NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:08

NRK - 15 Mar 19 kl. 17:34

Seks års fengsel for valdtekt

Ein mann er dømd til seks år i fengsel for å ha valdtatt si eiga stedotter. Mannen budde saman med jenta og mora i Telemark då overgrepet skjedde. Jenta var under 16 år og blei gravid. Ho har valt å bere fram barnet, som no veks opp hos henne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telemark

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, års, fengsel, for, valdtekt
NRK - 07 Nov 18 kl. 13:21

Seks år i fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i seks år og seks måneder for å ha voldtatt en kvinne på Sotra i mars i fjor. Han er i tillegg dømt til å betale kvinnen 150.000 kroner i oppreisningserstatning..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 13:23

Mann dømt til seks og et halvt års fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i seks år og seks måneder for å ha voldtatt en kvinne på Sotra i mars i fjor..

Aftenposten - 02 Jan 19 kl. 13:45

19-åring dømt til seks års fengsel for tre voldtekter

En 19 år gammel mann fra Stavanger er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i seks år for ha voldtatt tre kvinner i tenårene..

NRK - 19 Jan 19 kl. 06:42

Politimann fikk seks års fengsel

Politimannen Jason Van Dyke har fått seks års fengsel for forsettlig drap på Laquan McDonald (17) i Chicago. Skytingen som rammet en afroamerikaner, gjenreiste en årelang debatt i USA om politivold rettet mot minoriteter..

NRK - 28 Nov 18 kl. 14:44

Terrortiltalt fembarnsfar dømt

En 39 år gammel norsk-syrisk fembarnsfar er i Borgarting lagmannsrett dømt til seks år og seks måneders fengsel for terrorforbund og deltakelse i IS. Mannen ble dømt til fengsel i 7 år og 6 måneder i Oslo tingrett i november i fjor..

Aftenposten - 16 Nov 18 kl. 22:38

Aktor vil ha kvinne (19) dømt til seks års fengsel for voldtekt

Statsadvokaten la ned påstand om seks års fengsel for en kvinne fra Sør-Hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt mot en mann i 30-årene..

NRK - 13 Mar 19 kl. 01:13

Kardinal får seks år for overgrep

Kardinal George Pell får seks års fengsel for valdtekt og andre overgrep mot to korgutar i 1996 i Australia. Han risikerte opptil 50 år i fengsel..

NRK - 06 Feb 19 kl. 00:43

Uber-sjåfør dømt for seks drap

En Uber-sjåfør (48) er dømt til livstid i fengsel for å ha skutt og drept seks mennesker i Kalamazoo i Michigan i USA, i løpet av fem timer mens han kjørte drosje i 2016. Torsdag ble han dømt til livstid i fengsel uten mulighet for prøveløslatelse..

NRK - 11 Mar 19 kl. 10:12

Seks års fengsel for brutal vold

En 25 år gammel mann er dømt til seks års fengsel etter å ha banket opp en 29 år gammel mann fra Oslo utenfor Stavernfestivalen i fjor sommer. Mannen ble lam etter å ha blitt sparket flere ganger i hode og nakke..

Aftenposten - 28 Nov 18 kl. 15:13

Fembarnsfar fikk seks og halvt års fengsel for IS-deltakelse

En fembarnsfar er dømt til seks og et halvt års fengsel for terrorforbund og deltakelse i ekstremistgruppen IS. Straffen ble redusert etter ankebehandling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 30 minutter siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 3 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.

NRK - 4 timer siden

No fungerer naudlinja att

Vest politidistrikt har løyst problemet på naudlinja. Distriktet melde like før halv ni om trøbbel som gjorde at naudsamtalane vart brotne. Kring ti minuttar seinare var problemet løyst.

NRK - 4 timer siden

Telefontrøbbel for politiet

Operasjonssentralen til Vest politidistrikt har problem med å ta imot naudsamtalar. – Samtalane blir brotne. Om du er i naud, ring 02800, opplyser dei på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt