Hegnar.no > Økonomi

Tuesday, 17 September, 11:00

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 10:01

Seks av ti nordmenn positive til mer jernbane i Nord-Norge

Et flertall av nordmenn over hele landet er positive til å bygge ut jernbanen i Nord-Norge viser en meningsmåling, ifølge VG..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Nord-Norge, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seksav ti , nordmenn, positive, til, mer, jernbanei , Nord-Norge
P4 - 18 Aug 19 kl. 09:37

Positive til mer jernbane i nord

Seks av ti nordmenn er positive til å bygge ut jernbanen i Nord-Norge. Det viser en ny meningsmåling utført av Respons Analyse for VG. Nordlendinger og trøndere er mest positive til utbygging, men det er også et klart flertall ellers i landet.

VG - 18 Aug 19 kl. 05:53

Ny måling: Seks av ti nordmenn er positive til jernbane i Nord

En klar overvekt av befolkningen fra sør til nord i Norge er positive til å bygge Nord-Norgebanen, uansett hvilket parti de stemmer på..

NRK - 02 May 19 kl. 18:58

Seks nordmenn gripne i Sverige

Seks nordmenn vart gripne av politiet etter ein nazi-demonstrasjon i svenske Kungälv, trosdag. Dei seks skal ha tilhøyrt både demonstrantar og motdemonstrantar, ifølgje etterforskningsleiar Caroline Holmkvist i svensk politis region Väst..

P4 - 15 Jul 19 kl. 09:30

Menn mer positive til bompenger

Menn er mer positive enn kvinner til å betale mer bompenger for å få bedre luft. Det viser en undersøkelse om grønne skatter gjort av Statistisk Sentralbyrå. Undersøkelsen viser også, ifølge NRK, at seks av ti er i mot å betale mer bompenger.

NRK - 18 Aug 19 kl. 09:55

Positivitet til mer jernbane i nord

Et flertall av nordmenn over hele landet er positive til å bygge ut jernbanen i Nord-Norge viser en meningsmåling, ifølge VG. I meningsmålingen utført av Respons Analyse svarer 60 prosent at de er positive til utbygging i nord..

P4 - 02 May 19 kl. 18:52

Seks nordmenn anholdt under demo

Seks nordmenn ble anholdt under nazi-demonstrasjonen i Sverige 1.mai. Det melder NRK.

Aftenposten - 02 May 19 kl. 20:15

Seks nordmenn innbrakt eller pågrepet etter nazidemonstrasjon i Sverige

Politiet i Sverige pågrep eller innbrakte 63 personer under sammenstøt etter at nynazister gikk i tog flere steder i Sverige 1. mai. Seks av dem var nordmenn..

P4 - 21 Jun 19 kl. 09:38

KrF og Frp har de mest bompenge-kritiske velgerne

Det er Fremskrittspartiet og KrF som har de mest bompenge-kritiske velgerne. Det viser en måling TNS Gallup har gjort for TV2. Blant Frp-velgerne er 82 prosent negative til bompenger og det samme gjelder 75,7 prosent av KrF-velgerne.

P4 - 21 May 19 kl. 18:16

Positive til integreringen i nærmiljøet

Nordmenn er mye mer positive til integreringen av flyktninger i eget nærmiljø, enn i Norge som helhet. I en undersøkelse fra Universitetet i Bergen svarer 26 prosent at de tror det vil gå bra med integreringen i Norge, mens 43 prosent svarer det samme for eget lokalmiljø. Prosjektleder Susanne Bygnes sier til NRK at hun tror folk opplever den nasjonale innvandringsdebatten som mer konfliktorientert..

P4 - 21 Aug 19 kl. 08:10

3,5 timer mellom Bodø og Tromsø

Reisetiden med tog mellom Nord-Norges to største byer, Tromsø og Bodø, vil ta 3,5 timer, ifølge en ny rapport fra Jernbanedirektoratet, Det er fem timer raskere enn dagens reisetid med bil, melder NRK. Men samfunnsøkonomisk vil den ikke bli lønnsom. Beregningene viser et netto tap for samfunnet på mellom 46 og 109 milliarder kroner.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt