 12:30

Økning i antall konkurser i januar

Det ble registrert en økning i antall konkurser i detaljhandelen i januar med en økning på 36 prosent, skriver Dagens Næringsliv. Black Friday en av hovedårsaken til at konkurstallene i januar er så høyt..

NRK - 24 Jan 19 kl. 12:14

Endrer aldersgrenser for togbillett

Barn kan snart reise gratis med tog til de fyller seks år, og ungdom skal betale halv pris til de blir 18. Tidligere var grensene fire og 16 år. Endringene gjelder fra 27.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 30 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt