NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:48

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:29

Seks døde av drukning i januar

Seks personer, alle menn, døde av drukning her i landet i januar. Den yngste var i slutten av 20-årene, mens den eldste var i 70-årene, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Til sammen 102 personer døde av drukning i Norge i fjor, melder NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Redningsselskapets, Norge, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, dødeav , drukningi , januar
NRK - 10 Jan 19 kl. 12:53

102 personer druknet i 2018

81 menn og 21 kvinner døde av drukning i 2018, ifølge Redningsselskspets drukningsstatistikk. Det er ti prosent flere enn året før. Det er særlig drukning i forbindelse med bading som bidro til flere drukninger, skriver RS i en pressemelding..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:05

12 år gamle Dante døde av drukning

Den 12 år gamle gutten Dante, som ble funnet død etter å ha vært savnet tre døgn, døde av drukning. Det bekrefter en rettsmedisinsk undersøkelse. Svensk politi sier det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet, melder Expressen..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 10:55

Fregatt-heving kan tidligst begynne 20. januar

For å klare å heve den forliste fregatten KNM Helge Ingstad trenger Forsvaret fem til seks dager med fint vær. Arbeidet kan starte tidligst 20. januar..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 11:25

Hevingen av fregatten kan tidligst begynne 20. januar

For å klare å heve den forliste fregatten KNM Helge Ingstad trenger Forsvaret fem til seks dager med fint vær. Arbeidet kan starte tidligst 20. januar..

Hegnar.no - 01 Feb 19 kl. 17:04

Bilsalget noe ned i januar

I januar 2019 ble det registrert 9.004 nye personbiler, en nedgang på 2,2 prosent fra januar 2018..

NRK - 04 Feb 19 kl. 04:09

Seks personer døde etter tornado

Seks personer har mistet livet etter den kraftige tornadoen i den cubanske hovedstaden Havanna, bekrefter landets helseminister. Tornadoen, som rammet søndag 27. januar, var i kategorien 4 av 5, med vindhastigheter på opp mot 90 meter i sekundet..

NRK - 08 Feb 19 kl. 20:10

Dømt for drap i Quebec-moské

Den canadiske mannen som skaut og drap seks personar i ein moské i Quebec i Canada i januar 2017, er dømt til livstid i fengsel, melder Reuters. Alexandre Bissonnette (29) erkjente straffskuld både for drapa og for å ha skadd seks andre i fjor..

VG - 11 Jan 19 kl. 13:33

Hevingen av fregatten kan tidligst begynne 20. januar

For å klare å heve den forliste fregatten KNM Helge Ingstad trenger Forsvaret fem til seks dager med fint vær. Arbeidet kan starte tidligst 20. januar..

NRK - 07 Feb 19 kl. 12:30

Økning i antall konkurser i januar

Det ble registrert en økning i antall konkurser i detaljhandelen i januar med en økning på 36 prosent, skriver Dagens Næringsliv. Black Friday en av hovedårsaken til at konkurstallene i januar er så høyt..

NRK - 28 Dec 18 kl. 09:36

Regjeringsforhandlinger 2. januar

Høyre, FrP, Venstre og KrF starter regjeringsforhandlingene 2. januar på Granavolden Gjæstgiveri på Hadeland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt