NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:20

NRK - 15 Mar 19 kl. 17:34

Seks års fengsel for valdtekt

Ein mann er dømd til seks år i fengsel for å ha valdtatt si eiga stedotter. Mannen budde saman med jenta og mora i Telemark då overgrepet skjedde. Jenta var under 16 år og blei gravid. Ho har valt å bere fram barnet, som no veks opp hos henne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, års, fengsel, for, valdtekt
NRK - 07 Nov 18 kl. 13:21

Seks år i fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i seks år og seks måneder for å ha voldtatt en kvinne på Sotra i mars i fjor. Han er i tillegg dømt til å betale kvinnen 150.000 kroner i oppreisningserstatning..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 13:23

Mann dømt til seks og et halvt års fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i seks år og seks måneder for å ha voldtatt en kvinne på Sotra i mars i fjor..

Aftenposten - 02 Jan 19 kl. 13:45

19-åring dømt til seks års fengsel for tre voldtekter

En 19 år gammel mann fra Stavanger er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i seks år for ha voldtatt tre kvinner i tenårene..

NRK - 19 Jan 19 kl. 06:42

Politimann fikk seks års fengsel

Politimannen Jason Van Dyke har fått seks års fengsel for forsettlig drap på Laquan McDonald (17) i Chicago. Skytingen som rammet en afroamerikaner, gjenreiste en årelang debatt i USA om politivold rettet mot minoriteter..

NRK - 28 Nov 18 kl. 14:44

Terrortiltalt fembarnsfar dømt

En 39 år gammel norsk-syrisk fembarnsfar er i Borgarting lagmannsrett dømt til seks år og seks måneders fengsel for terrorforbund og deltakelse i IS. Mannen ble dømt til fengsel i 7 år og 6 måneder i Oslo tingrett i november i fjor..

Aftenposten - 16 Nov 18 kl. 22:38

Aktor vil ha kvinne (19) dømt til seks års fengsel for voldtekt

Statsadvokaten la ned påstand om seks års fengsel for en kvinne fra Sør-Hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt mot en mann i 30-årene..

Aftenposten - 15 timer siden

19-åring dømt til seks års fengsel for drapsforsøk

En 19-åring fra Telemark er dømt til fengsel i seks år for å ha knivstukket en jevnaldrende mann i Bamble i Telemark. Årsaken skal ha vært krangel om en jakke..

NRK - 13 Mar 19 kl. 01:13

Kardinal får seks år for overgrep

Kardinal George Pell får seks års fengsel for valdtekt og andre overgrep mot to korgutar i 1996 i Australia. Han risikerte opptil 50 år i fengsel..

NRK - 06 Feb 19 kl. 00:43

Uber-sjåfør dømt for seks drap

En Uber-sjåfør (48) er dømt til livstid i fengsel for å ha skutt og drept seks mennesker i Kalamazoo i Michigan i USA, i løpet av fem timer mens han kjørte drosje i 2016. Torsdag ble han dømt til livstid i fengsel uten mulighet for prøveløslatelse..

NRK - 16 timer siden

Seks års fengsel for drapsforsøk

En 19-åring er dømt til fengsel i seks år for å ha knivstukket en jevnaldrende i Bamble i Telemark. Nedre Telemark tingrett skriver i dommen at saken er svært alvorlig og at knivstikkingen lett kunne fått et tragisk utfall, skriver Varden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 7 timer siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt