NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:33

NRK - 11 Jan 19 kl. 12:33

Seilbåt slet seg

Politiet har fått melding om at en seilbåt på 22-23 fot har slitt seg i Kabelvåg. Båten ligger i fjærsteinan i moloen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kabelvåg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seilbåt, slet, seg
Dagbladet - 19 Oct 18 kl. 02:31

Tre reddet etter rus og mulig vold på drivende seilbåt

En mann (44) er mistenkt for å ha ført en seilbåt i ruset tilstand og for å ha utøvd vold mot en mann i 60-åra på Sørlandet..

NRK - 10 May 19 kl. 15:38

Seilbåt kan ha forlist i Bergen

Nødetatene rykket fredag ut til et område ved Helleneset i Bergen etter en melding om at en seilbåt kan ha forlist, skriver Bergens Tidende. Ifølge NTB var det en person på land som meldte fra om det mulige forliset..

NRK - 18 Oct 18 kl. 23:34

Mann mistenkt for vold i seilbåt

I Lillesand er en 44 år gammel mann pågrepet og mistenkt for å ført en seilbåt i ruset tilstand. Han skal også ha vært voldelig mot to passasjerer i båten. Både båtfører og passasjerene kom inn til land med redningsskøyta i kveld, melder politiet..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 13:42

Strand- og dykkersøk etter mann som falt fra seilbåt

Det pågår strandsøk i området der en mann i 50-årene er savnet etter at han falt over bord fra en seilbåt i Hjeltefjorden i Hordaland søndag..

VG - 29 Sep 18 kl. 12:21

Kongen har kjøpt ny racer-seilbåt

Med en «helt rå» seilbåt i karbon til godt over ti millioner kroner satser Kong Harald (81) igjen på regattaseiling..

Aftenposten - 28 Nov 18 kl. 23:22

To personer reddet fra seilbåt i Nordsjøen

To personer er reddet opp fra havet etter at seilbåten deres tok inn vann i Nordsjøen onsdag kveld..

P4 - 10 May 19 kl. 16:44

Ingen seilbåt funnet

Politiet har ikke gjort funn etter melding om en seilbåt som skal ha forlist i byfjorden ved Helleneset i Bergen i ettermiddag. Flere båter rykket ut til hendelsen, men det er ikke funnet vrakrester og nærliggende fartøy skal ikke ha sett noe uvanlig. Leteaksjonen blir derfor avsluttet..

P4 - 10 May 19 kl. 15:47

Leter etter seilbåt etter mulig forlis

En seilbåt skal ha forlist i byfjorden ved Helleneset i Bergen Et vitne skal ha sett at båten gikk ned. Det er ikke funnet vrakrester, og en politibåt og en brannbåt søker etter vrakrester i området. Ingen sivile fartøy i området skal ha observert noe unaturlig..

Dagbladet - 18 Nov 18 kl. 09:30

Seiler reddet med helikopter i Agder

Fikk et illebefinnende og seilbåten tok inn vann..

Hegnar.no - 21 May 19 kl. 10:25

Boligsalget tar av i Lillestrøm

Slet med 12 millioner i 2016 - selger for 18,5 nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt